Nieuwste datum

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bram Z

Bram Z

26/02/2004 00:00:00
Quote Anchor link
Mijn vorig probleem is nog niet opgelost maar hier is mijn volgend:
Ik heb in mijn mysql database een table met rijen. Elke rij heeft een datum, hoe kan ik door middel van een script de nieuwste daum zoeken
??
p.s. datum word uitgedrukt 12:00- 01.01.2004
Gewijzigd op 27/02/2004 21:34:00 door Bram Z
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 07:54:15
 
PHP Freak

PHP Freak

26/02/2004 09:43:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
//database connectie

$sql = "SELECT datum FROM tabel ORDER BY date(d.m.Y)";
$sql = mysql_query($sql) or die (mysql_error());

while($query = mysql_fetch_array($sql)) {
echo "$query[datum]<br>";
}

?>


Zoiets misschien? Probeer anders eens.
Ik weet het niet hoor.
Gewijzigd op 26/02/2004 09:59:00 door PHP Freak
 
Remco nvt

Remco nvt

26/02/2004 10:42:00
Quote Anchor link
Je moet dan nog wel DESC of ASC erbij zetten, weet nu ff niet meer welke maar dat moet je dan maar ff uitvogelen
 
Arend a

Arend a

26/02/2004 11:59:00
Quote Anchor link
De sql query
"SELECT max(datum) FROM tabel" is iets efficienter (zeker als je tabel groot wordt)
 
Bram Z

Bram Z

26/02/2004 13:13:00
Quote Anchor link
maar ja moet ik mijn datum niet dan in een int zetten, maar werkt int want ik heb punten in mijn table
 
Rick

Rick

26/02/2004 13:15:00
Quote Anchor link
als je gewoon het date of datetime type hebt gebruikt werkt het prima
maar als je het in een varchar hebt gezet dan werkt het idd niet zo prettig nee
 
Bram Z

Bram Z

26/02/2004 13:17:00
Quote Anchor link
aja dat verander ik wel thx
 
Bram Z

Bram Z

26/02/2004 13:53:00
Quote Anchor link
alee ik word zot he het lukt me echt niet.
dit is de manier dat mijn tijd worden uitgedrukt
date("H:i \- d.m.Y");
maar met date timedate zet hij dat altijd in ander formaat ????
 
Rick

Rick

26/02/2004 14:34:00
Quote Anchor link
http://www.mysql.com/documentation/mysql/bychapter/manual_Column_types.html#DATETIME

als het goed is staat het in dit formaat in de DB: "YYYY-MM-DD HH:MM:SS"
als je dan gewoon SELECT MAX(`datum`) FROM tabel doet dan moet het gewoon werken
 
Bram Z

Bram Z

26/02/2004 15:29:00
Quote Anchor link
ja maar ik wil niet het formaat MM-DD HH:MM:SS ik wil dit formaat H:i\-d.m.y
 

26/02/2004 16:30:00
Quote Anchor link
dan kan je het beste een timestamp gebruiken en het door dat(); laten omzetten tot een leesbaar formaat
 

26/02/2004 16:30:00
Quote Anchor link
typfout dat(); moet date(); zijn
 
Bram Z

Bram Z

26/02/2004 17:20:00
Quote Anchor link
timestamp ?? zal ik eens proberen
 
Bram Z

Bram Z

26/02/2004 20:41:00
Quote Anchor link
ik weet niet hoe timestamp een een zit het heeft allesinds meer dan 200 replys naar de **** geholpen allemaal zien ze er zo uit 20040226114106
 
Rick

Rick

26/02/2004 23:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
 20040226114106

 ^^^jaar
        ^^maand
           ^^dag
               ^^ uur
                  ^^minuut
                     ^^ seconde
?>

duidelijk?
kijk http://www.mysql.com/doc/en/Date_and_time_functions.html daar maar naar UNIX timestamps
en dan dit neerzetten
echo date("l dS of F Y h:i:s A",$timestamp);
 
Bram Z

Bram Z

26/02/2004 23:54:00
Quote Anchor link
eum kun je nu een scripje maken voor in te voegen en te lezen voor dat ik volledig snap
 
Arend a

Arend a

27/02/2004 01:28:00
Quote Anchor link
Dit klopt niet. date() heeft wel timestamps nodig, maar niet degene waar jij het over hebt. date gebruikt de zogenaamde epoch, seconden na 1970, niet een integer van alle velden achter elkaar. Dat zal dus niet werken. In mysql is dit niet de timestamp() maar de unix_timestamp functie. Deze zien er niet leesbaar uit maar bijvoorbeeld "1075492800".

@Bram:
kijk eens inderdaad naar de mysql date functions.

probeer eens de SQL query:

SELECT SELECT date_format(MAX(column), '%H:%i-%d.%m.%y')
FROM `tabel`
 
Rick

Rick

27/02/2004 10:03:00
Quote Anchor link
daarom zij ik ook zoek op UNIX timestamps ja, ik vind een unix timestamp ICM. met date() een stuk beter te gebruiken dan andere manieren
en het rekenen ermee gaat ook beter imho

maar das gewoon mijn mening natuurlijk
 
Bram Z

Bram Z

27/02/2004 10:36:00
Quote Anchor link
maar ja ik snap nieks van kan je me gewoon een scripje maken hoe ik het invoeg in mijn databse met wat tijb table en hoe ik het lees met di formaat

H:i\-d.m.y
 
Bram Z

Bram Z

27/02/2004 18:19:00
Quote Anchor link
maar ja ik snap nieks van kan je me gewoon een scripje maken hoe ik het invoeg in mijn databse met wat tijb table en hoe ik het lees met di formaat

H:i\-d.m.y
 
Mitch X

Mitch X

27/02/2004 18:22:00
Quote Anchor link
Damn je plaatst je post 2 keer op een andere tijd in dezelfde vage 'taal' (jaja offtopic :))
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.