OnlineSoccerManager.nu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »
Xxx xxx

xxx xxx

03/03/2013 23:49:17
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een nieuwe website, wat is jullie mening daarover?:
http://www.onlinesoccermanager.nu
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:23:53
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

04/03/2013 01:30:32
Quote Anchor link
Je gebruikt de naam Online Soccer Manager, waarschijnlijk zit daar al een copyright op en mag je deze naam niet gebruiken. Kijk dit even goed na!
 
Lex van der poel

lex van der poel

04/03/2013 07:28:50
Quote Anchor link
Waarom blijf ik niet op: OnlineSoccerManager.nu,
Maar ga ik naar: http://voetbal.s3.thahosting.nl/

Als ik naar een website ga wil ik niet graag ergens anders heen gestuurd worden.
De werking blijft wel hetzelfde alleen het staat niet professioneel. ( in mijn ogen )
 
Jer paspoort

Jer paspoort

04/03/2013 08:48:38
Quote Anchor link
Als ik op registreren klik, dan krijg ik de volgende error's:

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/admin/domains/voetbal.s3.thahosting.nl/public_html/functions.php on line 107

En een heleboel op:
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/admin/domains/voetbal.s3.thahosting.nl/public_html/functions.php on line 53

Verder zitten er ook error's in het forum:
Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /home/admin/domains/voetbal.s3.thahosting.nl/public_html/forum/functions.php on line 42

Verder vind ik het wel een toffe en strakke site :-)
Gewijzigd op 04/03/2013 08:51:48 door Jer paspoort
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/03/2013 10:09:40
Quote Anchor link
De dingen die mij opvallen:

- Je letter is aan de kleine kant (en ook wat saai, kijk bijvoorbeeld eens naar Google webfonts);
- De marge aan de linkerkant van de tekst is wat klein;
- De header zou ik op de vervolgpagina's kleiner maken, alleen op de Home zo groot;
- Mega-grote achtergrondplaat van 3,8 Mb, kleiner maken en dan bijvoorbeeld backstretch gebruiken, of op basis van media queries een kleinere achtergrond aanbieden;
- Verschillen in formuliervelden tussen Contact en Registreren (breedte van de knoppen);
- Foutmelding contact valt niet op en is wel heel sumier;
- Javascriptje met de systeemtijd van de client is niet de tijd van de server, tevens vraag ik me af wat de meerwaarde is van die klok? (kan iets te maken hebben met de tijden die in de manager gebruikt worden)
- De teksten op de site lopen niet allemaal even lekker en er staan fouten in;
 
Erik Jansen

Erik Jansen

06/03/2013 11:45:56
Quote Anchor link
Grote/zware achtergrond zou ik ook aanpakken :) Wordt Google niet blij van.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

06/03/2013 13:48:37
Quote Anchor link
Naamgeving
Ik word als gebruiker heel erg verward mbt de naam van de site en de maker.

Ik ga naar onlinesoccermanager.nu : naam Online Soccer Manager?
Ik word doorgelinkt naar voetbal.s3.thahosting.nl Voetbal Server 3?

Nu kijk ik in de footer en zie ik:
OnlineSoccerManager is een onderdeel van ThaHosting.nl : ThaHosting is de maker?

Maar op advert.php staat het volgende:
Soccermania.nl is een project van 09media Alle zaken met betrekking tot adverteren lopen via 09media.

Wacht.. Is dit soccermania.nl van 09media? Ik dacht Online Soccer Manager van ThaHosting?


Registratie:
Maximaal 1 account per IP? Wat als een ander familielid ook wil spelen?

Contact:
Foutmelding: ....Unable to open 'captcha.png' for writing: Permission denied...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="hidden" name="captcha_real" value="AAXU">

Wat voor nut heeft captcha nu nog?

Footer:
Footer is erg onleesbaar


De bovenstaande tekst is bedoeld als feedback, niet bedoeld om je af te kraken.
Gewijzigd op 06/03/2013 13:50:42 door Jordi Kroon
 
- Raoul -

- Raoul -

06/03/2013 18:25:03
Quote Anchor link
Ik raad aan voor de mensen die zich willen registreren om vooral niet je eigen mail-adres op te geven, ik ontvang nu al aan een overdosis spam van ene "ThaHosting" en daarbij geaffilieerde sites van ThaHosting.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.