Online list

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Luuk

luuk

18/12/2005 11:48:00
Quote Anchor link
Ik heb dit script die de online leden op mijn site weergeeft (en zoekt):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?

  $UPDATE_DB
                = 1;
  include("_include-config.php");
  if(! check_login()) {
    header("Location: login.php");
    exit;
  }


  mysql_query("UPDATE `[users]` SET `online`=NOW() WHERE `login`='{$data->login}'");
?>

<html>


<head>

<title>GunFire.nl | Join and rule the game!</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css-v1.css">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"></head>

<table width=100%>
<tr><td class="subTitle"><b>Online Users</b></td></tr><b><tr><td class="maintxt" align="center">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?
  $dbres
                = mysql_query("SELECT * FROM `[users]` WHERE UNIX_TIMESTAMP(NOW())-UNIX_TIMESTAMP(`online`) < 300 ORDER BY `login`");
while ($aant = mysql_fetch_array($dbres)) {
$playername = $aant["login"];
echo " <a href=\"profile.php?x=".$playername."\">".$playername."</a> - ";

}

  print <<<ENDHTML
  </form></td></tr>

<form action="list.php" method="get">
    <table width=30% align="center">
        <tr><td class="subTitle" align="center"><b>Find Player</b></td></tr>
        <tr><td class="mainTxt" align="center"><input type="hidden" name="s" value="search"><input type="text" name="q" value=""><input type="submit" value="Find!"></td></tr>
    </table>
</form>

ENDHTML
;

?>


</table>

In een andere online lijst die ik heb staat een regel code die de members met het level 225 rood weergeeft en tussen [].

$username = ($info->level == 225) ? "<b><font color=red>[$username]<b><img src=\"images/250.gif\" height=\"10\" border=\"0\">" : $username;

Nou wil ik dat deze regel code in het bovenstaande script verwerkt wordt, zodat ook daar de members die 225 als level hebben rood worden. Kan iemand me helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 12:23:07
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/12/2005 11:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?
  $dbres
                = mysql_query("SELECT * FROM `[users]` WHERE UNIX_TIMESTAMP(NOW())-UNIX_TIMESTAMP(`online`) < 300 ORDER BY `login`");
while ($aant = mysql_fetch_array($dbres)) {
$level = $aant['level'];
$playername = ($level == 225) ? "<b><font color=red>[$playername]<b><img src=\"images/250.gif\" height=\"10\" border=\"0\">" : $playername;

echo " <a href=\"profile.php?x=".$playername."\">".$playername."</a> - ";

}

  print <<<ENDHTML
  </form></td></tr>

<form action="list.php" method="get">
    <table width=30% align="center">
        <tr><td class="subTitle" align="center"><b>Find Player</b></td></tr>
        <tr><td class="mainTxt" align="center"><input type="hidden" name="s" value="search"><input type="text" name="q" value=""><input type="submit" value="Find!"></td></tr>
    </table>
</form>

ENDHTML
;

?>
Gewijzigd op 18/12/2005 11:55:00 door Jan Koehoorn
 
Luuk

luuk

18/12/2005 13:13:00
Quote Anchor link
bedankt ;). Alleen nu krijg ik wel dat als je op die member klikt (die 225 is) krijg je /profile.php?x=<b><font color=red>$playername</font></b>

Je krijgt dus de opmaak in de link, dat moet eruit en er moet alleen $playername staan. Alleen moet hij wel de opmaak behouden.???
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/12/2005 13:16:00
Quote Anchor link
"Je krijgt dus opmaak in de link, dat moet eruit" en
"Alleen moet hij wel de opmaak behouden" staan nogal haaks op elkaar :-)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/12/2005 13:18:00
Quote Anchor link
Maar ik snap wat je bedoelt. Zo zal het wel lukken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?
  $dbres
                = mysql_query("SELECT * FROM `[users]` WHERE UNIX_TIMESTAMP(NOW())-UNIX_TIMESTAMP(`online`) < 300 ORDER BY `login`");
while ($aant = mysql_fetch_array($dbres)) {
$level = $aant['level'];
$playerlink = $playername;
$playername = ($level == 225) ? "<b><font color=red>[$playername]<b><img src=\"images/250.gif\" height=\"10\" border=\"0\">" : $playername;
echo " <a href=\"profile.php?x=".$playerlink."\">".$playername."</a> - ";

}

  print <<<ENDHTML
  </form></td></tr>

<form action="list.php" method="get">
    <table width=30% align="center">
        <tr><td class="subTitle" align="center"><b>Find Player</b></td></tr>
        <tr><td class="mainTxt" align="center"><input type="hidden" name="s" value="search"><input type="text" name="q" value=""><input type="submit" value="Find!"></td></tr>
    </table>
</form>

ENDHTML
;

?>
 
Luuk

luuk

18/12/2005 13:39:00
Quote Anchor link
hij doet het, hardstikke bedankt ;)
 
Han eev

Han eev

18/12/2005 13:49:00
Quote Anchor link
*Criminals* ^^ (telt dat nog steeds?)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.