Onselect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »
Yea Rupie

Yea Rupie

08/06/2010 20:23:05
Quote Anchor link
Heej,

ik heb een probleem met mijn onselect, hij werkt niet.
Er zijn al meerdere dingen geprobeerd, maar ik krijg de oplossing niet.

Weet iemand wat er fout zit?

Alvast bedankt,
Yearupie

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
function selectBox($from,$to,$name,$disabled = 0){
    $html = (string)NULL;
    $html .= '<select id="'.$name.'" name="'.$name.'" '.(($disabled==1) ? 'disabled="true" ' : 'disabled="true" ').'>';
    
    if($from < $to){
        for($i=$from;$i<=$to;$i++){
            $html .= '<option value="'.$i.'">'.$i.'</option>';    
        }
    }

    else{
        for($i=$from;$i>=$to;$i--){
            $html .= '<option value="'.$i.'">'.$i.'</option>';    
        }
    }

    $html .= '</select>';
    
    return $html;
}

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<p>
    <div class="left">
        Herhalen: Ja <input type="radio" name="herhaling" value="ja" onselect="document.getElementsByName('herhaling_dagen').disabled=false;" />
        Nee <input type="radio" name="herhaling" onselect="document.getElementsByName('herhaling_dagen').disabled=true;" value="nee" />
    </div>
    <div class="right">
        <?php echo selectBox(1,42,'herhaling_dagen',1); ?>
    </div>
</p>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:35:54
 
Martijn B

Martijn B

08/06/2010 20:24:42
Quote Anchor link
onselect komt mij niet bekend voor probeer eens onclick of onfocus.
Gewijzigd op 08/06/2010 20:24:58 door Martijn B
 
Tom Beuckelaere

Tom Beuckelaere

08/06/2010 20:33:55
Quote Anchor link
Beste Yea Rupie,

De functie onSelect() wordt gebruikt om een event te triggeren wanneer een gebruiker tekst selecteert in een invoerveld (beter gekend als een textbox).

Het is dus logisch dat uw code niet zal werken zoals u het verwacht.

De oplossing van Martijn B zal u zeker verder helpen.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/06/2010 20:38:22
Quote Anchor link
Wat is het nut hiervan?

$html .= .....(($disabled==1) ? 'disabled="true" ' : 'disabled="true" ').'>';
 
Yea Rupie

Yea Rupie

09/06/2010 07:39:12
Quote Anchor link
Martijn B op 08/06/2010 20:24:42:
onselect komt mij niet bekend voor probeer eens onclick of onfocus.


Helaas werken beide functies niet in mijn geval.

Tom Beuckelaere op 08/06/2010 20:33:55:
Beste Yea Rupie,

De functie onSelect() wordt gebruikt om een event te triggeren wanneer een gebruiker tekst selecteert in een invoerveld (beter gekend als een textbox).

Het is dus logisch dat uw code niet zal werken zoals u het verwacht.

De oplossing van Martijn B zal u zeker verder helpen.

Oke, bedankt voor de uitleg!

SanThe Nvt op 08/06/2010 20:38:22:
Wat is het nut hiervan?

$html .= .....(($disabled==1) ? 'disabled="true" ' : 'disabled="true" ').'>';



foute kopie, een van de 2 moest false zijn.
 
Niels K

Niels K

09/06/2010 09:30:29
Quote Anchor link
onChange? Die gebruik ik altijd
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

09/06/2010 10:29:52
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 08/06/2010 20:38:22:
Wat is het nut hiervan?

$html .= .....(($disabled==1) ? 'disabled="true" ' : 'disabled="true" ').'>';

Zat ik me ook te bedenken :D
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

09/06/2010 10:36:55
Quote Anchor link
Bij radiobuttons moet je de click event gebruiken.
Dat geldt ook voor checkboxes.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.getElementsByName('herhaling_dagen').disabled=false;

Dat gaat sowieso niet werken. document.getElementsByTagName geeft een array met elementen terug.
Dit zou moeten werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.getElementById('herhaling_dagen').disabled = false;

Hetzelfde geld met ...disabled=true.
 
Yea Rupie

Yea Rupie

09/06/2010 18:38:14
Quote Anchor link
Peter datwiljewelwetenhe op 09/06/2010 10:36:55:
Bij radiobuttons moet je de click event gebruiken.
Dat geldt ook voor checkboxes.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.getElementsByName('herhaling_dagen').disabled=false;

Dat gaat sowieso niet werken. document.getElementsByTagName geeft een array met elementen terug.
Dit zou moeten werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.getElementById('herhaling_dagen').disabled = false;

Hetzelfde geld met ...disabled=true.

Bedankt voor de oplossing!

@piet, zie mijn post voor jou bericht..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.