om gebruik te maken van XDebug van Chrome moet dan ook wamp server installeren?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes davidian

johannes davidian

04/07/2022 11:09:42
Quote Anchor link
Hallo,
om gebruik te maken van XDebug van Chrome moet ik ook wamp server installeren?
dank u wel
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 06:45:53
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/07/2022 11:12:53
Quote Anchor link
Ja, Chrome en andere browsers weten niks van PHP af.
 
Ivo P

Ivo P

04/07/2022 11:15:28
Quote Anchor link
mag ook op een andere (bestaande) server zijn.
Maar bij voorkeur wel in hetzelfde thuis- of kantoor-netwerk
 
Johannes davidian

johannes davidian

04/07/2022 11:28:16
Quote Anchor link
dank u wel ,

kan ik zonder gebruik maken van server of Xdebug php code debugeren met bepaalde php syntax.
bijv. ik heb deze code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<? php

add_action('init', 'my_register_styles');

function
my_register_styles() {
    wp_register_style( 'auto-garage-style', get_template_directory_uri() . '/style.css' );    
    wp_register_style( 'auto-garage-contact-form', get_template_directory_uri() . '/contact-form.css' );

}

add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'my_enqueue_styles' );

function
my_enqueue_styles() {
    if ( is_front_page() ) {
        wp_enqueue_style( 'auto-garage-style' );
    }
elseif ( is_page_template( 'contact.php' ) ) {        
        wp_enqueue_style( 'auto-garage-contact-form' );
    }
else {
        wp_enqueue_style( 'auto-garage-style' );
    }
}

?>


als het kan zonder gebruik maken van server of XDebug debugeren.
hoe ik kan deze code debugeren met echo,var_dump,filter etc.
kunt u mij simpele voorbeeld geven?
dank u wel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/07/2022 11:30:54
 
Johannes davidian

johannes davidian

04/07/2022 11:32:47
Quote Anchor link
dank u wel
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/07/2022 11:47:24
Quote Anchor link
Zo te zien gaat dit nog steeds over hetzelfde probleem uit je vorige topic.

Heb je nou al eens in de broncode gekeken zoals Ariën gevraagd had?
 
Johannes davidian

johannes davidian

04/07/2022 12:24:54
Quote Anchor link
dank u wel,
I heb dat probleem opgelost op andere manier.
u kunt zien op url:https://webdesignleren.com/contact/

ik wilde alleen deze code valideren omdat iemand van wordpress forum had verteld dat hij had deze code gevalideert en het werkt perfect.
dus ik wilde zelf valideren.
dank u wel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.