None / block click functie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jop B

Jop B

19/05/2017 00:51:12
Quote Anchor link
Hallo,


Ik ben bezig een question / answer pagina te maken, deze is zover klaar maar kamp met één probleem.
Klik je op vraag 1 dan word antwoord 1 geopend, klik je op vraag 2 dan word antwoord 2 geopend enz enz enz.
Als er een antwoord open staat en je klik een andere vraag aan dan word het openstaande antwoord gesloten en het antwoord geopend wat bij de vraag hoort geopend. Oke dit functioneert naar behoren!

Stel dat je vraag 1 opent en daarna nog eens op vraag 1 klikt zou ik graag willen dat deze weer gesloten word.
codepen

Heb diversen dingen geprobeerd met if/else maar krijg niet het resultaat dat zou moeten.

Wie ooo wie kan mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 04:41:03
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

19/05/2017 02:16:45
Quote Anchor link
Zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
$(document).ready(function() {
    $('span.question').click(function() {
        if ($('.answer').css('display') == 'block') {
            $('.answer').css("display", "none");
            return;
        }
        var tab_id = $(this).attr('qanda');
        $('.answer').css("display", "none");
        $("#" + tab_id).css("display", "block");

    });
});
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.