Offerte formulier werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »
Gabriela Karatzia

Gabriela Karatzia

06/09/2016 20:59:51
Quote Anchor link
Goedenavond,

Ik ben al een tijdje bezig met een offerte formulier. Ik krijg het maar niet werkend.
Verder heb ik ook nog niet zoveel ervaring met PHP. Het formulier reageert nergens op bij het klikken op de submit button.
Alle variabelen zijn benoemd.
Alvast hartelijk dankt voor de hulp/uitleg.

Groeten Gabriela

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<?php
if(!isset($_POST['submit']))
 {



$company =  $_POST['companyname'];
$name = $_POST['name'];
$visitor_email = $_POST['email'];
$travelers =  $_POST['persons'];
$bagage =  $_POST['luggage'];
$departaddress =  $_POST['depart'];
$datedepart =  $_POST['departdate'];
$dephour =  $_POST['departhour'];
$depminute =  $_POST['departminute'];
$destinationaddress =  $_POST['destination'];
$datereturn =  $_POST['returndate'];
$rethour =  $_POST['returnhour'];
$retminute =  $_POST['returnminute'];
$extrastops =  $_POST['stops'];
$type =  $_POST['bustype'];
$message =  $_POST['comments'];
}


//Validate first
if(empty($name)||empty($visitor_email))
{

    echo "Naam en emailadres zijn verplicht!";
    exit;
}


if(IsInjected($visitor_email))
{

    echo "Ongeldige invoer";
    exit;
}


$email_from = '[email protected]';
$email_subject = "Offerte aanvraag";
$email_body = "Bedrijfsnaam:" .$companyname."\n". "Naam:" .$name."\n". "Email:" .$visitor_email."\n". "Aantal personen:" .$travelers. "\n"."Bagage:" .$bagage. "\n"."Vertrekadres:" .$departaddress. "\n"."Vertrekdatum:" .$datedepart. "\n". "Vertrek tijdstip:" .$dephour. "\n". "" .$depminute. "\n". "Bestemming:" .$destinationaddress. "\n". "Retourdatum:" .$datereturn. "\n". "Retour tijdstip:" .$rethour. "" .$retminute. "\n"."Extra stops:" .$extrastops. "\n". "Type bus:" .$type. "\n"."Bericht:" .$message"\n";
    
    
$to = "[email protected]";
$headers = "From: $email_from \r\n";
$headers = "Reply-To: $visitor_email \r\n";


mail($to,$email_subject,$email_body, $headers);

header('Location: bedankt.html');

function
IsInjected($str)
{

  $injections = array('(\n+)',
              '(\r+)',
              '(\t+)',
              '(%0A+)',
              '(%0D+)',
              '(%08+)',
              '(%09+)'
              );
  $inject = join('|', $injections);
  $inject = "/$inject/i";
  if(preg_match($inject,$str))
    {

    return true;
  }

  else
    {
    return false;
  }
}

  
?>




HTML form:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
<form method="post" action="send_quotation.php" name="contactform" >
                        <div id="message"></div>
                        <div class="f-row">
                            <div class="one-half">
                                <label for="companyname">Bedrijfsnaam</label>
                                <input type="text" name="companyname" id="companyname"  />
                            </div>
                            
                            
                            <div class="one-half">
                                <label for="name">Voor- en achternaam</label>
                                <input type="text" name="name" id="name" />
                            </div>
            
                                
                        
                            <div class="one-half">
                                <label for="email">Emailadres</label>
                                <input type="email" name="email" id="email" />
                            </div>
                    
        
                            <div class="one-half">
                                <label for="persons">Aantal reizigers</label>
                                <input type="number" name="persons" id="persons" />
                            </div>
                            
                            <div class="one-half">
                                <label for="luggage">Aantal bagagestukken</label>
                                <input type="number" name="luggage" id="luggage" />
                            </div>
                        </div>
                                    <hr>
                                    
                        <div class="f-row">            
                            <div class="full-width">
                                <label for="depart">Vertrekadres</label>
                                <input type="text" name="depart" id="depart" />
                            </div>
                            
                            <div class="one-half">
                                <label for="departdate">Datum vertrek</label>
                                <input type="text" name="departdate" id="departdate" value=" dd-mm-jjjj" />
                            </div>
                            
                            <div class="one-fourth" >
                                <label for="departhour">Tijdstip vertrek</label>
                                <select name="departhour" >
                                    <option> 00 </option>
                                    <option> 01 </option>
                                    <option> 02 </option>
                                    <option> 03 </option>
                                    <option> 04 </option>
                                    <option> 05 </option>
                                    <option> 06 </option>
                                    <option> 07 </option>
                                    <option> 08 </option>
                                    <option> 09 </option>
                                    <option> 10 </option>
                                    <option> 11 </option>
                                    <option> 12 </option>
                                    <option> 13 </option>
                                    <option> 14 </option>
                                    <option> 15 </option>
                                    <option> 16 </option>
                                    <option> 17 </option>
                                    <option> 18 </option>
                                    <option> 19 </option>
                                    <option> 20 </option>
                                    <option> 21 </option>
                                    <option> 22 </option>
                                    <option> 23 </option>
                                    
                                </select>
                            </div>
                            <div class="one-fourth" >
                            <label for="departminute"><br/></label>
                                <select name="departminute" >
                                    <option> 00 </option>
                                    <option> 15 </option>
                                    <option> 30 </option>
                                    <option> 45 </option>
                                </select>
                            </div>
                        </div>
                        
                        <hr>
                        
                        <div class="f-row">    
                            <div class="full-width">
                                <label for="destination">Bestemming</label>
                                <input type="text" name="destination" id="destination" />
                            </div>
                            
                            <div class="one-half">
                                <label for="returndate">Datum terugreis</label>
                                <input type="text" name="returndate" id="returndate" value=" dd-mm-jjjj" />
                            </div>
                            
                            <div class="one-fourth" >
                                <label for="returnhour">Tijdstip terugreis</label>
                                <select name="returnhour" >
                                    <option> 00 </option>
                                    <option> 01 </option>
                                    <option> 02 </option>
                                    <option> 03 </option>
                                    <option> 04 </option>
                                    <option> 05 </option>
                                    <option> 06 </option>
                                    <option> 07 </option>
                                    <option> 08 </option>
                                    <option> 09 </option>
                                    <option> 10 </option>
                                    <option> 11 </option>
                                    <option> 12 </option>
                                    <option> 13 </option>
                                    <option> 14 </option>
                                    <option> 15 </option>
                                    <option> 16 </option>
                                    <option> 17 </option>
                                    <option> 18 </option>
                                    <option> 19 </option>
                                    <option> 20 </option>
                                    <option> 21 </option>
                                    <option> 22 </option>
                                    <option> 23 </option>
                                    
                                </select>
                            </div>
                            <div class="one-fourth" >
                            <label for="returnminute"><br/></label>
                                <select name="returnminute">
                                    <option> 00 </option>
                                    <option> 15 </option>
                                    <option> 30 </option>
                                    <option> 45 </option>
                                </select>
                            </div>
                        </div>
                        
                        <div class="f-row">    
                            <div class="one-half">
                                <label for="stops">Aantal tussenstops</label>
                                <input type="text" name="stops" id="stops" />
                            </div>
                            
                            <div class="one-half">
                                <label for="bustype">Gewenste bustype</label>
                                <select name"bustype">
                                    <option value="" selected> Maak uw keuze </option>
                                    <option value="max50" >Bus max 50 pers</option>
                                    <option value="vip29" > Vip bus max 30 pers</option>
                                </select>
                            </div>
                        </div>
<hr>                            
                        
                        <div class="f-row">
                            <div class="full-width">
                                <label for="comments">Extra informatie</i></label>
                                <textarea placeholder="Benoem hier eventueel de extra tussenstops" name="comments" id="comments" >
                                
                                </textarea>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="f-row">
                            <input type="submit" value="Verstuur" name="submit" class="btn color medium right" />
                        </div>
                    </form>
                </div>
Gewijzigd op 06/09/2016 21:01:23 door Gabriela Karatzia
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:42:11
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/09/2016 23:10:33
Quote Anchor link
Met die ! op regel twee kijk je of $_POST['submit'] niet bestaat, en dan pas maak je die variabelen aan.
Los van het feit dat deze werkwijze niet klopt, is het controleren van het versturen van het formulier en het aanmaken van variabelen ook erg onnodig. Die variabelen zouden immers al moeten bestaan, dus hoef je ze niet nogmaals aan te maken.

In je validatie gebruik je ook een exit; dit laat je script direct stoppen, en ik vraag me af of dat echt is wat je wilt? Als jij winkelt en je maakt een foutje door het verkeerde product uit het schap te halen, dan verlaat je ook niet de winkel, en handel je het juist af.

In korte lijnen zou ik het script als volgt oplossen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
// op dit moment is je formulier verstuurd via de POST-methode.
    $errors = array(); // maak een array aan voor alle fouten in de validatie.
    if(empty($_POST['name'])|| empty($_POST['email'])) {
        $errors[] = "Naam en e-mailadres zijn verplicht!";
    }

        
    if(IsInjected($_POST['email'])) {
        $errors[] = "Ongeldige invoer!";
    }


    if(count($errors)>0) {
    // we hebben één of meer validatiefouten gevonden, loont ze allemaal in deze foreachlus.
        foreach($errors as $error {
            echo "Fout: ".$error."<br />";

        }
    }
else {
        // er zijn geen validatiefouten. Alles is goed.
        // Hier kan je mailen, en kan je de $_POST-waardes gebruiken, zoals ik ze al eerder in dit script gebruik.

    }
}

?>
Gewijzigd op 06/09/2016 23:11:15 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.