Oneindige loop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »
Luke Banning

Luke Banning

07/08/2007 21:07:00
Quote Anchor link
He allen,

Ik heb een klein probleempje. Zie denk ik iets kleins over het hoofd.
Ik krijg een oneindige loop bij het volgende script:

photoseries.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
if ($handle = opendir('photoseries')) {
    /* This is the correct way to loop over the directory. */
    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs") {
        echo '<li class="sub"><a href="index.php?page=Photoseries&amp;series='.ucfirst($file).'">'.ucfirst($file).'</a></li>';
        }
    }

        //switch
        $series = $_GET['series'];
        if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs" && file != ".") {
        switch($series){
                case
ucfirst($file): include "".$file."index.php" ; break;
                default:
include "" ; break ; }
                }

        //switch
    }
closedir($handle);
?>


Bovenstaand script / fotoseries.php word steeds herhaalt. Ik zie alleen niet waarom... Wie o wie kan mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 07:50:08
 
Benny Lava

Benny Lava

07/08/2007 21:13:00
Quote Anchor link
Volgens mij klopt die while statment ook niet regel 4.
 
PHP erik

PHP erik

07/08/2007 21:15:00
Quote Anchor link
Ik zie echt de fout niet. De while lijkt prima. Je kunt ook effe proberen met glob()
 
Storeman storeman

storeman storeman

07/08/2007 21:16:00
Quote Anchor link
Volgens mij is het whilestatement helemaal okee. Ik heb hem zelf ook een aantal keren op dezelfde manier in gebruik.

Weet je zeker dat het aan die loop ligt?

[zeurmodus]
Ik vind je code niet echt uitblinken in leesbaarheid.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
if ($handle = opendir('photoseries'))
{

    /* This is the correct way to loop over the directory. */
    while (false !== ($file = readdir($handle)))
    {

        if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs")
        {

            echo '<li class="sub"><a href="index.php?page=Photoseries&amp;series='.ucfirst($file).'">'.ucfirst($file).'</a></li>';
        }
    }

    //switch
    $series = $_GET['series'];
    if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs" && file != ".")
    {

        switch($series)
        {
            case
ucfirst($file):
                include "".$file."index.php" ;
                break;
            default:

                include "" ;
            break ;
        }
    }

    //switch
}
closedir($handle);
?>
 
Luke Banning

Luke Banning

07/08/2007 21:28:00
Quote Anchor link
Nou het kan ook aan een andere switch liggen misschien.
Eigenlijk is de naam van deze pagina index.php?p=Photoseries.
Daarvoor gebruik ik een simpele switch, net zoals bovenstaand gebruikt.
Zou dit er op een manier mee te maken kunnen hebben?
[zeurmodus]
Mwa, vind het nog wel aardig leesbaar hoor :)
 
Benny Lava

Benny Lava

07/08/2007 21:33:00
Quote Anchor link
Ik kan misschien nu echt liggen te slapen.
Maar is het niet de bedoeling dat je stukje van //switch ... //switch
1 haak omhoog moet omdat je de while afsluit dan bij de switch wilt kijken naar $file ...
 
Luke Banning

Luke Banning

07/08/2007 21:36:00
Quote Anchor link
Benny:
Geprobeerd, maar maakt geen verschil...

Edit:

Ik weet het inmiddels, dit was het probleem:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
if ($handle = opendir('photoseries')) {
    /* This is the correct way to loop over the directory. */
    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs") {
        echo '<li class="sub"><a href="index.php?page=Photoseries&amp;series='.ucfirst($file).'">'.ucfirst($file).'</a></li>';
        }
    }
}

closedir($handle);

if ($handle = opendir('photoseries')) {
     /* This is the correct way to loop over the directory. */
    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        //switch
        $series = $_GET['series'];
        if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs" && file != ".") {
        switch($series){
                case
ucfirst($file): include "".$file."index.php" ; break;
                default:
echo "" ; break ; }
                }

        //switch
    }
}

closedir($handle);
?>


Ik moest die opendir en while gewoon apart nog een keer doen voor die switch.
Bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
Storeman storeman

storeman storeman

07/08/2007 21:47:00
Quote Anchor link
Dat is natuurlijk dramatisch voor je performance.

Doe dan zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if ($handle = opendir('photoseries'))
{

    $strIncludeFile = null;

    while (false !== ($file = readdir($handle)))
    {

        if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs")
        {

            echo '<li class="sub"><a href="index.php?page=Photoseries&amp;series='.ucfirst($file).'">'.ucfirst($file).'</a></li>';
            if($_GET['series'] == ucfirst($file)) $strIncludeFile = $file."index.php";
        }
    }

    
    if(!is_null($strIncludeFile)) include $strIncludeFile;
}

closedir($handle);
?>


Als je een lege string gaat includen, include dan niet! Waarom een lege string voor de $file?? Dat voegt totaal niets toe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door storeman storeman
 
- SanThe -

- SanThe -

07/08/2007 21:49:00
Quote Anchor link
Benny heeft wel een point. Want nu zit er in $file bij de switch altijd de laatste waarde uit de while.
 
Johan

Johan

07/08/2007 21:51:00
Quote Anchor link
Hm.. BIj mij hiero werkt het gewoon hoor... (PHP 5.2)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

07/08/2007 22:58:00
Quote Anchor link
if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs" && file != ".") {

waar komt file (niet $file, maar file aan het eind van die regel vandaan?

Dat zal niet de oplossing zijn, maar dat klopt volgens mij ook niet.
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

07/08/2007 23:11:00
Quote Anchor link
kun je niet gewoon zo doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
while ($file = readdir($handle)) {
?>

??
 
Robert Deiman

Robert Deiman

07/08/2007 23:13:00
Quote Anchor link
@Leroy
De manier zoals Luke het al doet is de juiste, en werkt prima.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/08/2007 23:24:00
Quote Anchor link
Als ik dat foutje er uit haal dat Robert opmerkte werkt hij ook.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.