onclick event (link maken)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Steven russcher

steven russcher

08/04/2009 17:29:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
function make_link_pb(id){
  if(!document.getElementById('no')){
    location.href='?p=berichten/kijk&id='+id;  
  }
}

en
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<tr onclick="make_link_pb(8435);" onmouseover="this.style.background='#1FFF57'; this.style.cursor='pointer'" onmouseout="this.style.background='#fff'" >
      <td id='no'><input type='checkbox' name='delete' value='8435' /></td>
      <td> <a href='index.php?p=profiel&amp;id=6406'>heinrichjan</a></td>
      <td><strong></strong> Re:</td>
      <td>08-04-2009 17:11</td>
    </tr>

wat dus de bedoeling is is dat hij overal waar je klikt in de tr naar de link gaat die in de functie word gemaakt.. behalve bij die checkbox. nu dacht ik dat ik het op goede manier deed (dus zoals de functie nu is) maar dat werkt dus niet.. iemand suggesties?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven russcher
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 22:58:25
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

08/04/2009 17:45:00
Quote Anchor link
Wat werkt er nu niet dan?

Er gebeurd niks? Krijg je foutmeldingen met FireBug?

En die if-statement kun je volgens mij niet zo gebruiken, aangezien deze wel bestaat. Geen idee hoe javascript hier over denkt.
 
Steven russcher

steven russcher

08/04/2009 18:03:00
Quote Anchor link
geen error, er gebeurt ook niks.. if(! zal ik dan wel van php hebben.. maar hoe kan ik er wel voor zorgen dat die niet naar die pagina gaat als ik op de checkbox klik..
 
Steven russcher

steven russcher

08/04/2009 18:15:00
Quote Anchor link
ik heb het wel heel hard nodig :S

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door steven russcher
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

08/04/2009 18:21:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(document.getElementById('no').checked == false) {

En niet bumpen gaarne :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Steven russcher

steven russcher

08/04/2009 18:36:00
Quote Anchor link
werkt niet :(

edit:
heb al andere manier gevonden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<tr onmouseover="this.style.background='#1FFF57'; this.style.cursor='pointer'" onmouseout="this.style.background='#fff'" >
      <td id='no'><input type='checkbox' name='delete' value='8461' /></td>
      <td onclick="make_link_pb(8461);"> <a href='index.php?p=profiel&amp;id=3095'>chard95</a></td>
      <td onclick="make_link_pb(8461);"><strong></strong> Re: Re: Re: Re:</td>
      <td onclick="make_link_pb(8461);">08-04-2009 18:36</td>
    </tr>


wat kunnen sommige oplossingen toch simpel zijn :D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door steven russcher
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.