Occasion script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Collin Php

Collin Php

13/04/2007 19:34:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben dus opzoek naar een occasion script.

Ik heb dit script al gevonden:
http://car-dealer-website.org/
voorbeeld: http://collinkicken.nl/car/list.php
Das dus niets...

Nou kwam ik ergens dit tegen:
http://www.jari-autoparts.nl/autos.htm

En dát moet ik hebben...

Heeft er iemand toevallig nog een scriptje liggen?

Alvast bedankt :)


edit: + Lijstje merken..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Collin Php
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 15:15:50
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

13/04/2007 19:56:00
Quote Anchor link
Het heeft niks met het script te maken.
Want wat je al hebt, is goed bruikbaar.

Het gaat om de stijl. Deze kun je heel simpel aanpassen.

Heb je ervaring met CSS?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/04/2007 19:59:00
Quote Anchor link
We leveren hulp bij jouw eigen script hier, geen kant en klare scripts.
 
Collin Php

Collin Php

13/04/2007 19:59:00
Quote Anchor link
Ben ik nu aan het opdoen.
Probeer het een beetje aan te passen.

Thnx:)
 
Collin Php

Collin Php

13/04/2007 20:04:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 13.04.2007 19:59:
We leveren hulp bij jouw eigen script hier, geen kant en klare scripts.

Ja zie ik nu pas (verkeerd gelezen).

Nouja, leer ik er ook wat van he :)

****

Weet iemand een programmatje om text in meerdere php/txt/xml bestanden te doorzoeken?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/04/2007 20:09:00
Quote Anchor link
@Collin: Dubbelpost kan iedereen wel eens gebeuren. ;-)
Maar gebruik je editknopje om aanvullingen te doen en plaats dan geen nieuwe post zonder dat er iemand heeft gereageerd.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

13/04/2007 20:10:00
Quote Anchor link
Te doorzoeken?

Je kan van dat soort bestanden doorzoeken met php.
file_get_contents()
preg_match()

Succes ;)
 
Collin Php

Collin Php

13/04/2007 22:20:00
Quote Anchor link
Djemo schreef op 13.04.2007 20:10:
Te doorzoeken?

Je kan van dat soort bestanden doorzoeken met php.
file_get_contents()
preg_match()

Succes ;)

Merci, maar doelde eigenlijk op iets anders:P.
Gewoon een zoek programmatje, dat je een map aangeeft en dat hij dan de tekst in alle bestanden doorzoekt.


@SanThe: Thnx voor de tip:).

***

Dan heb ik nog een vraagje... Ben nu dit script aan het aanpassen en ben al op de goede weg :D

Maar nu wou ik het lightbox-scriptje toepassen...
Dat lukte niet helemaal.

Als ik in een layout bestandje kijk zie je bijv. op de plek waar een plaatje staat (die dus in de lightbox moet) alleen: {image}

Dus dan denk ik dat er ergens een bestandje staat waarin staat wat {image} moet doen en kan ik daarbij het lightbox regeltje zetten.

Denk ik zo goed?
En watvoor bestandje is dat meestal?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/04/2007 22:23:00
 
Collin Php

Collin Php

14/04/2007 17:53:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 13.04.2007 22:23:

Thnx! Gelukt met de lightbox!

Nu heb ik nog een vraagje.
Als je nu op de pagina kijkt zie de auto`s staan. Als je op de naam van een auto drukt krijg je meer informatie over die auto.
Als je op de thumbnail drukt krijg je een popup met de foto.

Nu wil ik dat als je op die thumbnail drukt dat je ook naar de pagina gaat met informatie over de auto.

Dit is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<!--S:ListGroup-->
    <table width="100%">
        {DATA}
    </table>

    {PAGING}
<!--E:ListGroup-->

<!--S:ListEmpty-->
    <tr>
        <td colspan="2" align=center>Er zijn geen auto`s gevonden die overeen komen met uw zoek criteria.</td>
    </tr>
<!--E:ListEmpty-->

<!--S:ListElement-->
    <tr {ALTERNANCE}>
        <td colspan="3"><a href="details.php?id={CAR_ID}">  {CAR_MAKE} {CAR_MODEL} &#8364;{CAR_PRICE}</a>
    </tr>
    <tr {ALTERNANCE}>
        <td width="83" rowspan="2" align="center" valign=top>
        {TN_IMAGE}
        </td>
        <td>Year:</td>
        <td>{CAR_YEAR}</td>
    </tr>
    <tr {ALTERNANCE}>
        <td>MILEAGE</td>
        <td>{CAR_MILEAGE}</td>
    </tr>
<!--E:ListElement-->

<!--S:Alternance1-->
        bgcolor="#eeeeee"
<!--E:Alternance1-->

<!--S:Alternance-->
        bgcolor="#bbbbbb"
<!--E:Alternance-->


<!--S:Image-->
<a {TARGET} {SOURCE2}><img src="{SOURCE}" width="80" border="0" /></a>
<!--E:Image-->


Ik weet dat je helemaal onderaan moet zijn.
En dat je hier iets mee moet doen: <a href="details.php?id={CAR_ID}">

Maar als ik dat ertussen prop gaat hij gewoon naar de pagina {CAR_ID} en voert hij niet de echte car-id in.

Wat doe ik fout?

Alvast bedankt mensen :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.