online leden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »
Niels

Niels

03/01/2010 15:38:00
Quote Anchor link
ik heb in me header.php dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
if(isset($_SESSION['uId']))
{

$f55 = mysql_query("SELECT * FROM `member_online` WHERE uId = " . $_SESSION['uId']) or die(mysql_error());
if(mysql_num_rows($f55) == 0)
{

mysql_query("INSERT INTO member_online (uLast, uPage, uId) VALUES (NOW(), '".$_SERVER['REQUEST_URI']."',". $_SESSION['uId'] .")") or die(mysql_error());
}
else{
mysql_query("UPDATE member_online SET uLast = NOW(), uPage = '".$_SERVER['REQUEST_URI']."' WHERE uId = " . $_SESSION['uId']) or die(mysql_error());
mysql_query("UPDATE member_accounts SET uLast = NOW() WHERE uId = " . $_SESSION['uId']) or die(mysql_error());
}
}
else{
$sss = mysql_query("SELECT * FROM gast_online WHERE gip = " . $_SERVER['REMOTE_ADR']) or die(mysql_error());
if(mysql_num_rows($sss) == 0)
{

mysql_query("INSERT INTO gast_online (uLast, uPage, gip) VALUES (NOW(), '".$_SERVER['REQUEST_URI']."',". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] .")") or die(mysql_error());
}
else{
mysql_query("UPDATE gast_online SET uLast = NOW(), uPage = '".$_SERVER['REQUEST_URI']."' WHERE gip = " . $_SERVER['REMOTE_ADDR']) or die(mysql_error());
}
}

?>

en als ik ingelogd ben werkt het
maar als ik niet ingelogd ben:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

wat is er fout?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:57:16
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

03/01/2010 15:41:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$f55 = mysql_query("SELECT * FROM `member_online` WHERE uId = '".$_SESSION['uId']."'");


en op rij 18 ook:
je moet hoge enkele komma's zetten om de value die je uit de db wilt halen.
 
Niels

Niels

03/01/2010 15:44:00
Quote Anchor link
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '.205.192)' at line 1
nu krijg ik at

(stukje van me IP)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/01/2010 15:46:00
Quote Anchor link
Echo de query die de foutmelding oplevert eens, wellicht zie je dan al wat er fout gaat?
 
Niels

Niels

03/01/2010 15:47:00
Quote Anchor link
wat bedoel je?
 
Niels

Niels

03/01/2010 15:52:00
Quote Anchor link
Resource id #7You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '.205.192)' at line 1

krijg ik als ik in echo zet
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/01/2010 16:02:00
Quote Anchor link
Nee, niet het resultaat maar de query zelf. Dus iets als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$sql
= "SELECT * FROM tabel";

if(!$resultaat = mysql_query($sql)) {
  echo mysql_error().' In query: '. $sql;
}

?>
 
Niels

Niels

03/01/2010 16:05:00
Quote Anchor link
ik snap het niet :S
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/01/2010 16:09:00
Quote Anchor link
SQL beginnershandleiding

Lees bovenstaande handleiding eens door. Daarin wordt onder andere uitgelegd hoe je SQL queries uitvoert en fouten die daarbij optreden kunt herkennen en oplossen.
 
Niels

Niels

03/01/2010 17:12:00
Quote Anchor link
Opgelost
 
Niels

Niels

03/01/2010 17:12:00
Quote Anchor link
doen jullie hier aan slotjes?
 
Jens erd

Jens erd

03/01/2010 17:24:00
Quote Anchor link
nee, maar wel aan edit-knoppen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2010 17:25:00
Quote Anchor link
Ik vraag me eerder af, waarom doe jij aan bumpen? :-P

Leg ook even uit hoe je het opgelost hebt. Wel zo handig voor iemand die hetzelfde probleem heeft.
 
Niels

Niels

03/01/2010 17:27:00
Quote Anchor link
zie ander bericht
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

03/01/2010 18:09:00
Quote Anchor link
1. Dat is wat ik probeerde te zeggen, misschien had je het goed moeten verbeteren.
2. De stappen zijn: Eerst google, dan pas phphulp.
3. Wat wij hier deden is niets anders dan helpen, als je dat niet appricieert, rot dan maar op.
4. Wees niet triest dat je het niet verteld.

Normaal ben ik niet zo als ik een persoon niet ken, alleen sterf :']
We proberen je te helpen, doe je zo...
 
Niels

Niels

03/01/2010 18:13:00
Quote Anchor link
ik heb dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
if(isset($_SESSION['uId']))
{
$f55 = mysql_query("SELECT * FROM `member_online` WHERE uId = '".$_SESSION['uId']."'");
if(mysql_num_rows($f55) == 0)
{
mysql_query("INSERT INTO member_online (uLast, uPage, uId) VALUES (NOW(), '".$_SERVER['REQUEST_URI']."',". $_SESSION['uId'] .")");
}else{
mysql_query("UPDATE member_online SET uLast = NOW(), uPage = '".$_SERVER['REQUEST_URI']."' WHERE uId = " . $_SESSION['uId']);
mysql_query("UPDATE member_accounts SET uLast = NOW() WHERE uId = '". $_SESSION['uId'] ."'");
}
}else{
$sss = mysql_query("SELECT * FROM gast_online WHERE gip = '". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."'");
if(mysql_num_rows($sss) == 0)
{
mysql_query("INSERT INTO gast_online (uLast, uPage, gip) VALUES (NOW(), '".$_SERVER['REQUEST_URI']."','". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."')");
}else{
mysql_query("UPDATE gast_online SET uLast = NOW(), uPage = '".$_SERVER['REQUEST_URI']."' WHERE gip = '". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."'");
}
}

ervan gemaakt
en ik heb nu andere vraag
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
include("inc/functies.php");
boven('Online leden');
    $q = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT COUNT(1) AS onlinecount FROM member_online WHERE DATE_ADD(uLast, INTERVAL 150 SECOND) > NOW()")) or trigger_error(mysql_error());
    $q = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT COUNT(1) AS onlinecount FROM gast_online WHERE DATE_ADD(uLast, INTERVAL 150 SECOND) > NOW()")) or trigger_error(mysql_error());
    $rows = $q['onlinecount'];
    echo 'Er ' . ($rows == 1 ? 'is ' . $rows . ' gebruiker / gast' : 'zijn ' . ($rows == 0 ? '0' : $rows) . ' gebruikers / gasten') .  ' actief.<br />';
    $online_query = mysql_query("SELECT * FROM `member_online` WHERE DATE_ADD(uLast, INTERVAL 150 SECOND) > NOW() ORDER BY `uLast` DESC") or trigger_error(mysql_error());
    $online_query = mysql_query("SELECT * FROM `gast_online` WHERE DATE_ADD(uLast, INTERVAL 150 SECOND) > NOW() ORDER BY `uLast` DESC") or trigger_error(mysql_error());
    if(mysql_num_rows($online_query) > 0)
    {

        echo '<table><tr><td><strong>Gebruikersnaam:</strong></td><td><strong>Laatst gezien:</strong></td><td><strong>Waar:</strong></td></tr>';
        while($online = mysql_fetch_assoc($online_query))
        {

            $sq = mysql_query("SELECT * FROM member_accounts WHERE uId = ".$online['uId']."") or die(mysql_error());
            while($online2 = mysql_fetch_assoc($sq))
        {

            if($online['uId'] != '0')
            {

            echo '<tr><td style="width: 150px;"><a href="index.php?p=profiel&amp;id=' . htmlentities($online['uId']) . '"><span style="color:' . htmlentities($online2['uCol']) . ';font-weight: bold;width: 150px;">' . htmlentities($online2['uName']) . '</span></a></td><td>' . htmlentities($online['uLast']) . '</td><td><a href="' . htmlentities($online['uPage']) . '">' . htmlentities($online['uPage']) . '</a></td></tr>';
        }
else{
        echo'<tr><td style="width: 150px;"><li>Gast</li></td><td>' . htmlentities($online['uLast']) . '</td><td><a href="' . htmlentities($online['uPage']) . '">' . htmlentities($online['uPage']) . '</a></td></tr>';
        }
        }

        echo '</table>';
        }}

onder();
?>

heb ik maar ik krijg geen error
en hij zegt dat niemand online is
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

03/01/2010 18:15:00
Quote Anchor link
O ik zie de fout!
Maaar:

Niels schreef op 03.01.2010 17:27:
ik ga dat niet zeggen
 
Niels

Niels

03/01/2010 18:45:00
Quote Anchor link
:')?
ik heb het toch gezegd?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.