ODBC probleem/php met MDB

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dirk B

Dirk B

01/09/2005 16:14:00
Quote Anchor link
Momenteel ben ik bezig met een webserver in te richten.

Ik heb de volgende bestanden in de host map:
-een mdb (database)
-php pagina

Met het instellen van de ODBC loop ik tegen een probleem aan.
Ik heb het volgende ingesteld in de ODBC.

In het tabblad "Gebruikers-DSN" heb ik de volgende gegevens toegevoegd:
-Microsoft dBase driver(*.dbf)
-Microsoft Text Treiber(*.txt;*.csv)
-Microsoft Access Driver(*.mdb)

En in het tabblad "Bestands-dsn" heb ik geprobeerd die 2 bestanden (mdb en php pagina) te koppelen en toe te voegen.
Dit werkt niet.

Ik krijg nu steeds de melding:
Fatal error: Uncaught exception 'com_exception' with message 'Source: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers
Description: [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Could not find file '(unknown)'.' in W:\Web\DBS\index.php:19 Stack trace: #0 W:\Web\DBS\index.php(19): com->Open('DRIVER={Microso...') #1 {main} thrown in W:\Web\DBS\index.php on line 19

Wie kan mij helpen??
Alvast bedankt!!
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 11:59:49
 

01/09/2005 16:18:00
 
Dirk B

Dirk B

01/09/2005 16:26:00
Quote Anchor link
Ik verbreid mijn kansen.

Misschien dat hier iemand mij kan helpen, daarom.
 
Dirk B

Dirk B

02/09/2005 08:16:00
Quote Anchor link
Heeft iemand hier een oplossing voor?
 
Dirk B

Dirk B

02/09/2005 13:56:00
Quote Anchor link
Na zoeken en zweten is het uiteindelijk wel gelukt, gelukkig !!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.