Opeens links onderaan de pagina...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jasper Sni

Jasper Sni

08/09/2010 21:34:21
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb op mijn site een afbeelding, de afbeelding staat in een anker met een verwijzing naar een andere pagina.

Nu verschijnt dezelfde link die aan de afbeelding gekoppeld is ook onderin de pagina, terwijl dat niet in mijn script staat, en ook niet in de broncode....

Heeft iemand hier een verklaring voor, kan het komen doordat ik de afbeelding via CSS positioneer?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 12:42:12
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/09/2010 21:52:52
Quote Anchor link
Ik begrijp het mogelijk niet goed; je hebt een afbeelding die naar een andere pagina verwijst (met a href (?)). Ik weet niet anders, dat je zo'n verwijzing opneemt in je broncode. Ben dan ook benieuwd hoe jij het hebt gedaan, dat er niets in de broncode zou hoeven te staan.
 
Jasper Sni

Jasper Sni

08/09/2010 22:01:43
Quote Anchor link
Nee ik zal het hier uitbeelden:

Bovenin:
<a href="blabla.php" opmaak etcetc><img="bla.png" style="position:relative; left:' . $xPos . '; top:' . $yPos . ';"></a>

Nu komt er onderin te staan:
<a href="blabla.php">

Terwijl dat helemaal niet in het script staat, ook niet in de broncode...
Dus: De link komt op het plaatje en ook onderin.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/09/2010 22:07:19
Quote Anchor link
Wat bedoel je met 'onderin'? Onderaan de pagina van je website, onderaan een stuk tekst, direct onder het plaatje, onderin de balk?
 
Jasper Sni

Jasper Sni

08/09/2010 22:09:18
Quote Anchor link
Onderin de div, niet onder het plaatje.

Waar het zeg maar zou komen als ik het niet met CSS zou positioneren...
 
B a s
Beheerder

B a s

09/09/2010 10:19:32
Quote Anchor link
Anders plaats je even een link naar de pagina zodat we zelf kunnen kijken wat er mis zou kunnen zijn.
 
Johan Dam

Johan Dam

09/09/2010 10:43:45
Quote Anchor link
zet de style in ja a, of nog beter, zet het in een externe css bestand. Het kan zijn dat omdat de img nu hele andere dingen gaat doen de a in de war raakt

En laat eens een online voorbeeld zien?
 
Jasper Sni

Jasper Sni

09/09/2010 11:00:43
Quote Anchor link
Johan Dam op 09/09/2010 10:43:45:
zet de style in ja a, of nog beter, zet het in een externe css bestand. Het kan zijn dat omdat de img nu hele andere dingen gaat doen de a in de war raakt

En laat eens een online voorbeeld zien?


Dit.
Ik had het al eerder geprobeerd, toen vlogen alle plaatjes door elkaar, nu werkt het opeens wel, de links staan nu alleen op de plek waar ze moeten staan!

Dank voor je tip :)

En ik werk op lokaal op apache dus ik heb het niet online staan...

OPGELOST, dank allemaal.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.