Online Kraslot werkt niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Bram Poulisse

Bram Poulisse

16/09/2014 14:40:46
Quote Anchor link
Ik ben een Online kraslot aan het maken en als ik alle vakjes heb open gekrast zou er een pop up moeten komen met een melding er in maar die komt niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
    
<html>
<head>
    <script language="JavaScript1.2" type="text/javascript">

        function disableselect(e)
        {
            return false         /*disabeling selection action*/
        }
        function reEnable()
        {
            return true
        }
        document.onselectstart=new Function ("return false")
        if (window.sidebar)
        {

            document.onclick=reEnable
        }    
        function clickIE()
        {
            if (document.all)
            {
                (message);
                return false;
            }
        }
        document.oncontextmenu=new Function("return false")        
    </script>
    <meta CHARSET="UTF-8">
    
    <title>Scratch Scratch</title>

    <!-- jQuery -->
    <script type="text/javascript" src="./inc/jquery.1.7.1.min.js"></script>

    <!-- wScratchPad -->
    <script type="text/javascript" src="./wScratchPad.js"></script>
    <link rel="stylesheet" href="css/main.css">
</head>
<body>
    <div id="positie">
        <div id="nummer1">
        </div>
        <div id="nummer2">
        </div>
        <div id="nummer3">
        </div>
        <div id="nummer4">
        </div>
        <div id="nummer5">
        </div>
        <div id="nummer6">
        </div>
        <div id="nummer7">
        </div>
        <div id="nummer8">
        </div>
        <div id="nummer9">
        </div>
    </div>
    <div id="logo">
            <img src="images/logo.jpg" style="WIDTH:350; HEIGHT:200px; border: solid 3px;"/> <!--moet nog een echt logo in-->
    </div>
    <script type="text/javascript">

            var cleared = 0;

            //scratchpad1
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";        //de plaatjes die je kunt vrij krassen
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer1').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer1").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer1").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');        //de laag die je weg krast
            $("#nummer1").wScratchPad('size', '15');                //grote van het vlak dat je ineens weg krast
            $("#nummer1").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');  //de muis die je hebt boven het krasveld
            
        
            //scratchpad2
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer2').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer2").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer2").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer2").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer2").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad3
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer3').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer3").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer3").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer3").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer3").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad4
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer4').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer4").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer4").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer4").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer4").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad5
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer5').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer5").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer5").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer5").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer5").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad6
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer6').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer6").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer6").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer6").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer6").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad7
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer7').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer7").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer7").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer7").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer7").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad8
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer8').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer8").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer8").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer8").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer8").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            //scratchpad9
            var images = [],
            index = 0;

            images[0] = "images/slide1.jpg";
            images[1] = "images/slide2.jpg";
            images[2] = "images/slide3.jpg";
            images[3] = "images/logo.jpg";
            images[4] = "images/winner.png";
            images[5] = "images/scratch-to-win.png";

            index = Math.floor(Math.random() * images.length);

            $('#nummer9').wScratchPad({
              scratchMove: function (e, percent) {
                console.log(percent);
                if (percent > 70)
                {
                    this.clear();
                    cleared = cleared + 1;
                }
              }
            });
            $("#nummer9").wScratchPad('bg', images[index]);
            $("#nummer9").wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
            $("#nummer9").wScratchPad('size', '15');
            $("#nummer9").wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
            
            
            if (cleared === 9)
            {
                window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
                window.location.href="geenprijs.php";
            }
            
        
    </script>
    <script type="text/javascript">
        $("#nummer2").wScratchPad({});        
        $("#nummer3").wScratchPad({});
        
        $("#nummer4").wScratchPad({});        
        $("#nummer5").wScratchPad({});
        $("#nummer6").wScratchPad({});

        $("#nummer7").wScratchPad({});        
        $("#nummer8").wScratchPad({});
        $("#nummer9").wScratchPad({});            
    </script>
</body>
</html>


ik heb 9 kras vakjes en elke keer als ik er een heb open gekrast moet er 1 bij mijn var boven in worden geteld.
uiteindelijk als ik ze heb open gekrast zou er een alert moeten komen volgens mijn if statement onder in de code.
er komt geen alert maar bij elk vakje wat voor 70 % word open gekrast word wel meteen leeg gemaakt.

als iemand mij zou kunnen helpen zou ik het heel erg op prijs stellen.

mvg,

Bram poulisse
Gewijzigd op 16/09/2014 15:49:40 door Bram Poulisse
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:55:34
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/09/2014 15:37:38
Quote Anchor link
9 kras vakjes en 9 keer herhaling van code :-)

Heb je nog even wat bijbehorende HTML of nog liever een live voorbeeldje?

Code kan veel korter.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/09/2014 15:38:03
Quote Anchor link
line 249, mijn ervaring is dat var++ niet altijd jofel werkt. Vervang het eens door cleared = cleared + 1;

Ook de spatie tussen cleared en ++ verwijderen zou het kunnen oplossen.
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

16/09/2014 15:45:13
Quote Anchor link
Jacco Engel op 16/09/2014 15:38:03:
line 249, mijn ervaring is dat var++ niet altijd jofel werkt. Vervang het eens door cleared = cleared + 1;

Ook de spatie tussen cleared en ++ verwijderen zou het kunnen oplossen.


alle bij geprobeerd en het werkte geen van beide :(

Toevoeging op 16/09/2014 15:50:17:

Frank Nietbelangrijk op 16/09/2014 15:37:38:
9 kras vakjes en 9 keer herhaling van code :-)

Heb je nog even wat bijbehorende HTML of nog liever een live voorbeeldje?

Code kan veel korter.


ik heb de hele code er op gezet, een live voorbeeld geven lukt helaas niet.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/09/2014 16:21:01
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<script type="text/javascript">
        $("#nummer2").wScratchPad({});        
        $("#nummer3").wScratchPad({});
        
        $("#nummer4").wScratchPad({});        
        $("#nummer5").wScratchPad({});
        $("#nummer6").wScratchPad({});

        $("#nummer7").wScratchPad({});        
        $("#nummer8").wScratchPad({});
        $("#nummer9").wScratchPad({});            
    </script>


Waarom staat nummer 1 hier niet bij?

En iets kortere code :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
    
<html>
<head>
    <script language="JavaScript1.2" type="text/javascript">

        function disableselect(e)
        {
            return false         /*disabeling selection action*/
        }
        function reEnable()
        {
            return true
        }
        document.onselectstart=new Function ("return false")
        if (window.sidebar)
        {

            document.onclick=reEnable
        }    
        function clickIE()
        {
            if (document.all)
            {
                (message);
                return false;
            }
        }
        document.oncontextmenu=new Function("return false")        
    </script>
    <meta CHARSET="UTF-8">
    
    <title>Scratch Scratch</title>

    <!-- jQuery -->
    <script type="text/javascript" src="./inc/jquery.1.7.1.min.js"></script>

    <!-- wScratchPad -->
    <script type="text/javascript" src="./wScratchPad.js"></script>
    <link rel="stylesheet" href="css/main.css">
</head>
<body>
    <div id="positie">
        <div id="nummer1">
        </div>
        <div id="nummer2">
        </div>
        <div id="nummer3">
        </div>
        <div id="nummer4">
        </div>
        <div id="nummer5">
        </div>
        <div id="nummer6">
        </div>
        <div id="nummer7">
        </div>
        <div id="nummer8">
        </div>
        <div id="nummer9">
        </div>
    </div>
    <div id="logo">
            <img src="images/logo.jpg" style="WIDTH:350; HEIGHT:200px; border: solid 3px;"/> <!--moet nog een echt logo in-->
    </div>
    <script type="text/javascript">

            var cleared = 0;
            
            //aantal scratchpads
            var squares = 9 ;
            
            var images = [],
            index = 0;
            
            var counter = 1;
            
            while(counter <= squares)
            {
                images[0] = "images/slide1.jpg";
                images[1] = "images/slide2.jpg";
                images[2] = "images/slide3.jpg";
                images[3] = "images/logo.jpg";
                images[4] = "images/winner.png";
                images[5] = "images/scratch-to-win.png";

                index = Math.floor(Math.random() * images.length);

                $('#nummer' + counter).wScratchPad({
                  scratchMove: function (e, percent) {
                    console.log(percent);
                    if (percent > 70)
                    {
                        this.clear();
                        cleared = cleared + 1;
                    }
                  }
                });
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('bg', images[index]);
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('size', '15');
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
                counter = counter + 1;
            }
            
            if (cleared === 9)
            {
                window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
                window.location.href="geenprijs.php";
            }
            
        
    </script>
    <script type="text/javascript">
        var squares = 9 ;
        var counter = 1;
            
        while(counter <= squares)
        {
            $("#nummer" + counter).wScratchPad({});          
            counter = counter + 1;
        }
    </script>
</body>
</html>
Gewijzigd op 16/09/2014 16:23:10 door Jacco Engel
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

17/09/2014 09:12:52
Quote Anchor link
De verkorte code is wel slim gemaakt gaat zeker van pas komen.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

17/09/2014 10:31:54
Quote Anchor link
En zoals ik al aangaf :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
    <script type="text/javascript">
        $("#nummer2").wScratchPad({});        
        $("#nummer3").wScratchPad({});
        
        $("#nummer4").wScratchPad({});        
        $("#nummer5").wScratchPad({});
        $("#nummer6").wScratchPad({});

        $("#nummer7").wScratchPad({});        
        $("#nummer8").wScratchPad({});
        $("#nummer9").wScratchPad({});            
    </script>


Je mist hier nummer 1. Ik heb dan ook het vermoeden dat je cleared counter maar tot 8 komt maar nooit bij negen tot je nummer1 ook toevoegd
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

17/09/2014 11:19:40
Quote Anchor link
als ik in de console kijk geeft mijn clear counter wel tot en met 9 aan. maar het lijkt alsof hij mijn if niet pakt.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

17/09/2014 11:29:27
Quote Anchor link
zet eens vlak voor je if :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
console.log(typeof cleared)


of vervang in je if === eens door ==
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if (cleared == 9)
{
   window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
   window.location.href="geenprijs.php";
}
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

17/09/2014 11:33:40
Quote Anchor link
als ik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
console.log(typeof cleared)
            if (cleared == 9)
            {
                window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
                window.location.href="geenprijs.php";
            }

gebruik komt er in de console te staan: number

ik heb al geprobeerd met == en met = en met != en ook bijv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
  if (cleared >= 8)
            {
                window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
                window.location.href="geenprijs.php";
            }
 
Jacco Engel

Jacco Engel

17/09/2014 11:35:59
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
    
<html>
<head>
    <script language="JavaScript1.2" type="text/javascript">

        function disableselect(e)
        {
            return false         /*disabeling selection action*/
        }
        function reEnable()
        {
            return true
        }
        document.onselectstart=new Function ("return false")
        if (window.sidebar)
        {

            document.onclick=reEnable
        }    
        function clickIE()
        {
            if (document.all)
            {
                (message);
                return false;
            }
        }
        document.oncontextmenu=new Function("return false")        
    </script>
    <meta CHARSET="UTF-8">
    
    <title>Scratch Scratch</title>

    <!-- jQuery -->
    <script type="text/javascript" src="./inc/jquery.1.7.1.min.js"></script>

    <!-- wScratchPad -->
    <script type="text/javascript" src="./wScratchPad.js"></script>
    <link rel="stylesheet" href="css/main.css">
</head>
<body>
    <div id="positie">
        <div id="nummer1">
        </div>
        <div id="nummer2">
        </div>
        <div id="nummer3">
        </div>
        <div id="nummer4">
        </div>
        <div id="nummer5">
        </div>
        <div id="nummer6">
        </div>
        <div id="nummer7">
        </div>
        <div id="nummer8">
        </div>
        <div id="nummer9">
        </div>
    </div>
    <div id="logo">
            <img src="images/logo.jpg" style="WIDTH:350; HEIGHT:200px; border: solid 3px;"/> <!--moet nog een echt logo in-->
    </div>
    <script type="text/javascript">

            var cleared = 0;
            
            //aantal scratchpads
            var squares = 9 ;
            
            var images = [],
            index = 0;
            
            var counter = 1;
            
            while(counter <= squares)
            {
                images[0] = "images/slide1.jpg";
                images[1] = "images/slide2.jpg";
                images[2] = "images/slide3.jpg";
                images[3] = "images/logo.jpg";
                images[4] = "images/winner.png";
                images[5] = "images/scratch-to-win.png";

                index = Math.floor(Math.random() * images.length);

                $('#nummer' + counter).wScratchPad({
                  scratchMove: function (e, percent) {
                    console.log(percent);
                    if (percent > 70)
                    {
                        this.clear();
                        cleared = cleared + 1;
                        if (cleared === 9)
                        {
                            window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
                            window.location.href="geenprijs.php";
                        }
                    }
                  }
                });
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('bg', images[index]);
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('size', '15');
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
                counter = counter + 1;
            }
          
    </script>
    <script type="text/javascript">
        var squares = 9 ;
        var counter = 1;
            
        while(counter <= squares)
        {
            $("#nummer" + counter).wScratchPad({});          
            counter = counter + 1;
        }
    </script>
</body>
</html>


Je wil je if doen als je je clear verhoogd. Je if word direct geparsed als je pagina laad, en dan zal de cleared altijd nul zijn. Je if word in de huidige situatie maar 1 keer gedraaid.

Heb de code voor je aangepast en het zou moeten werken :)
Gewijzigd op 17/09/2014 11:39:10 door Jacco Engel
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

17/09/2014 11:46:01
Quote Anchor link
Ik heb je code uitgeprobeerd maar de alert komt al als ik 1 vakje open kras.
en die moet pas komen als ze alle 9 zijn open gekrast.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

17/09/2014 11:48:16
Quote Anchor link
Je hebt een alert, dit is vooruitgang :P. Zonder een werkend voorbeeld word het een beetje tricky om te debuggen
 
Bram Poulisse

Bram Poulisse

17/09/2014 11:54:16
Quote Anchor link
Ik heb het antwoord
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (percent >= 70 && percent != 100)


dit moet in de if staan van dit stuk
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
$('#nummer' + counter).wScratchPad({
                  scratchMove: function (e, percent) {
                    console.log(percent);
                    if (percent >= 70 && percent != 100)
                    {
                        this.clear();
                        cleared = cleared + 1;
                        if (cleared === 9)
                        {
                            window.alert('alle vakjes zijn open gekrast');
                            window.location.href="geenprijs.php";
                        }
                    }
                  }
                });
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('bg', images[index]);
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('fg', 'images/overlay.png');
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('size', '50');
                $("#nummer" + counter).wScratchPad('cursor', 'url("./images/coin.png") 5 5, default');
                counter = counter + 1;


zo werkt de code wel.
super bedankt voor al je hulp.
het word heel erg gewaardeerd.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

17/09/2014 12:11:47
Quote Anchor link
Geen probleem
 
Lano Heeren

Lano Heeren

17/09/2014 20:57:21
Quote Anchor link
Bram,
Mag ik de link? ben benieuwt hoe het werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.