NOP Shopping Cart Hulp!!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »
Erik Denekamp

Erik Denekamp

03/09/2015 07:36:07
Quote Anchor link
Ik heb op http://www.nopdesign.com/freecart/ een gratis werkende Shop gedownload en geinstalleerd.
Alles perfect in de Engelse uitvoering vanaf het bestellen tot het bekijken van de winkelwagen en het toevoegen of verwijderen van artikelen.

Alleen wanneer ik op "CheckOut" klik en de Nederlandse versie installeer dan wordt ik doorverwezen naar een PhP Script die ervoor zorg draagt dat ik automatisch een ordermail ontvang waarbij plotseling de bestelde artikelen en de tarieven er niet meer in staan.

Nu heb ik nog nooit met PhP gewerkt en vraag me dan ook af wat ik fout doe. Gebruikt toevalligiemand dit script en kan iemand mij vertellen wat ik fout doe??

Alvast dank voor de suggesties c.q. oplossing.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:24:10
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2015 08:38:06
Quote Anchor link
Als dit alleen gebeurt na een ander taal-bestand, dan vermoed ik dat de variabelen niet kloppen.

Vergelijk beide bestanden eens met elkaar.
Gewijzigd op 03/09/2015 08:38:47 door - Ariën -
 
Erik Denekamp

Erik Denekamp

03/09/2015 09:40:07
Quote Anchor link
Zou je eens kunnen kijken mocht je tijd hebben. Ik heb namelijk nooit met PhP gewerkt!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2015 09:44:00
Quote Anchor link
We kunnen best kijken, maar dan moeten we toch wel wat globaler weten waar het fout gaat.
Als je dit zo hebt gedownload, zonder eigen aanpassingen dan zou ik het eerder als bug beschouwen die je aan de makers moet doorgeven.
 
Erik Denekamp

Erik Denekamp

03/09/2015 09:49:41
Quote Anchor link
Ik heb een testshop met 1 artikel gemaakt op http://regio.tv/testshop/index.html
Wanneer op het laatste alles is ingevuld, ontvang ik een mail van de order, echter zie ik daar het aantal, de prijs en de verzendkosten niet op terug.

Wanneer ik echter de normale Engelse taal instel dan werkt alles prima.

Onderstaand het PhP script zoals ik het u gebruik :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
<?php

$admin_email
= '[email protected]';

$admin_subject = 'Nieuwe bestelling';

$customer_subject = 'Uw boek is besteld';

$success_url = 'shop_success.html';

$error_url = 'shop_error.html';

$csv_file = './orders.csv';



if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')

{


   $billing_first = isset($_POST['billing_first']) ? $_POST['billing_first'] : '';

   $billing_last = isset($_POST['billing_last']) ? $_POST['billing_last'] : '';

   $billing_address = isset($_POST['billing_address']) ? $_POST['billing_address'] : '';

   $billing_address2 = isset($_POST['billing_address2']) ? $_POST['billing_address2'] : '';

   $billing_city = isset($_POST['billing_city']) ? $_POST['billing_city'] : '';

   $billing_state = isset($_POST['billing_state']) ? $_POST['billing_state'] : '';

   $billing_zip = isset($_POST['billing_zip']) ? $_POST['billing_zip'] : '';

   $billing_phone = isset($_POST['billing_phone']) ? $_POST['billing_phone'] : '';

   $billing_fax = isset($_POST['billing_fax']) ? $_POST['billing_fax'] : '';

   $billing_email = isset($_POST['billing_email']) ? $_POST['billing_email'] : '';

   $shipping_first = isset($_POST['shipping_first']) ? $_POST['shipping_first'] : '';

   $shipping_last = isset($_POST['shipping_last']) ? $_POST['shipping_last'] : '';

   $shipping_address = isset($_POST['shipping_address']) ? $_POST['shipping_address'] : '';

   $shipping_address2 = isset($_POST['shipping_address2']) ? $_POST['shipping_address2'] : '';

   $shipping_city = isset($_POST['shipping_city']) ? $_POST['shipping_city'] : '';

   $shipping_state = isset($_POST['shipping_state']) ? $_POST['shipping_state'] : '';

   $shipping_zip = isset($_POST['shipping_zip']) ? $_POST['shipping_zip'] : '';

   $shipping_phone = isset($_POST['shipping_phone']) ? $_POST['shipping_phone'] : '';

   $shipping_fax = isset($_POST['shipping_fax']) ? $_POST['shipping_fax'] : '';

   $SUBTOTAL = isset($_POST['SUBTOTAL']) ? $_POST['SUBTOTAL'] : '';

   $TOTAL = isset($_POST['TOTAL']) ? $_POST['TOTAL'] : '';

   $TAX = isset($_POST['TAX']) ? $_POST['TAX'] : '';

   $SHIPPING = isset($_POST['SHIPPING']) ? $_POST['SHIPPING'] : '';

   $comments = isset($_POST['comments']) ? $_POST['comments'] : '';;

   if (($billing_first == '') || ($billing_last == '') || ($billing_address == '') || ($billing_city == '') || ($billing_state == '') || ($billing_zip == '') || ($billing_phone == '') || ($billing_email == ''))

   {


      // invalid input

      header('Location: '. $error_url);

      exit;

   }


   if (!preg_match('/^([0-9a-z]([-.\w]*[0-9a-z])*@(([0-9a-z])+([-\w]*[0-9a-z])*\.)+[a-z]{2,6})$/i', $billing_email))

   {


      // invalid email address

      header('Location: '. $error_url);

      exit;

   }


   $today = date("l, F jS Y");

   $message = "";

   $message .= "U heeft een nieuwe bestelling ontvangen. Onderstand treft u meer gegevens aan over deze bestelling.\n";

   $message .= "\n";

   $message .= "Besteldatum: $today \n";

   $message .= " \n";

   $message .= "Betaalinformatie: \n";

   $message .= "-------- \n";

   $message .= "   $billing_first $billing_last \n";

   $message .= "   $billing_address \n";

   $message .= "   $billing_address2 \n";

   $message .= "   $billing_city, $billing_state  $billing_zip \n";

   $message .= "   $billing_phone \n";

   $message .= "   $billing_fax \n";

   $message .= "   $billing_email \n";

   $message .= " \n";

   $message .= " \n";

   if ($shipping_first != '')

   {


      $message .= "Verzenden naar: \n";

      $message .= "-------- \n";

      $message .= "   $shipping_first $shipping_last \n";

      $message .= "   $shipping_addr \n";

      $message .= "   $shipping_addr2 \n";

      $message .= "   $shipping_city, $shipping_state  $shipping_zip \n";

      $message .= "   $shipping_phone \n";

      $message .= " \n";

      $message .= " \n";

   }


   $message .= "Aantal  Prijs(\€)   Product ID  - Artikel\n";

   $message .= "===================================================================== \n";

   for ($i = 1; $i< 25; $i++)

   {


      if (isset($_POST['NAME_' . $i]))

      {


         $name = $_POST['NAME_' . $i];

         $quantity = $_POST['QUANTITY_' . $i];

         $price = $_POST['PRICE_' . $i];

         $id = $_POST['ID_' . $i];

         $addtlinfo = $_POST['ADDTLINFO_' . $i];

         $message .= "$quantity    \$$price    $id - $name   $addtlinfo  \n";

      }

   }


   $message .= "===================================================================== \n";

   $message .= "SUBTOTAAL: $SUBTOTAL \n";

   $message .= "TOTAAL: $TOTAL \n";

   $message .= "\n";

   $message .= "VERZENDKOSTEN: $SHIPPING \n";

   $message .= "\n\n";

   $message .= "Extra Informatie: \n";

   $message .= "--------- \n";

   $message .= "$comments \n";

   $message .= " \n";



   // write to log

   foreach ($_POST as $key => $value)

   {


      $logdata .= ',';

      $logdata .= str_replace(",", " ", $value);

   }


   $logdata = str_replace("\r", "", $logdata);

   $logdata = str_replace("\n", " ", $logdata);

   $logdata .= "\r\n";

   $handle = fopen($csv_file, 'a') or die("can't open csv file");

   fwrite($handle, date("Y-m-d H:i:s,"));

   fwrite($handle, $_SERVER['REMOTE_ADDR']);

   fwrite($handle, $logdata);

   fclose($handle);



   // send message to admin

   $header  = "From: $billing_email\r\n";

   $header .= "Reply-To: $billing_email\r\n";

   $header .= "MIME-Version: 1.0\r\n";

   $header .= "X-Mailer: PHP Mail generated by: NOP Shopping Cart\r\n";

   mail($admin_email, $admin_subject, $message, $header);



   // send message to customer

   $header  = "From: $admin_email\r\n";

   $header .= "Reply-To: $admin_email\r\n";

   $header .= "MIME-Version: 1.0\r\n";

   $header .= "X-Mailer: PHP Mail generated by: NOP Shopping Cart\r\n";

   mail($billing_email, $customer_subject, $message, $header);



   header('Location: '.$success_url);

   exit;

   }


?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">

<title>Winkelwagen</title>

<style type="text/css">

body

{

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #000000;

   text-align: center;

}

div#container

{

   margin-left: auto;

   margin-right: auto;

   width: 50em;

   text-align: left;

}

}

input

{

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #000000;

}

.title

{

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #006600;

}

.blacktext

{

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #000000;

}

.nobr

{

   white-space: nowrap;

}

.nopcart

{

   background: #464444;

   border: 1px;

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #ffffff;

}

.nopheader

{

   background: #464444;

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #FFFFFF;

}

.nopentry

{

   background: #FFFFFF;

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #000000;

}

.noptotal

{

   background: #FFFFFF;

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #000000;

}

.nopbutton

{

   background: #FFFFFF;

   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

   font-size: 12px;

   color: #000000;

}

</style>

<script type="text/javascript" src="./language-en.js"></script>

<script type="text/javascript" src="./nopcart.js"></script>

<script type="text/javascript">

function CheckForm(theform)

{

   var bMissingFields = false;

   var strFields = "";

   if (theform.billing_first.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: First Name\n";

   }

   if (theform.billing_last.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: Last Name\n";

   }

   if (theform.billing_address.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: Address\n";

   }

   if (theform.billing_city.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: City\n";

   }

   if (theform.billing_state.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: State\n";

   }

   if (theform.billing_zip.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: Zipcode\n";

   }

   if (theform.billing_phone.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: Phone\n";

   }

   if (theform.billing_email.value == '')

   {

      bMissingFields = true;

      strFields += "     Billing: Email\n";

   }

   if (bMissingFields)

   {

      alert("We're sorry, but you must provide the following field(s) before continuing:\n" + strFields);

      return false;

   }

   return true;

}

</script>

</head>

<body>

<div id="container">

<blockquote>

<form method="post" action="<?php echo basename(__FILE__); ?>" onsubmit="return CheckForm(this)">

<span class="nobr">

<script type="text/javascript">

   CheckoutCart();

</script>

</span>

<br>

<p><span class="blacktext"><b>Voer onderstaand uw gegevens in om uw order te kunnen verzenden.</b></span></p>

<p><span class="title"><b>Betaal Informatie:</b></span></p>

<table class="blacktext">

<tr><td>Naam:    </td><td><input type="text" size="18" name="billing_first"> <input type="text" size="15" name="billing_last"></td></tr>

<tr><td>Adres: </td><td><input type="text" size="37" name="billing_address"></td></tr>

<tr><td>Plaats:    </td><td><input type="text" size="21" name="billing_city"></td></tr>

<tr><td>Provincie:   </td><td><input type="text" size="1"  name="billing_state"></td></tr>

<tr><td>Postcode:     </td><td><input type="text" size="5"  name="billing_zip"></td></tr>

<tr><td>Telefoon:   </td><td><input type="text" size="37" name="billing_phone"></td></tr>

<tr><td>Email:   </td><td><input type="text" size="37" name="billing_email"></td></tr>

</table>

<p><input type="submit" value="Bestellen"> <input type="reset" value="Annuleren"></p>

</form>

</blockquote>

</div>

</body>

</html>



- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 03/09/2015 09:54:31 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2015 09:55:30
Quote Anchor link
Als je het zo gedownload hebt, zonder zelf het script te hebben gewijzigd, dan zou ik eerder een bug-melding doen bij de makers.
 

03/09/2015 20:15:15
Quote Anchor link
Begin bij nopdesign.com:
Nederlandse versie door Ron A.J. Hartendorp van Computer Network Services

evt. '3rd Party Payment Processor Support'
- Authorize.net
- WorldPay
- LinkPoint
 
Johan K

Johan K

03/09/2015 23:34:33
Quote Anchor link
Regel 159 zegt dat $_POST[NAME_1] -> $_POST[NAME_25] gezet moet worden om het bedrag, etc, uit te printen.
Dat zie ik niet in dit script gebeuren
 
Erik Denekamp

Erik Denekamp

04/09/2015 06:15:37
Quote Anchor link
Dank voor de reacties maar ik heb het script door een ervaren PhP deskundige laten nakijken en nu werkt alles goed!
 

04/09/2015 11:22:27
Quote Anchor link
Mooi, dat is ook de beste oplossing.
Programmaonderhoud van een programma is niet direct handig voor op een forum, je moet toch bij allerlei dingen kunnen om ze na te lopen en te testen met andere componenten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.