om en om alignen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tom R

tom R

05/11/2011 14:15:55
Quote Anchor link
hallo,

is het misschien mogelijk om in php er voor te zorgen dat ie dingen uit de database haalt en die om en om aligned?
voorbeeld:
(text) Image //eerste deel uit database gehaald
Image (text) // tweede
(text) Image // derde
Gewijzigd op 05/11/2011 14:16:07 door Tom R
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 23:31:42
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

05/11/2011 14:16:55
Quote Anchor link
Wat heb je tot nu toe voor code?
 
Tom R

tom R

05/11/2011 14:17:28
Quote Anchor link
nog niks :P ik heb het wel gevonden met om en om kleur maar dit is niet wat ik wil.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

05/11/2011 14:21:53
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    $i
= 1;
    while($fetch = mysql_fetch_assoc($query)) {
        $i++;
        if($i & 1 == 1) {
            Echo  '<div class="uitgelijnd">' .  $fetch['image']  . '</div>';
        }
else {
            Echo  '<div class="niet_uitgelijnd">' .  $fetch['image']  . '</div>';
        }
    }

?>


Dit moet werken . Je moet het nog wel zelf aanpassen naar jou voorkeuren.
 
Tom R

tom R

05/11/2011 14:24:46
Quote Anchor link
okee dankjewel! gaat wel lukken zo:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.