Onduidelijk bestelformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »
Steven T

Steven T

10/01/2016 14:54:14
Quote Anchor link
Beste Scripters,

Voor een website heb ik een bestelformulier in elkaar geknipt en geplakt.
En trust me, hij werkt geweldig en als een zonnetje.

De afbeelding hieronder laat zien hoe die eruit ziet:

Afbeelding
http://postimg.org/image/ad1e8kxj3/

En als je het formulier hebt ingevuld krijg je dit te zien:
Afbeelding
http://postimg.org/image/dj2g0t6xd/

Alleen zoals je ziet, is het niet duidelijk dat je bestelling gedaan is.
Graag wil ik dat je deze melding ziet, alleen dat je dan:

A: Niet meer terug kan of kan refreshen (je doet dan je bestelling opnieuw)
B: Dat je duidelijk te zien krijgt dat je bestelling geplaatst is. Dus de hele tekst erboven weg.

Zelf zat ik eraan te denken om zodra je op versturen klikt, daar een http-equive aan vast te zetten.
Ik weet alleen niet of dat het probleem oplost en daarmee ook het doel bereikt dat ik wil.

Is dit DE manier? Of kan ik het op een andere manier beter/anders doen?

Met vriendelijke groet,
Steven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
<style type="text/css">
.letop {
    color: #F00;
}
</style>
  <h3>M.M.B. Hoodie/ Vest</h3>
  
  Beschikbaar in de maten:      S  M  L  XL  XXL of XXXL</br>
  Prijs:                                           40,95. </br>
  Af te halen in Almere of;</br>
  Verzonden voor:                       6,95 extra (PostNL)</br>
  
  <strong class="letop">Let op!</strong> Vesten worden met enige regelmaat in 1 partij besteld en opgehaald. </br>
  
  Hierna kunnen ze worden afgehaald in Almere of worden verstuurd met PostNL</br>
  
  Volgende zending wordt binnenkort besteld!! </br></br>
  
  <img src="http://meetmybike.nl/wp-content/uploads/2015/06/Website-Hoodie-Foto.png" width="1024" height="726"/></br></br>
<?php
//session_start(); // zorg ervoor dat session_start ALTIJD bovenaan ALLES van je pagina staat, anders werkt het niet!
 
/*******************************
*        CONTACT FORMULIER                     *
*        contactformulier.php             *
*                                                             *
*        Author: Miranda Verburg         *
*        Datum: 10 september 2010     *
*                                                             *
*        Pas het e-mail adres aan     *
*        bij $mail_ontv en upload   *
*        het naar je webserver..         *
********************************/

// E-mailadres van de ontvanger

$mail_ontv = '[email protected]' . ','; // <<<----- voer jouw e-mailadres hier in!
$mail_ontv2 = ($_POST['mail']); // <<<----- Dit is het emailadres van de bestellende!

// Speciale checks voor naam en e-mailadres

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // naam controle
    if (empty($_POST['naam']))
        $naam_fout = 1;
    // e-mail controle
    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['mail'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;
    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {

        $seconde = 120; // 120 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}


// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['naam']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['mail']) || empty($_POST['naam_hoodie']) || empty($_POST['maat']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['telefoonnummer']) || empty($_POST['adres']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw naam is niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, maat of naam voor de hoodie vergeten in te vullen.</p>';
    }

        
  // HTML e-mail formlier
  


  echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
  <p>
  
      <label for="naam">Naam:</label><br />
      <input type="text" id="naam" name="naam" value="'
. (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="mail">E-mailadres:</label><br />
      <input type="text" id="mail" name="mail" value="'
. (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="telefoonnummer">Telefoonnummer:</label><br />
      <input type="text" id="telefoonnummer" name="telefoonnummer" value="'
. (isset($_POST['telefoonnummer']) ? htmlspecialchars($_POST['telefoonnummer']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="adres">Adres:</label><br />
      <input type="text" id="adres" name="adres" value="'
. (isset($_POST['adres']) ? htmlspecialchars($_POST['adres']) : '') . '"/><br />
      
      <label for="maat">Maat: (XXL XL L M S) </label><br />
      <input type="text" id="maat" name="maat" value="'
. (isset($_POST['maat']) ? htmlspecialchars($_POST['maat']) : '') . '"/><br />
      
      <label for="naam_hoodie">Naam voor op de Hoodie. (voorletter(s) en volledige achternaam)</label><br />
      <input type="text" id="naam_hoodie" name="naam_hoodie" value="'
. (isset($_POST['naam_hoodie']) ? htmlspecialchars($_POST['naam_hoodie']) : '') . '"/><br /></br>
      
      <input type="submit" name="submit" value=" Versturen " />
  </p>
  </form>'
;
}

// versturen naar
else
{      
  // set datum
  $datum = date('d/m/Y H:i:s');
    
  $inhoud_mail = "===================================================\n";
  $inhoud_mail .= "BAM!!! " . htmlspecialchars($_POST['naam']) ." wilt een Hoodie bestellen! \n" /*. $_SERVER['HTTP_HOST'] . ""*/;
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  $inhoud_mail .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['naam']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['mail']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Telefoonnummer: " . htmlspecialchars($_POST['telefoonnummer']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Adres: " . htmlspecialchars($_POST['adres']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Maat: " . htmlspecialchars($_POST['maat']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Naam voor de hoodie: " . htmlspecialchars($_POST['naam_hoodie']) . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " \n\n";
    
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  // -------------------- via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "
  // spambot protectie
  // ------
  // van de tutorial: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/beveiliging/spam-vrije-contact-formulieren/340/
  // ------

  
  $headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['naam']) . ' <' . $_POST['mail'] . '>';
  
  $headers = stripslashes($headers);
  $headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
  $headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
  $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
  
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\n', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \n
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\r', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \r
  $_POST['onderwerp'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['onderwerp'])); // Slashes van quotes
  
  if (mail($mail_ontv, 'Bestelling Hoodie', $inhoud_mail, $headers))
  
  
    $datum = date('d/m/Y H:i:s');
    
  $inhoud_mail2 = "===================================================\n";
  $inhoud_mail2 .= "De bestelling is geplaatst! \n" /*. $_SERVER['HTTP_HOST'] . ""*/;
  $inhoud_mail2 .= "===================================================\n\n";
  
  $inhoud_mail2 .= "Beste " . htmlspecialchars($_POST['naam']) .",\n";
  $inhoud_mail2 .= "Hartelijk bedankt voor de bestelling.\n";
  $inhoud_mail2 .= "Graag vragen we om onderstaande informatie even te controleren.\n";
  $inhoud_mail2 .= "Mochten er fouten in zitten kun je contact opnemen met [email protected].\n\n";
  
  $inhoud_mail2 .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['naam']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['mail']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "Telefoonnummer: " . htmlspecialchars($_POST['telefoonnummer']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "Adres: " . htmlspecialchars($_POST['adres']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "Maat: " . htmlspecialchars($_POST['maat']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "Naam voor de hoodie: " . htmlspecialchars($_POST['naam_hoodie']) . "\n\n";

  $inhoud_mail2 .= "Kloppen alle gegevens? Dan mag je op volgend rekeningnummer het bedrag van € 40,95 overmaken:\n";
  $inhoud_mail2 .= " ovv Hoodie en je naam.\n\n";  
  $inhoud_mail2 .= "Met vriendelijke groet,\n";
  $inhoud_mail2 .= "naam\n";
  $inhoud_mail2 .= "Meet My Bike\n\n";
  
    $inhoud_mail2 .= "Verstuurd op " . $datum . " \n\n";

    
  $inhoud_mail2 .= "===================================================\n\n";
  
  // -------------------- via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "
  // spambot protectie
  // ------
  // van de tutorial: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/beveiliging/spam-vrije-contact-formulieren/340/
  // ------

  
  $headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['naam']) . ' <' . $_POST['mail'] . '>';
  
  $headers = stripslashes($headers);
  $headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
  $headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
  $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
  
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\n', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \n
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\r', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \r
  $_POST['onderwerp'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['onderwerp'])); // Slashes van quotes
  
  if (mail($mail_ontv2, 'Bestelling Hoodie', $inhoud_mail2, $headers))
 
{

      // zorg ervoor dat dezelfde persoon niet kan spammen
      $_SESSION['antiflood'] = time();
      
      echo '<h1>Je bestelling is verzonden</h1>
      
      <p>Bedankt voor het bestellen van je Hoodie!! We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.</p>'
;
  }

  else
  {
      echo '<h1>Helaas, je bestelling is niet verzonden</h1>
      
      <p><b>Onze excuses.</b> Je bestelling kon om technische redenen niet verzonden worden.</p>'
;
  }
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 23:47:54
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

10/01/2016 15:47:35
Quote Anchor link
Stop het weergeven van je formulier, het verwerken ervan en een succes-boodschap in aparte acties volgens dit principe.
 

10/01/2016 16:00:18
Quote Anchor link
ik zou het zo doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
<style type="text/css">
.letop {
    color: #F00;
}
</style>
<?php
//session_start(); // zorg ervoor dat session_start ALTIJD bovenaan ALLES van je pagina staat, anders werkt het niet!
 
/*******************************
*        CONTACT FORMULIER                     *
*        contactformulier.php             *
*                                                             *
*        Author: Miranda Verburg         *
*        Datum: 10 september 2010     *
*                                                             *
*        Pas het e-mail adres aan     *
*        bij $mail_ontv en upload   *
*        het naar je webserver..         *
********************************/

// E-mailadres van de ontvanger

$mail_ontv = '[email protected]' . ','; // <<<----- voer jouw e-mailadres hier in!
$mail_ontv2 = ($_POST['mail']); // <<<----- Dit is het emailadres van de bestellende!

// Speciale checks voor naam en e-mailadres

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // naam controle
    if (empty($_POST['naam']))
        $naam_fout = 1;
    // e-mail controle
    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['mail'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;
    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {

        $seconde = 120; // 120 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}


// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['naam']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['mail']) || empty($_POST['naam_hoodie']) || empty($_POST['maat']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['telefoonnummer']) || empty($_POST['adres']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw naam is niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, maat of naam voor de hoodie vergeten in te vullen.</p>';
    }

        
  // HTML e-mail formlier
  

  echo '  <h3>M.M.B. Hoodie/ Vest</h3>
  
  Beschikbaar in de maten:      S  M  L  XL  XXL of XXXL</br>
  Prijs:                                           40,95. </br>
  Af te halen in Almere of;</br>
  Verzonden voor:                       6,95 extra (PostNL)</br>
  
  <strong class="letop">Let op!</strong> Vesten worden met enige regelmaat in 1 partij besteld en opgehaald. </br>
  
  Hierna kunnen ze worden afgehaald in Almere of worden verstuurd met PostNL</br>
  
  Volgende zending wordt binnenkort besteld!! </br></br>
  
  <img src="http://meetmybike.nl/wp-content/uploads/2015/06/Website-Hoodie-Foto.png" width="1024" height="726"/></br></br>'
;
  echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
  <p>
  
      <label for="naam">Naam:</label><br />
      <input type="text" id="naam" name="naam" value="'
. (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="mail">E-mailadres:</label><br />
      <input type="text" id="mail" name="mail" value="'
. (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="telefoonnummer">Telefoonnummer:</label><br />
      <input type="text" id="telefoonnummer" name="telefoonnummer" value="'
. (isset($_POST['telefoonnummer']) ? htmlspecialchars($_POST['telefoonnummer']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="adres">Adres:</label><br />
      <input type="text" id="adres" name="adres" value="'
. (isset($_POST['adres']) ? htmlspecialchars($_POST['adres']) : '') . '"/><br />
      
      <label for="maat">Maat: (XXL XL L M S) </label><br />
      <input type="text" id="maat" name="maat" value="'
. (isset($_POST['maat']) ? htmlspecialchars($_POST['maat']) : '') . '"/><br />
      
      <label for="naam_hoodie">Naam voor op de Hoodie. (voorletter(s) en volledige achternaam)</label><br />
      <input type="text" id="naam_hoodie" name="naam_hoodie" value="'
. (isset($_POST['naam_hoodie']) ? htmlspecialchars($_POST['naam_hoodie']) : '') . '"/><br /></br>
      
      <input type="submit" name="submit" value=" Versturen " />
  </p>
  </form>'
;
}

// versturen naar
else
{      
  // set datum
  $datum = date('d/m/Y H:i:s');
    
  $inhoud_mail = "===================================================\n";
  $inhoud_mail .= "BAM!!! " . htmlspecialchars($_POST['naam']) ." wilt een Hoodie bestellen! \n" /*. $_SERVER['HTTP_HOST'] . ""*/;
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  $inhoud_mail .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['naam']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['mail']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Telefoonnummer: " . htmlspecialchars($_POST['telefoonnummer']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Adres: " . htmlspecialchars($_POST['adres']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Maat: " . htmlspecialchars($_POST['maat']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Naam voor de hoodie: " . htmlspecialchars($_POST['naam_hoodie']) . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " \n\n";
    
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  // -------------------- via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "
  // spambot protectie
  // ------
  // van de tutorial: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/beveiliging/spam-vrije-contact-formulieren/340/
  // ------

  
  $headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['naam']) . ' <' . $_POST['mail'] . '>';
  
  $headers = stripslashes($headers);
  $headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
  $headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
  $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
  
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\n', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \n
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\r', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \r
  $_POST['onderwerp'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['onderwerp'])); // Slashes van quotes
  
  if (mail($mail_ontv, 'Bestelling Hoodie', $inhoud_mail, $headers))
  
  
    $datum = date('d/m/Y H:i:s');
    
  $inhoud_mail2 = "===================================================\n";
  $inhoud_mail2 .= "De bestelling is geplaatst! \n" /*. $_SERVER['HTTP_HOST'] . ""*/;
  $inhoud_mail2 .= "===================================================\n\n";
  
  $inhoud_mail2 .= "Beste " . htmlspecialchars($_POST['naam']) .",\n";
  $inhoud_mail2 .= "Hartelijk bedankt voor de bestelling.\n";
  $inhoud_mail2 .= "Graag vragen we om onderstaande informatie even te controleren.\n";
  $inhoud_mail2 .= "Mochten er fouten in zitten kun je contact opnemen met [email protected].\n\n";
  
  $inhoud_mail2 .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['naam']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['mail']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "Telefoonnummer: " . htmlspecialchars($_POST['telefoonnummer']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "Adres: " . htmlspecialchars($_POST['adres']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "Maat: " . htmlspecialchars($_POST['maat']) . "\n";
  $inhoud_mail2 .= "Naam voor de hoodie: " . htmlspecialchars($_POST['naam_hoodie']) . "\n\n";

  $inhoud_mail2 .= "Kloppen alle gegevens? Dan mag je op volgend rekeningnummer het bedrag van € 40,95 overmaken:\n";
  $inhoud_mail2 .= " ovv Hoodie en je naam.\n\n";  
  $inhoud_mail2 .= "Met vriendelijke groet,\n";
  $inhoud_mail2 .= "naam\n";
  $inhoud_mail2 .= "Meet My Bike\n\n";
  
    $inhoud_mail2 .= "Verstuurd op " . $datum . " \n\n";

    
  $inhoud_mail2 .= "===================================================\n\n";
  
  // -------------------- via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "
  // spambot protectie
  // ------
  // van de tutorial: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/beveiliging/spam-vrije-contact-formulieren/340/
  // ------

  
  $headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['naam']) . ' <' . $_POST['mail'] . '>';
  
  $headers = stripslashes($headers);
  $headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
  $headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
  $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
  
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\n', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \n
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\r', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \r
  $_POST['onderwerp'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['onderwerp'])); // Slashes van quotes
  
  if (mail($mail_ontv2, 'Bestelling Hoodie', $inhoud_mail2, $headers))
 
{

      // zorg ervoor dat dezelfde persoon niet kan spammen
      $_SESSION['antiflood'] = time();
      
      echo '<h1>Je bestelling is verzonden</h1>
      
      <p>Bedankt voor het bestellen van je Hoodie!! We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.</p>'
;
  }

  else
  {
      echo '<h1>Helaas, je bestelling is niet verzonden</h1>
      
      <p><b>Onze excuses.</b> Je bestelling kon om technische redenen niet verzonden worden.</p>'
;
  }
}

?>
Gewijzigd op 10/01/2016 16:01:56 door
 
Steven T

Steven T

10/01/2016 16:00:40
Quote Anchor link
Tuurlijk... Doen we ff..... Zit toch nog wel in het beginnersgedeelte? :p
Cause im kinda lost.... Kan zijn omdat het zondag is, maar leg even helemaal geen linkje naar hoe ik dat in hemelsnaam moet fixen.

Kan je me een beetje opweg helpen?
 

10/01/2016 16:02:41
Quote Anchor link
Mag ik vragen waarom je niet gewoon een simpele webshop zoals OsCommerce gebruikt?
 
Steven T

Steven T

10/01/2016 16:05:00
Quote Anchor link
Jasper Schellekens op 10/01/2016 16:02:41:
Mag ik vragen waarom je niet gewoon een simpele webshop zoals OsCommerce gebruikt?


Dat mag je vragen.
Heel simpel, het gaat maar om 2 prodcuten.
Om daar een hele webshop in te proppen vindt ik een beetje to much.

En veelal zitten er voor bijvoorbeeld transacties kosten eraan. En dit is geen winstmakende verkoop.
 

10/01/2016 16:06:38
Quote Anchor link
Er zitten pas transactie kosten aan wanneer je kiest voor Paypal, IDEAL of andere bethaalmethodes.
Voor overschrijving via bank betaal je geen transactie kosten.

Maar goed, voor 2 producten geef ik je gelijk geen webshop te openen.

Functioneerd de bovenstaande aanpassing?

Toevoeging op 10/01/2016 16:10:05:

mocht dat niet werken kan je dit ook nog proberen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
echo '  <h3>M.M.B. Hoodie/ Vest</h3>
  
  Beschikbaar in de maten:      S  M  L  XL  XXL of XXXL</br>
  Prijs:                                           40,95. </br>
  Af te halen in Almere of;</br>
  Verzonden voor:                       6,95 extra (PostNL)</br>
  
  <strong class="letop">Let op!</strong> Vesten worden met enige regelmaat in 1 partij besteld en opgehaald. </br>
  
  Hierna kunnen ze worden afgehaald in Almere of worden verstuurd met PostNL</br>
  
  Volgende zending wordt binnenkort besteld!! </br></br>
  
  <img src="http://meetmybike.nl/wp-content/uploads/2015/06/Website-Hoodie-Foto.png" width="1024" height="726"/></br></br><br>
  <form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
  <p>
  
      <label for="naam">Naam:</label><br />
      <input type="text" id="naam" name="naam" value="' . (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="mail">E-mailadres:</label><br />
      <input type="text" id="mail" name="mail" value="' . (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="telefoonnummer">Telefoonnummer:</label><br />
      <input type="text" id="telefoonnummer" name="telefoonnummer" value="' . (isset($_POST['telefoonnummer']) ? htmlspecialchars($_POST['telefoonnummer']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="adres">Adres:</label><br />
      <input type="text" id="adres" name="adres" value="' . (isset($_POST['adres']) ? htmlspecialchars($_POST['adres']) : '') . '"/><br />
      
      <label for="maat">Maat: (XXL XL L M S) </label><br />
      <input type="text" id="maat" name="maat" value="' . (isset($_POST['maat']) ? htmlspecialchars($_POST['maat']) : '') . '"/><br />
      
      <label for="naam_hoodie">Naam voor op de Hoodie. (voorletter(s) en volledige achternaam)</label><br />
      <input type="text" id="naam_hoodie" name="naam_hoodie" value="' . (isset($_POST['naam_hoodie']) ? htmlspecialchars($_POST['naam_hoodie']) : '') . '"/><br /></br>
      
      <input type="submit" name="submit" value=" Versturen " />
  </p>
  </form>';
 
Steven T

Steven T

10/01/2016 16:10:40
Quote Anchor link
Ik moest even zoeken wat je gedaan had en hoe.... Maar het werkt inderdaad!!!!
De hele zooi tekst en afbeeldingen zijn weg en heb gewoon een bedank gedeelte.
Dit is wat ik zocht!

Helemaal geweldig! Super bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.