ongewenste output naar een file

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mottigenhond

mottigenhond

08/08/2007 16:35:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een adminpanel te maken dat je bepaalde pagina's kan aanpassen. Dit doe ik zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<form action="<? $_SERVER['PHP_SELF'] ?>?p=home" method="post">
<table>
<tr>
<td>Nederlands:</td>
<td><input type="text" name="ned1" value="<? echo $page[0]; ?>" size="50" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Engels:</td>
<td><input type="text" name="eng1" value="<? echo $page[1]; ?>" size="50" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Frans:</td>
<td><input type="text" name="fr1" value="<? echo $page[2]; ?>" size="50" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Nederlands:</td>
<td></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2">
<textarea name="ned2" cols="48" rows="4"><? echo $page[3]; ?></textarea>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Engels:</td>
<td></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2">
<textarea name="eng2" cols="48" rows="4"<? echo $page[4]; ?>></textarea>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Frans:</td>
<td>
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2">
<textarea name="fr2" cols="48" rows="4"<? echo $page[5]; ?>></textarea>
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><div align="center"><input type="submit" value="Aanpassen" name="Submit" /></div></td>
</tr>
</table>
</form>
<?php
}
else
{
$ned1 = $_POST['ned1'];
$eng1 = $_POST['eng1'];
$fr1 = $_POST['fr1'];
$ned2 = $_POST['ned2'];
$eng2 = $_POST['eng2'];
$fr2 = $_POST['fr2'];

$wpage = file("../pages.php");
$wpage = implode("",$wpage);
$wpage = explode("###",$wpage);

$wpage[0] = $_POST['ned1'];
$wpage[1] = $_POST['eng1'];
$wpage[2] = $_POST['fr1'];
$wpage[3] = $_POST['ned2'];
$wpage[4] = $_POST['eng2'];
$wpage[5] = $_POST['fr2'];

fwrite(fopen("../pages.php","w"),implode("
###
"
,$wpage));
[
/code]

als ik bijvb dit stukje code intyp (die een titel weergeeft), kom ik dit uiteindelijk uit in mijn broncode
[code]<span class="title">Welkom</span>[/code][code]<span class=\\\"title\\\">Welkom</span>[/code]

hoe komt dit en hoe kan ik dit verhelpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 18:55:34
 
Jaws

Jaws

08/08/2007 16:44:00
Quote Anchor link
Is je script wel compleet gepost, ik zie namelijk wel de else maar niet de if.
Al die slashes komen misschien doordat je de addslashes functie ofzo ergens gebruikt.
 
Erik Rijk

Erik Rijk

08/08/2007 16:46:00
 
Robert -

Robert -

08/08/2007 16:47:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk staat magic quotes aan bij je host ingeschakeld. Kun je in je config controleren of met get_magic_quotes_gpc .
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.