Ongewenste Geregisteerde members

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »
Dylan Krijger

Dylan Krijger

02/12/2010 20:51:40
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik zit op mijn forum van mij gaming clan linkje laatste tijd met veel van die oost-blokkers die een beetje een loos account aanmaken.
Van de 65 Geregistreerde gebruikers echt 22 gebruikers die er wat aan hebben.
Ik ban ze elke keer. ik ben er al een paar tegen gekomen met een stuk of 11 accounts, Beetje bizar maarja...
Veel staat er dan in hun discription troep over viagra enzo..

De site is vooral gericht aan Nederlandse en Belgische gamers, Omdat er alleen maar Nederlandse content op staat.

Hoe kan ik dit oplossen ?

CMS van de site : e107,
Forum : SMF

Ik hoop dat ik hiermee geholpen kan worden.

Dylan
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 03:15:30
 

02/12/2010 21:10:24
Quote Anchor link
Leuke members:
een-of-andere-member:
zeker ff acies pik je muil gehad vies jong godverdomme had wel meer van me broertje verwacht

Je kunt eens naar askimet kijken...
 
Dylan Krijger

Dylan Krijger

02/12/2010 21:18:20
Quote Anchor link
kun je me misschien zegge welke member dat was ? :)

Nvm weet t al :)

En thnx voor de link :)

Zal is gaan kijken of ik het kan gebruiken
Gewijzigd op 02/12/2010 21:23:08 door Dylan Krijger
 
Aad B

Aad B

02/12/2010 21:21:57
Quote Anchor link
Scriptje maken en hele oostblok ipreeksen weigeren. Ik had op een gastenboek ook last van dat soort lui, ik laat nu alleen nog maar nederlandse ipreeksen toe te schrijven in het gastenboek. Dat is wel wat kort door de bocht maar het werkt voor mijn doelgroep. Ik genereer geen foutmelding maar geef ook bij die oostblokkers: "Dank voor uw bericht" maar schrijf het niet weg.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php

function locateIp($ip){


  $d = file_get_contents("http://api.ipinfodb.com/v2/ip_query.php?key=<jouw-api-key>&ip=$ip&timezone=false");

  //Use backup server if cannot make a connection
  if (!$d){
    $backup = file_get_contents("http://api.ipinfodb.com/v2/ip_query.php?key=<jouw-api-key>&ip=$ip&timezone=false");
    $answer = new SimpleXMLElement($backup);
    if (!$backup) return false; // Failed to open connection
  }else{
    $answer = new SimpleXMLElement($d);
  }


  $ip = $answer->Ip;
  $country_code = $answer->CountryCode;
  $country_name = $answer->CountryName;
  $region_name = $answer->RegionName;
  $city = $answer->City;
  $zippostalcode = $answer->ZipPostalCode;
  $latitude = $answer->Latitude;
  $longitude = $answer->Longitude;

  //Return the data as an array
  return array('ip' => $ip, 'country_code' => $country_code, 'country_name' => $country_name, 'region_name' => $region_name, 'city' => $city, 'zippostalcode' => $zippostalcode, 'latitude' => $latitude, 'longitude' => $longitude);
}


$address  = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
$ip_data = locateIp($address);
//print_r($ip_data);

if  ($ip_data['country_code'] == 'NL' )
{

echo 'NL code is Akkoord';
};


?>
Gewijzigd op 02/12/2010 22:04:13 door Aad B
 
Dylan Krijger

Dylan Krijger

02/12/2010 21:26:15
Quote Anchor link
@karl
Ik zie dat de berichten dan nog wel worden geplaatst.
Het is de bedoeling dat ze niet kunnen registeren.
klinkt misschien hard maarja ik heb niet zo'n zin in ze xD

@aad
Ik ben nogal noob met php integreren op mijn forum.
Maar bedankt, mocht het askimet niet doen wat ik wil dan zal ik er nog is naar kijken :)

Dylan
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/12/2010 22:49:45
Quote Anchor link
Is jou layout van webspell?
 
Dylan Krijger

Dylan Krijger

03/12/2010 08:24:42
Quote Anchor link
nee e107 .. staat ook in main-post ..

Toevoeging op 03/12/2010 09:12:52:

Na iets beter te hebben gekeken naar askimet is niet wat ik zoek.
Het probleem is dat ze alleen maar accounts aanmaken maar niets posten.

Ik zal is gaan kijken of ik de manier van aad kan toepassen op mijn forum/website.

Dylan
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/12/2010 10:01:23
Quote Anchor link
@ Aad
Ik denk dat veel servers niet toelaten dat je file_get_contents gebruikt buiten je domein.
 
John D

John D

03/12/2010 10:12:54
Quote Anchor link
@Kris:
Ik maak ook gebruik van file_get_contents("http://api.ipinfodb.com en het werkt uistekend.
Wat bedoel je met "servers niet toelaten dat" bedoel je daarmee dat jouw hoster het niet toestaat of bedoel je dat api.ipinfodb.com het niet toestaat?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.