Nieuwssysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

13/01/2010 23:07:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil graag een nieuwssysteem gaan maken in php en heb weinig ervaring.
Waar kan ik het beste beginnen en war is essentieel om te weten voor het maken van een nieuwssysteem??

b.v.d.

Timo
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 17:24:45
 
Bas Php

Bas Php

13/01/2010 23:14:00
Quote Anchor link
ik zou zeggen begin gewoon met maken en kom terug als je echt gerichte vragen hebt want zo kunnen we je ook gewoon zeggen ga naar de scripts pagina kies er een uit en pas die aan naar jou stijl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/01/2010 00:15:00
Quote Anchor link
Of ga naar www.w3schools.com en leer PHP en MySQL
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

14/01/2010 00:56:00
Quote Anchor link
Of leer hoe je uitleg geeft. Want als jij zegt nieuws systeem, heb ik geen idee waar je het over hebt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/01/2010 10:17:00
Quote Anchor link
Het lijkt me dat hij een nieuws wil publiceren op zijn site net als Treinenweb.nl, Tweaker, Fok, Nu.nl etc dat doen?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

14/01/2010 11:53:00
Quote Anchor link
Timo schreef op 03.01.2010 23:40:
Nou ik kan wel HTML en CSS enzo maar echt php niet met al die moeilijke tekentjes ik ben nog jong en dat is toch echt nog te moeilijk maar een formulier op tekst lukt wel maar bedank en ook niet-positief commentaar mag gezegd worden hoor :P


Timo schreef op 03.01.2010 23:47:
Ik heb wel php boeken enz hoor.... en ik ben ook wel bezig met tutorials maar is wel erg moeilijk ik ben trouwens 15 jr nu


Info as marked above,

1. Ga je eerst goed verdiepen in php, html en css. Ow en voor een nieuwssysteem niet te vergeten MySQL.

2. Als je al met boeken bezig bent en tutorials dan kom je er ook achter dat er zat informatie over nieuwssystemen te vinden is. En ik ken geen een phpboek voor beginners waar geen kant-e-klare nieuwssysteem in te vinden is. Maar ja als het zo uitgebreid systeem wil hebben als je in je vacature "GEZOCHT: SCRIPTER!!" dan ben je nog wel even bezig denk ik. Ga eerst maar eens beginnen en aanrommelen met een klein gastenboekje, en klein nieuwssysteempje. Waarbij men alleen kan plaatsen, verwijderen en een overzichtje hebt. En vergeet voorlopig het hele login gedoe even.

Verder kon je ook wel de capslock in je vacature titel uitzetten en 2 uitroeptekens minder doen.

Kom terug op het forum als je minimaal 1 boek goed gelezen hebt en je de voorbeeldjes uit het boeken kan uitleggen als het voor je ligt zonder in het boek te kijken (php documenteren). Als je in zinvolle vraag hebt waar je daad werkelijk niet uit komt tijdens het lezen laat het hier dan zien met de juiste en nuttige voorbeelden.

Kijk ook hier eens rond tussen de scripts, tutorials en forum bericht. Veel dingen staan al hier op de site en hoef je dus eigenlijk niet nog eens te vragen.

no awnser? Just google it!

Good luck
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas IJzelendoorn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/01/2010 11:57:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik heb wel php boeken enz hoor.... en ik ben ook wel bezig met tutorials maar is wel erg moeilijk ik ben trouwens 15 jr nu

Blijft prachtig. Ik ken mensen die op hun 13e al goed PHP kunnen.
Het ligt er vaak aan hoeveel aandacht ze er aanbesteden, en dan blijkt dat niet voldoende en dan zeggen ze maar dat het te moeilijk is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

14/01/2010 12:02:00
Quote Anchor link
en vinden ze het nog raar ook dat ze hier geen hulp krijgen. (dat is vaak het gevolg)
 
---- ----

---- ----

17/01/2010 22:50:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 14.01.2010 11:57:
Quote:
Ik heb wel php boeken enz hoor.... en ik ben ook wel bezig met tutorials maar is wel erg moeilijk ik ben trouwens 15 jr nu

Blijft prachtig. Ik ken mensen die op hun 13e al goed PHP kunnen.
Het ligt er vaak aan hoeveel aandacht ze er aanbesteden, en dan blijkt dat niet voldoende en dan zeggen ze maar dat het te moeilijk is.


gehehe ik ben 13 xD
Ik heb een nieuwssysteem voor hem gemaakt..
Ik heb gezegt

Je krijgt het te zien.
Je betaald
Je krijgt.

Hij heefd het gezien en zegt dat hij het geld heefd overgemaakt.
ong 5 dagen later nog geen geld binnen hij is nooit meer op msn.
En als ik berichten stuur krijg ik opeens geen reacties meer.
Dus ik snap er niets meer van
 
Milo

Milo

18/01/2010 08:00:00
Quote Anchor link
Jurrien... Je bent nu toch niet mijn nieuwssyteem aan het verkopen?
 
Niels K

Niels K

18/01/2010 08:24:00
Quote Anchor link
@milo

Hij jat
Hij laat het zien
Hij laat mensen betalen
Hij geeft het systeem
Hij geeft nu geen reactie op dit topic meer

XD
 
Milo

Milo

18/01/2010 08:32:00
Quote Anchor link
Heb hem op msn,,,, dus vraag het zoiezo daar ook nog :P


Misschien dat Timo ook zo vriendelijk zou willen zijn om even een deel van het script naar mij te sturen dan weet ik genoeg namelijk...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Milo
 
Niels K

Niels K

18/01/2010 08:37:00
Quote Anchor link
@Jurrienz

Over betaling gesproken.. Ik krijg ook nog wat van je:P

@Milo

Succes
 
Milo

Milo

18/01/2010 15:41:00
Quote Anchor link
@ Niels, Dankje en jij ook succes ermee ;)...

Ik heb timo een mailtje gestuurd hopen dat hij beetje vaak online is, het zo meteen leest en beantwoord...

Gr,

Edit:
Het blijkt hier inderdaad om oplichting te gaan, aangezien het script precies hetzelfde zou zijn als op HipHopMusic.nl, die ik gemaakt heb...
Ik zou bijna een ban voor Jurrien gaan eisen!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Milo
 
---- ----

---- ----

18/01/2010 16:04:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 18.01.2010 08:24:
@milo

Hij jat
Hij laat het zien
Hij laat mensen betalen
Hij geeft het systeem
Hij geeft nu geen reactie op dit topic meer

XD


gehehe geen reactie komt omdat ik net weer thuis ben
waar haal jij het woord "Jat"van daan.

@Milo
Nee niet het nieuwssysteem dat jij hebt gemaakt.
Wel de hulp die ik van je hebt gekregen.
Inmiddels kan ik het zelf al
 
Milo

Milo

18/01/2010 16:08:00
Quote Anchor link
En waarom zou het script dat hezelfde zijn als op HipHopMusic.nl? dat is toch echt mijn script...

Stuur je script anders maar via msn wat je aan hem wilde geven dan kan ik is vergelijken...
 
---- ----

---- ----

18/01/2010 16:12:00
Quote Anchor link
Milo schreef op 18.01.2010 16:08:
En waarom zou het script dat hezelfde zijn als op HipHopMusic.nl? dat is toch echt mijn script...

Stuur je script anders maar via msn wat je aan hem wilde geven dan kan ik is vergelijken...


Omdat ik het van jou heb geleerd.
En heb die style overgenomen ( Niet de CSS ) gewoon hoe het eruit ziet.
 
Milo

Milo

18/01/2010 16:14:00
Quote Anchor link
Dat was niet te merken in de dingen die je stuurde als je het zelf proberen maar goed we kunnen kijken hoeveel het overeenkomt stuur maar door of plaatst in het topic...
 
Niels K

Niels K

18/01/2010 19:40:00
Quote Anchor link
> Hallo,
>
> Ik HAD het idd overgemaakt maar ik krijg mailtjes van anderen o.a. MILO dat jij scripts van hem JAT!! Dus ik heb het bedrag weer gestoneerd (teruggehaalt)
> Wie is hier een oplichter??!! En welke maatregelen wil je nemen??
>

Dit krijg ik van TIMO.. ?:O
 
---- ----

---- ----

18/01/2010 20:19:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 18.01.2010 19:40:
> Hallo,
>
> Ik HAD het idd overgemaakt maar ik krijg mailtjes van anderen o.a. MILO dat jij scripts van hem JAT!! Dus ik heb het bedrag weer gestoneerd (teruggehaalt)
> Wie is hier een oplichter??!! En welke maatregelen wil je nemen??
>

Dit krijg ik van TIMO.. ?:O


sow. krijgt die het mooi van timo.

1) Ik heb het script niet gejat.
2) En hoe kan jij het bedrag hebben gestoneerd.
op de 2e dag dat je het stortte kende je milo nog niet eens.
en op de 2e dag moet je eigenlijk het geld op je bankrekening hebben staan.
heb je bewijsen van het annuleren en het storten van het geld.. ?

+ wat ben jij voor een ontvriendelijk mens dan...
als je het nog niet vertrouwd kun je sowieso een mailtje sturen of even wat van je laten horen... ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Milo

Milo

18/01/2010 20:34:00
Quote Anchor link
Het is nu eenmaal een feit dat je dus een (of meerdere) scripts heb gejat...

Klaar...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.