Offerte formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »
Casper B

Casper B

30/08/2011 12:36:30
Quote Anchor link
Beste phpers,

Ik zit al een tijdje met het probleem. Dat is het volgende.

Ik zou graag een offerte formulier willen realiseren. Dit is deels gelukt. Ik heb een aantal fieldsets gemaakt waar een aantal verplichten velden in verwerkt zijn. Wanneer je 1 van de fieldsets kiest, bijv. Huisstijl bestaan er een aantal verplichten velden, ter verduidelijking: oplage, bedrukking. Als je deze hebt ingevoerd geeft hij nog aan dat er andere belangrijke velden (verplichten velden) niet zijn ingevoerd. Bijv van de fieldset: overige en dan het veld: omvang. Hij denkt dus wat eigenlijk ook is dat het veld "omvang" leeg is, maar moet eigenlijk per fieldset controleren.

Mijn php code ziet er als volgt uit;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
        // Variable promotioneel
        
        $categorie = $_POST['category']; // DIT IS DE EERSTE LIJST VAN RADIOBUTTONS
        
        $product = $_POST['huisstijl']; // DIT IS DE TWEEDE STAP: HET PRODUCT (SELECTIELIJST)
        
        $projectname = $_POST['projectname_promo'];
                
        
        $oplage = $_POST['oplage_br'] or $_POST['oplage_env'] or $_POST['oplage_visit'] or $_POST['oplage_overig'] or $_POST['oplage_promo'] or $_POST['oplage_poster'] or $_POST['oplage_overige'];
        
        
        $paginas = $_POST['paginas_overig'];

        $formaat = $_POST['formaat_env'] or $_POST['formaat_comp'] or $_POST['formaat_eti'] or $_POST['formaat_posters'];
        
        $formaatanders = $_POST['formaatanders_env'] or $_POST['formaatanders_eti'] or $_POST['formaatanders_posters'];
        
        $uitvoering = $_POST['uitvoering'];
        
        $omvang = $_POST['omvang_promo'] or $_POST['omvang_overige'];
        
        $lengte = $_POST['lengte_overig'] or $_POST['lengte_promo'] or $_POST['lengte_overige'];
        
        $breedte = $_POST['breedte_overig'] or $_POST['breedte_promo'] or $_POST['breedte_overige'];
        
        $papier = $_POST['papier_br'] or $_POST['papier_env'] or $_POST['papier_visit'] or $_POST['papier_comp'] or $_POST['papier_overig'] or $_POST['papier_promo'] or $_POST['papier_posters'] or $_POST['papier_overige'];
        
        $papieranders = $_POST['papieranders_br'] or $_POST['papieranders_env'] or $_POST['papieranders_visit'] or $_POST['papieranders_comp'] or $_POST['papiergewicht_posters'];
        
        $gramsgewicht = $_POST['gramsgewicht_overig'] or $_POST['gramsgewicht_overige'];
        
        // DIT IS DE TWEEDE STAP: HET PRODUCT (SELECTIELIJST)
        $bedrukking = $_POST['bedrukking_br'] or $_POST['bedrukking_env'] or $_POST['bedrukking_visit'] or $_POST['bedrukking_comp'] or $_POST['bedrukking_eti'] or $_POST['bedrukking_overig'] or $_POST['bedrukking_promo'] or            
                      $_POST['bedrukking_posters'] or $_POST['bedrukking_overige'];
                      
        // DIT IS DE TWEEDE STAP: HET PRODUCT (SELECTIELIJST)
        $afwerking = $_POST['afwerking_overig'] or $_POST['afwerking_promo'] or $_POST['afwerking_overige'];

        $afwerkinganders = $_POST['afwerkinganders_promo'];

        $veredeling = $_POST['veredeling_promo'];



        // Contact informatie offerte
        
        $senderCompany = $_POST['company'];
                
        $senderContactperson = $_POST['contactpersoon'];
        
        $senderAdres = $_POST['adres'];
        
        $senderPostcode = $_POST['postcode'];
        
        $senderPhone = $_POST['telefoon'];
        
        $senderEmail = $_POST['email'];


// Define errors and empty                                                              
        
        if($oplage == ""){

        echo "U bent vergeten de oplage in te vullen.<br />";
        
        
        $errors = "1";
        
        }
        
        
        if($omvang == ""){
        
        echo "U bent vergeten de omvang in te vullen.<br />";
        
        
        $errors = "1";
        
        }
        

        if($papier == ""){
        
        echo "U bent vergeten het soort papier te selecteren.<br />";
        
        
        $errors = "1";
        
        }
          
          
        if($bedrukking == ""){
        
        echo "U bent vergeten het soort bedrukking te selecteren.<br />";
        
        
        $errors = "1";
        
        }


        if($uitvoering == ""){
        
        echo "U bent vergeten het soort uitvoering te selecteren.<br />";
        
        
        $errors = "1";
        
        }
        
        if($formaat == ""){
        
        echo "U bent vergeten het formaat te selecteren.<br />";
        
        
        $errors = "1";
        
        }
        
        
        if($paginas == ""){
        
        echo "U bent vergeten het aantal pagina's in te vullen.<br />";
        
        
        $errors = "1";
        
        }
        
    
        if($lengte == ""){
        
        echo "U bent vergeten de lengte in te vullen.<br />";
        
        
        $errors = "1";
        
        }


        if($breedte == ""){
        
        echo "U bent vergeten de breedte in te vullen.<br />";
        
        
        $errors = "1";
        
        }

        
        if($gramsgewicht == ""){
        
        echo "U bent vergeten het gramsgewicht in te vullen.<br />";
        
        
        $errors = "1";
        
        }
        
        if($afwerking == ""){
        
        echo "U bent vergeten de afwerking te selecteren.<br />";
        
        
        $errors = "1";
        
        }

        if($papieranders == ""){
        
        echo "U bent vergeten het papier te selecteren.<br />";
        
        
        $errors = "1";
        
        }



        // If errors > 0, echo the following text
        
        if($errors >0){
        
        echo '<a href="javascript:history.go(-1)">< Terug naar het offerte formulier</a>';
        
        }
        
        
        
        // If errors < 1, mail the following variables
        elseif($errors < 1){
        
        mail($senderTo, $senderSubject, $body, $header);
        
        
        echo "<img src='../img_algemeen/contactbevestiging.jpg' />";
        
        }
        
        ?>


 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 16:55:05
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

30/08/2011 13:13:49
Quote Anchor link
Gaat dit werken:
$omvang = $_POST['omvang_promo'] or $_POST['omvang_overige'];

Waarom maak je onnodig variabelen aan?

Omvang is een verplicht veld: if($omvang == "")
Denk dat je nog eens terug moet naar de tekentafel en goed moet uitschrijven wat je nu wilt. Dan stapsgewijs gaan opzetten.
 
Casper B

Casper B

30/08/2011 13:37:00
Quote Anchor link
Heb je toevallig een goed voorbeeld voor mij wat ik kan gebruiken? @Obelix en Idefix
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.