online leden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »
Niels

Niels

03/01/2010 15:38:00
Quote Anchor link
ik heb in me header.php dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
if(isset($_SESSION['uId']))
{

$f55 = mysql_query("SELECT * FROM `member_online` WHERE uId = " . $_SESSION['uId']) or die(mysql_error());
if(mysql_num_rows($f55) == 0)
{

mysql_query("INSERT INTO member_online (uLast, uPage, uId) VALUES (NOW(), '".$_SERVER['REQUEST_URI']."',". $_SESSION['uId'] .")") or die(mysql_error());
}
else{
mysql_query("UPDATE member_online SET uLast = NOW(), uPage = '".$_SERVER['REQUEST_URI']."' WHERE uId = " . $_SESSION['uId']) or die(mysql_error());
mysql_query("UPDATE member_accounts SET uLast = NOW() WHERE uId = " . $_SESSION['uId']) or die(mysql_error());
}
}
else{
$sss = mysql_query("SELECT * FROM gast_online WHERE gip = " . $_SERVER['REMOTE_ADR']) or die(mysql_error());
if(mysql_num_rows($sss) == 0)
{

mysql_query("INSERT INTO gast_online (uLast, uPage, gip) VALUES (NOW(), '".$_SERVER['REQUEST_URI']."',". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] .")") or die(mysql_error());
}
else{
mysql_query("UPDATE gast_online SET uLast = NOW(), uPage = '".$_SERVER['REQUEST_URI']."' WHERE gip = " . $_SERVER['REMOTE_ADDR']) or die(mysql_error());
}
}

?>

en als ik ingelogd ben werkt het
maar als ik niet ingelogd ben:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

wat is er fout?
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 15:31:38
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

03/01/2010 15:41:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$f55 = mysql_query("SELECT * FROM `member_online` WHERE uId = '".$_SESSION['uId']."'");


en op rij 18 ook:
je moet hoge enkele komma's zetten om de value die je uit de db wilt halen.
 
Niels

Niels

03/01/2010 15:44:00
Quote Anchor link
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '.205.192)' at line 1
nu krijg ik at

(stukje van me IP)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/01/2010 15:46:00
Quote Anchor link
Echo de query die de foutmelding oplevert eens, wellicht zie je dan al wat er fout gaat?
 
Niels

Niels

03/01/2010 15:47:00
Quote Anchor link
wat bedoel je?
 
Niels

Niels

03/01/2010 15:52:00
Quote Anchor link
Resource id #7You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '.205.192)' at line 1

krijg ik als ik in echo zet
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/01/2010 16:02:00
Quote Anchor link
Nee, niet het resultaat maar de query zelf. Dus iets als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$sql
= "SELECT * FROM tabel";

if(!$resultaat = mysql_query($sql)) {
  echo mysql_error().' In query: '. $sql;
}

?>
 
Niels

Niels

03/01/2010 16:05:00
Quote Anchor link
ik snap het niet :S
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/01/2010 16:09:00
Quote Anchor link
SQL beginnershandleiding

Lees bovenstaande handleiding eens door. Daarin wordt onder andere uitgelegd hoe je SQL queries uitvoert en fouten die daarbij optreden kunt herkennen en oplossen.
 
Niels

Niels

03/01/2010 17:12:00
Quote Anchor link
Opgelost
 
Niels

Niels

03/01/2010 17:12:00
Quote Anchor link
doen jullie hier aan slotjes?
 
Jens erd

Jens erd

03/01/2010 17:24:00
Quote Anchor link
nee, maar wel aan edit-knoppen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2010 17:25:00
Quote Anchor link
Ik vraag me eerder af, waarom doe jij aan bumpen? :-P

Leg ook even uit hoe je het opgelost hebt. Wel zo handig voor iemand die hetzelfde probleem heeft.
 
Niels

Niels

03/01/2010 17:27:00
Quote Anchor link
zie ander bericht
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

03/01/2010 18:09:00
Quote Anchor link
1. Dat is wat ik probeerde te zeggen, misschien had je het goed moeten verbeteren.
2. De stappen zijn: Eerst google, dan pas phphulp.
3. Wat wij hier deden is niets anders dan helpen, als je dat niet appricieert, rot dan maar op.
4. Wees niet triest dat je het niet verteld.

Normaal ben ik niet zo als ik een persoon niet ken, alleen sterf :']
We proberen je te helpen, doe je zo...
 
Niels

Niels

03/01/2010 18:13:00
Quote Anchor link
ik heb dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
if(isset($_SESSION['uId']))
{
$f55 = mysql_query("SELECT * FROM `member_online` WHERE uId = '".$_SESSION['uId']."'");
if(mysql_num_rows($f55) == 0)
{
mysql_query("INSERT INTO member_online (uLast, uPage, uId) VALUES (NOW(), '".$_SERVER['REQUEST_URI']."',". $_SESSION['uId'] .")");
}else{
mysql_query("UPDATE member_online SET uLast = NOW(), uPage = '".$_SERVER['REQUEST_URI']."' WHERE uId = " . $_SESSION['uId']);
mysql_query("UPDATE member_accounts SET uLast = NOW() WHERE uId = '". $_SESSION['uId'] ."'");
}
}else{
$sss = mysql_query("SELECT * FROM gast_online WHERE gip = '". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."'");
if(mysql_num_rows($sss) == 0)
{
mysql_query("INSERT INTO gast_online (uLast, uPage, gip) VALUES (NOW(), '".$_SERVER['REQUEST_URI']."','". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."')");
}else{
mysql_query("UPDATE gast_online SET uLast = NOW(), uPage = '".$_SERVER['REQUEST_URI']."' WHERE gip = '". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."'");
}
}

ervan gemaakt
en ik heb nu andere vraag
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
include("inc/functies.php");
boven('Online leden');
    $q = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT COUNT(1) AS onlinecount FROM member_online WHERE DATE_ADD(uLast, INTERVAL 150 SECOND) > NOW()")) or trigger_error(mysql_error());
    $q = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT COUNT(1) AS onlinecount FROM gast_online WHERE DATE_ADD(uLast, INTERVAL 150 SECOND) > NOW()")) or trigger_error(mysql_error());
    $rows = $q['onlinecount'];
    echo 'Er ' . ($rows == 1 ? 'is ' . $rows . ' gebruiker / gast' : 'zijn ' . ($rows == 0 ? '0' : $rows) . ' gebruikers / gasten') .  ' actief.<br />';
    $online_query = mysql_query("SELECT * FROM `member_online` WHERE DATE_ADD(uLast, INTERVAL 150 SECOND) > NOW() ORDER BY `uLast` DESC") or trigger_error(mysql_error());
    $online_query = mysql_query("SELECT * FROM `gast_online` WHERE DATE_ADD(uLast, INTERVAL 150 SECOND) > NOW() ORDER BY `uLast` DESC") or trigger_error(mysql_error());
    if(mysql_num_rows($online_query) > 0)
    {

        echo '<table><tr><td><strong>Gebruikersnaam:</strong></td><td><strong>Laatst gezien:</strong></td><td><strong>Waar:</strong></td></tr>';
        while($online = mysql_fetch_assoc($online_query))
        {

            $sq = mysql_query("SELECT * FROM member_accounts WHERE uId = ".$online['uId']."") or die(mysql_error());
            while($online2 = mysql_fetch_assoc($sq))
        {

            if($online['uId'] != '0')
            {

            echo '<tr><td style="width: 150px;"><a href="index.php?p=profiel&amp;id=' . htmlentities($online['uId']) . '"><span style="color:' . htmlentities($online2['uCol']) . ';font-weight: bold;width: 150px;">' . htmlentities($online2['uName']) . '</span></a></td><td>' . htmlentities($online['uLast']) . '</td><td><a href="' . htmlentities($online['uPage']) . '">' . htmlentities($online['uPage']) . '</a></td></tr>';
        }
else{
        echo'<tr><td style="width: 150px;"><li>Gast</li></td><td>' . htmlentities($online['uLast']) . '</td><td><a href="' . htmlentities($online['uPage']) . '">' . htmlentities($online['uPage']) . '</a></td></tr>';
        }
        }

        echo '</table>';
        }}

onder();
?>

heb ik maar ik krijg geen error
en hij zegt dat niemand online is
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

03/01/2010 18:15:00
Quote Anchor link
O ik zie de fout!
Maaar:

Niels schreef op 03.01.2010 17:27:
ik ga dat niet zeggen
 
Niels

Niels

03/01/2010 18:45:00
Quote Anchor link
:')?
ik heb het toch gezegd?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.