Omzetten OD OA (Hex) naar /n

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Ben

Ben

08/10/2005 11:29:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik probeer al een tijdje de Hexcode(OD OA OD OA)=/r/n/r/n om te zetten in een <BR>

De code die ik gebruik is deze:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
$tekstkeuze
= ereg_replace("\r\n\r\n", "<BR>", $textkeuze);?>


Alleen dit heeft geen effect.....wie weet een oplossing

Ook als ik met een for loop door de karakters loop dan vervangt hij hem op geen enkele wijze.
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 15:10:55
 
Han eev

Han eev

08/10/2005 11:43:00
Quote Anchor link
Ik weet niet wat OD OA OD OA is maar je kan even
str_replace proberen
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

08/10/2005 11:50:00
Quote Anchor link
heb je de functie nl2br () al eens geprobeerd?

edit: ik heb even gezocht en zie dat 0A de hexcode is voor een newline en 0D de hexcode voor een carriage return. Kun je een voorbeeld plakken van de string waarin je die waardes probeert te vervangen?
Gewijzigd op 08/10/2005 12:06:00 door Jan Koehoorn
 
Ben

Ben

08/10/2005 13:12:00
Quote Anchor link
Dit is de string:

profiel 2

Test
test

Zoals je ziet zit er een harde return tussen...... Met nl2br() vervangt hij deze niet maar voegt alleen wat toe.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2005 13:19:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$bla
="hallo\r\nworld\r\n";
$bla=str_replace("\r", "", $bla);
$bla=str_replace("\n", "<br />", $bla);
// $bla is nu "hallo<br />world<br />"
?>
 
Ben

Ben

08/10/2005 13:23:00
Quote Anchor link
Deze werkt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
function nl2br_indent($string, $indent = 0)
{

   //remove carriage returns
   $string = str_replace("\r", '', $string);

   //convert indent to whitespaces if it is a integer.
   if (is_int($indent)) {
       //set indent to length of the string
       $indent = str_repeat(' ', (int)$indent);
   }


   //replace newlines with "<br />\n$indent"
   $string = str_replace("\n", "".$indent, $string);
   //add  the indent to the first line too
   $string = $indent.$string;

   return $string;
}
?>


Geen makkelijke met het indent erin (Call by reference)
Gewijzigd op 08/10/2005 13:24:00 door Ben
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.