op Categories sorteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jasper den bleek

jasper den bleek

28/08/2012 12:07:28
Quote Anchor link
Ik heb een vraagje hoe kan je doen als hij op Categories bijvoorbeeld binnenland, buitenland, overig in de database heb ik al gezegt wat het is onder het kopje Categorie maar ik weer niet hoe ik het zo moet weeergeven en de 3 kopjes staan wel op 1 pagina

ik hoop dat het duidelijk is wat ik bedoel ?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:36:42
 
Wouter J

Wouter J

28/08/2012 12:08:10
Quote Anchor link
Als je alles in 1 zin typt wordt het niet heel duidelijk...

Maar ik vermoed dat je dit hebt.
Gewijzigd op 28/08/2012 12:13:05 door Wouter J
 
Eddy E

Eddy E

28/08/2012 12:12:27
Quote Anchor link
Waar heb je het over?
Wie is hij? Wat wil je weergeven? Wat voor kopjes?
En je zinsopbouw is ook niet te begrijpen.
Gewijzigd op 28/08/2012 12:12:36 door Eddy E
 
Jasper den bleek

jasper den bleek

28/08/2012 12:13:57
Quote Anchor link
Wouter J op 28/08/2012 12:08:10:
Als je alles in 1 zin typt wordt het niet heel duidelijk...

Maar ik vermoed dat je dit hebt.


Ja dat heb ik nu.
 
Wouter J

Wouter J

28/08/2012 12:16:11
Quote Anchor link
nou, das fijn voor je...
Gewijzigd op 28/08/2012 12:16:33 door Wouter J
 
Eddy E

Eddy E

28/08/2012 13:12:29
Quote Anchor link
Ik weet dan nog steeds niet wat je wel wilt.
Probeer het eens duidelijk te verwoorden. Met correcte zinnen én interpunctie.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

28/08/2012 13:14:43
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT category, title FROM news ORDER BY category, publish_date DESC
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.