Nieuwssysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

13/01/2010 23:07:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil graag een nieuwssysteem gaan maken in php en heb weinig ervaring.
Waar kan ik het beste beginnen en war is essentieel om te weten voor het maken van een nieuwssysteem??

b.v.d.

Timo
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 12:04:44
 
Bas Php

Bas Php

13/01/2010 23:14:00
Quote Anchor link
ik zou zeggen begin gewoon met maken en kom terug als je echt gerichte vragen hebt want zo kunnen we je ook gewoon zeggen ga naar de scripts pagina kies er een uit en pas die aan naar jou stijl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/01/2010 00:15:00
Quote Anchor link
Of ga naar www.w3schools.com en leer PHP en MySQL
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

14/01/2010 00:56:00
Quote Anchor link
Of leer hoe je uitleg geeft. Want als jij zegt nieuws systeem, heb ik geen idee waar je het over hebt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/01/2010 10:17:00
Quote Anchor link
Het lijkt me dat hij een nieuws wil publiceren op zijn site net als Treinenweb.nl, Tweaker, Fok, Nu.nl etc dat doen?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

14/01/2010 11:53:00
Quote Anchor link
Timo schreef op 03.01.2010 23:40:
Nou ik kan wel HTML en CSS enzo maar echt php niet met al die moeilijke tekentjes ik ben nog jong en dat is toch echt nog te moeilijk maar een formulier op tekst lukt wel maar bedank en ook niet-positief commentaar mag gezegd worden hoor :P


Timo schreef op 03.01.2010 23:47:
Ik heb wel php boeken enz hoor.... en ik ben ook wel bezig met tutorials maar is wel erg moeilijk ik ben trouwens 15 jr nu


Info as marked above,

1. Ga je eerst goed verdiepen in php, html en css. Ow en voor een nieuwssysteem niet te vergeten MySQL.

2. Als je al met boeken bezig bent en tutorials dan kom je er ook achter dat er zat informatie over nieuwssystemen te vinden is. En ik ken geen een phpboek voor beginners waar geen kant-e-klare nieuwssysteem in te vinden is. Maar ja als het zo uitgebreid systeem wil hebben als je in je vacature "GEZOCHT: SCRIPTER!!" dan ben je nog wel even bezig denk ik. Ga eerst maar eens beginnen en aanrommelen met een klein gastenboekje, en klein nieuwssysteempje. Waarbij men alleen kan plaatsen, verwijderen en een overzichtje hebt. En vergeet voorlopig het hele login gedoe even.

Verder kon je ook wel de capslock in je vacature titel uitzetten en 2 uitroeptekens minder doen.

Kom terug op het forum als je minimaal 1 boek goed gelezen hebt en je de voorbeeldjes uit het boeken kan uitleggen als het voor je ligt zonder in het boek te kijken (php documenteren). Als je in zinvolle vraag hebt waar je daad werkelijk niet uit komt tijdens het lezen laat het hier dan zien met de juiste en nuttige voorbeelden.

Kijk ook hier eens rond tussen de scripts, tutorials en forum bericht. Veel dingen staan al hier op de site en hoef je dus eigenlijk niet nog eens te vragen.

no awnser? Just google it!

Good luck
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas IJzelendoorn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/01/2010 11:57:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik heb wel php boeken enz hoor.... en ik ben ook wel bezig met tutorials maar is wel erg moeilijk ik ben trouwens 15 jr nu

Blijft prachtig. Ik ken mensen die op hun 13e al goed PHP kunnen.
Het ligt er vaak aan hoeveel aandacht ze er aanbesteden, en dan blijkt dat niet voldoende en dan zeggen ze maar dat het te moeilijk is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

14/01/2010 12:02:00
Quote Anchor link
en vinden ze het nog raar ook dat ze hier geen hulp krijgen. (dat is vaak het gevolg)
 
---- ----

---- ----

17/01/2010 22:50:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 14.01.2010 11:57:
Quote:
Ik heb wel php boeken enz hoor.... en ik ben ook wel bezig met tutorials maar is wel erg moeilijk ik ben trouwens 15 jr nu

Blijft prachtig. Ik ken mensen die op hun 13e al goed PHP kunnen.
Het ligt er vaak aan hoeveel aandacht ze er aanbesteden, en dan blijkt dat niet voldoende en dan zeggen ze maar dat het te moeilijk is.


gehehe ik ben 13 xD
Ik heb een nieuwssysteem voor hem gemaakt..
Ik heb gezegt

Je krijgt het te zien.
Je betaald
Je krijgt.

Hij heefd het gezien en zegt dat hij het geld heefd overgemaakt.
ong 5 dagen later nog geen geld binnen hij is nooit meer op msn.
En als ik berichten stuur krijg ik opeens geen reacties meer.
Dus ik snap er niets meer van
 
Milo

Milo

18/01/2010 08:00:00
Quote Anchor link
Jurrien... Je bent nu toch niet mijn nieuwssyteem aan het verkopen?
 
Niels K

Niels K

18/01/2010 08:24:00
Quote Anchor link
@milo

Hij jat
Hij laat het zien
Hij laat mensen betalen
Hij geeft het systeem
Hij geeft nu geen reactie op dit topic meer

XD
 
Milo

Milo

18/01/2010 08:32:00
Quote Anchor link
Heb hem op msn,,,, dus vraag het zoiezo daar ook nog :P


Misschien dat Timo ook zo vriendelijk zou willen zijn om even een deel van het script naar mij te sturen dan weet ik genoeg namelijk...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Milo
 
Niels K

Niels K

18/01/2010 08:37:00
Quote Anchor link
@Jurrienz

Over betaling gesproken.. Ik krijg ook nog wat van je:P

@Milo

Succes
 
Milo

Milo

18/01/2010 15:41:00
Quote Anchor link
@ Niels, Dankje en jij ook succes ermee ;)...

Ik heb timo een mailtje gestuurd hopen dat hij beetje vaak online is, het zo meteen leest en beantwoord...

Gr,

Edit:
Het blijkt hier inderdaad om oplichting te gaan, aangezien het script precies hetzelfde zou zijn als op HipHopMusic.nl, die ik gemaakt heb...
Ik zou bijna een ban voor Jurrien gaan eisen!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Milo
 
---- ----

---- ----

18/01/2010 16:04:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 18.01.2010 08:24:
@milo

Hij jat
Hij laat het zien
Hij laat mensen betalen
Hij geeft het systeem
Hij geeft nu geen reactie op dit topic meer

XD


gehehe geen reactie komt omdat ik net weer thuis ben
waar haal jij het woord "Jat"van daan.

@Milo
Nee niet het nieuwssysteem dat jij hebt gemaakt.
Wel de hulp die ik van je hebt gekregen.
Inmiddels kan ik het zelf al
 
Milo

Milo

18/01/2010 16:08:00
Quote Anchor link
En waarom zou het script dat hezelfde zijn als op HipHopMusic.nl? dat is toch echt mijn script...

Stuur je script anders maar via msn wat je aan hem wilde geven dan kan ik is vergelijken...
 
---- ----

---- ----

18/01/2010 16:12:00
Quote Anchor link
Milo schreef op 18.01.2010 16:08:
En waarom zou het script dat hezelfde zijn als op HipHopMusic.nl? dat is toch echt mijn script...

Stuur je script anders maar via msn wat je aan hem wilde geven dan kan ik is vergelijken...


Omdat ik het van jou heb geleerd.
En heb die style overgenomen ( Niet de CSS ) gewoon hoe het eruit ziet.
 
Milo

Milo

18/01/2010 16:14:00
Quote Anchor link
Dat was niet te merken in de dingen die je stuurde als je het zelf proberen maar goed we kunnen kijken hoeveel het overeenkomt stuur maar door of plaatst in het topic...
 
Niels K

Niels K

18/01/2010 19:40:00
Quote Anchor link
> Hallo,
>
> Ik HAD het idd overgemaakt maar ik krijg mailtjes van anderen o.a. MILO dat jij scripts van hem JAT!! Dus ik heb het bedrag weer gestoneerd (teruggehaalt)
> Wie is hier een oplichter??!! En welke maatregelen wil je nemen??
>

Dit krijg ik van TIMO.. ?:O
 
---- ----

---- ----

18/01/2010 20:19:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 18.01.2010 19:40:
> Hallo,
>
> Ik HAD het idd overgemaakt maar ik krijg mailtjes van anderen o.a. MILO dat jij scripts van hem JAT!! Dus ik heb het bedrag weer gestoneerd (teruggehaalt)
> Wie is hier een oplichter??!! En welke maatregelen wil je nemen??
>

Dit krijg ik van TIMO.. ?:O


sow. krijgt die het mooi van timo.

1) Ik heb het script niet gejat.
2) En hoe kan jij het bedrag hebben gestoneerd.
op de 2e dag dat je het stortte kende je milo nog niet eens.
en op de 2e dag moet je eigenlijk het geld op je bankrekening hebben staan.
heb je bewijsen van het annuleren en het storten van het geld.. ?

+ wat ben jij voor een ontvriendelijk mens dan...
als je het nog niet vertrouwd kun je sowieso een mailtje sturen of even wat van je laten horen... ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Milo

Milo

18/01/2010 20:34:00
Quote Anchor link
Het is nu eenmaal een feit dat je dus een (of meerdere) scripts heb gejat...

Klaar...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.