Nieuwste datum

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bram Z

Bram Z

26/02/2004 00:00:00
Quote Anchor link
Mijn vorig probleem is nog niet opgelost maar hier is mijn volgend:
Ik heb in mijn mysql database een table met rijen. Elke rij heeft een datum, hoe kan ik door middel van een script de nieuwste daum zoeken
??
p.s. datum word uitgedrukt 12:00- 01.01.2004
Gewijzigd op 27/02/2004 21:34:00 door Bram Z
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 07:16:40
 
PHP Freak

PHP Freak

26/02/2004 09:43:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
//database connectie

$sql = "SELECT datum FROM tabel ORDER BY date(d.m.Y)";
$sql = mysql_query($sql) or die (mysql_error());

while($query = mysql_fetch_array($sql)) {
echo "$query[datum]<br>";
}

?>


Zoiets misschien? Probeer anders eens.
Ik weet het niet hoor.
Gewijzigd op 26/02/2004 09:59:00 door PHP Freak
 
Remco nvt

Remco nvt

26/02/2004 10:42:00
Quote Anchor link
Je moet dan nog wel DESC of ASC erbij zetten, weet nu ff niet meer welke maar dat moet je dan maar ff uitvogelen
 
Arend a

Arend a

26/02/2004 11:59:00
Quote Anchor link
De sql query
"SELECT max(datum) FROM tabel" is iets efficienter (zeker als je tabel groot wordt)
 
Bram Z

Bram Z

26/02/2004 13:13:00
Quote Anchor link
maar ja moet ik mijn datum niet dan in een int zetten, maar werkt int want ik heb punten in mijn table
 
Rick

Rick

26/02/2004 13:15:00
Quote Anchor link
als je gewoon het date of datetime type hebt gebruikt werkt het prima
maar als je het in een varchar hebt gezet dan werkt het idd niet zo prettig nee
 
Bram Z

Bram Z

26/02/2004 13:17:00
Quote Anchor link
aja dat verander ik wel thx
 
Bram Z

Bram Z

26/02/2004 13:53:00
Quote Anchor link
alee ik word zot he het lukt me echt niet.
dit is de manier dat mijn tijd worden uitgedrukt
date("H:i \- d.m.Y");
maar met date timedate zet hij dat altijd in ander formaat ????
 
Rick

Rick

26/02/2004 14:34:00
Quote Anchor link
http://www.mysql.com/documentation/mysql/bychapter/manual_Column_types.html#DATETIME

als het goed is staat het in dit formaat in de DB: "YYYY-MM-DD HH:MM:SS"
als je dan gewoon SELECT MAX(`datum`) FROM tabel doet dan moet het gewoon werken
 
Bram Z

Bram Z

26/02/2004 15:29:00
Quote Anchor link
ja maar ik wil niet het formaat MM-DD HH:MM:SS ik wil dit formaat H:i\-d.m.y
 

26/02/2004 16:30:00
Quote Anchor link
dan kan je het beste een timestamp gebruiken en het door dat(); laten omzetten tot een leesbaar formaat
 

26/02/2004 16:30:00
Quote Anchor link
typfout dat(); moet date(); zijn
 
Bram Z

Bram Z

26/02/2004 17:20:00
Quote Anchor link
timestamp ?? zal ik eens proberen
 
Bram Z

Bram Z

26/02/2004 20:41:00
Quote Anchor link
ik weet niet hoe timestamp een een zit het heeft allesinds meer dan 200 replys naar de **** geholpen allemaal zien ze er zo uit 20040226114106
 
Rick

Rick

26/02/2004 23:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
 20040226114106

 ^^^jaar
        ^^maand
           ^^dag
               ^^ uur
                  ^^minuut
                     ^^ seconde
?>

duidelijk?
kijk http://www.mysql.com/doc/en/Date_and_time_functions.html daar maar naar UNIX timestamps
en dan dit neerzetten
echo date("l dS of F Y h:i:s A",$timestamp);
 
Bram Z

Bram Z

26/02/2004 23:54:00
Quote Anchor link
eum kun je nu een scripje maken voor in te voegen en te lezen voor dat ik volledig snap
 
Arend a

Arend a

27/02/2004 01:28:00
Quote Anchor link
Dit klopt niet. date() heeft wel timestamps nodig, maar niet degene waar jij het over hebt. date gebruikt de zogenaamde epoch, seconden na 1970, niet een integer van alle velden achter elkaar. Dat zal dus niet werken. In mysql is dit niet de timestamp() maar de unix_timestamp functie. Deze zien er niet leesbaar uit maar bijvoorbeeld "1075492800".

@Bram:
kijk eens inderdaad naar de mysql date functions.

probeer eens de SQL query:

SELECT SELECT date_format(MAX(column), '%H:%i-%d.%m.%y')
FROM `tabel`
 
Rick

Rick

27/02/2004 10:03:00
Quote Anchor link
daarom zij ik ook zoek op UNIX timestamps ja, ik vind een unix timestamp ICM. met date() een stuk beter te gebruiken dan andere manieren
en het rekenen ermee gaat ook beter imho

maar das gewoon mijn mening natuurlijk
 
Bram Z

Bram Z

27/02/2004 10:36:00
Quote Anchor link
maar ja ik snap nieks van kan je me gewoon een scripje maken hoe ik het invoeg in mijn databse met wat tijb table en hoe ik het lees met di formaat

H:i\-d.m.y
 
Bram Z

Bram Z

27/02/2004 18:19:00
Quote Anchor link
maar ja ik snap nieks van kan je me gewoon een scripje maken hoe ik het invoeg in mijn databse met wat tijb table en hoe ik het lees met di formaat

H:i\-d.m.y
 
Mitch X

Mitch X

27/02/2004 18:22:00
Quote Anchor link
Damn je plaatst je post 2 keer op een andere tijd in dezelfde vage 'taal' (jaja offtopic :))
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.