Onselect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »
Yea Rupie

Yea Rupie

08/06/2010 20:23:05
Quote Anchor link
Heej,

ik heb een probleem met mijn onselect, hij werkt niet.
Er zijn al meerdere dingen geprobeerd, maar ik krijg de oplossing niet.

Weet iemand wat er fout zit?

Alvast bedankt,
Yearupie

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
function selectBox($from,$to,$name,$disabled = 0){
    $html = (string)NULL;
    $html .= '<select id="'.$name.'" name="'.$name.'" '.(($disabled==1) ? 'disabled="true" ' : 'disabled="true" ').'>';
    
    if($from < $to){
        for($i=$from;$i<=$to;$i++){
            $html .= '<option value="'.$i.'">'.$i.'</option>';    
        }
    }

    else{
        for($i=$from;$i>=$to;$i--){
            $html .= '<option value="'.$i.'">'.$i.'</option>';    
        }
    }

    $html .= '</select>';
    
    return $html;
}

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<p>
    <div class="left">
        Herhalen: Ja <input type="radio" name="herhaling" value="ja" onselect="document.getElementsByName('herhaling_dagen').disabled=false;" />
        Nee <input type="radio" name="herhaling" onselect="document.getElementsByName('herhaling_dagen').disabled=true;" value="nee" />
    </div>
    <div class="right">
        <?php echo selectBox(1,42,'herhaling_dagen',1); ?>
    </div>
</p>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 08:11:18
 
Martijn B

Martijn B

08/06/2010 20:24:42
Quote Anchor link
onselect komt mij niet bekend voor probeer eens onclick of onfocus.
Gewijzigd op 08/06/2010 20:24:58 door Martijn B
 
Tom Beuckelaere

Tom Beuckelaere

08/06/2010 20:33:55
Quote Anchor link
Beste Yea Rupie,

De functie onSelect() wordt gebruikt om een event te triggeren wanneer een gebruiker tekst selecteert in een invoerveld (beter gekend als een textbox).

Het is dus logisch dat uw code niet zal werken zoals u het verwacht.

De oplossing van Martijn B zal u zeker verder helpen.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/06/2010 20:38:22
Quote Anchor link
Wat is het nut hiervan?

$html .= .....(($disabled==1) ? 'disabled="true" ' : 'disabled="true" ').'>';
 
Yea Rupie

Yea Rupie

09/06/2010 07:39:12
Quote Anchor link
Martijn B op 08/06/2010 20:24:42:
onselect komt mij niet bekend voor probeer eens onclick of onfocus.


Helaas werken beide functies niet in mijn geval.

Tom Beuckelaere op 08/06/2010 20:33:55:
Beste Yea Rupie,

De functie onSelect() wordt gebruikt om een event te triggeren wanneer een gebruiker tekst selecteert in een invoerveld (beter gekend als een textbox).

Het is dus logisch dat uw code niet zal werken zoals u het verwacht.

De oplossing van Martijn B zal u zeker verder helpen.

Oke, bedankt voor de uitleg!

SanThe Nvt op 08/06/2010 20:38:22:
Wat is het nut hiervan?

$html .= .....(($disabled==1) ? 'disabled="true" ' : 'disabled="true" ').'>';



foute kopie, een van de 2 moest false zijn.
 
Niels K

Niels K

09/06/2010 09:30:29
Quote Anchor link
onChange? Die gebruik ik altijd
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

09/06/2010 10:29:52
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 08/06/2010 20:38:22:
Wat is het nut hiervan?

$html .= .....(($disabled==1) ? 'disabled="true" ' : 'disabled="true" ').'>';

Zat ik me ook te bedenken :D
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

09/06/2010 10:36:55
Quote Anchor link
Bij radiobuttons moet je de click event gebruiken.
Dat geldt ook voor checkboxes.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.getElementsByName('herhaling_dagen').disabled=false;

Dat gaat sowieso niet werken. document.getElementsByTagName geeft een array met elementen terug.
Dit zou moeten werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.getElementById('herhaling_dagen').disabled = false;

Hetzelfde geld met ...disabled=true.
 
Yea Rupie

Yea Rupie

09/06/2010 18:38:14
Quote Anchor link
Peter datwiljewelwetenhe op 09/06/2010 10:36:55:
Bij radiobuttons moet je de click event gebruiken.
Dat geldt ook voor checkboxes.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.getElementsByName('herhaling_dagen').disabled=false;

Dat gaat sowieso niet werken. document.getElementsByTagName geeft een array met elementen terug.
Dit zou moeten werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.getElementById('herhaling_dagen').disabled = false;

Hetzelfde geld met ...disabled=true.

Bedankt voor de oplossing!

@piet, zie mijn post voor jou bericht..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.