OpenSSL ondertekent certificaten als CA

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer / Domotica / Public Cloud / Verbete

Functieomschrijving Wil jij als Java Developer een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van innovatie Java applicaties die het levensgeluk van patiënten in diverse zorginstellingen aanzienlijk verbeterd? Lees dan snel verder! Ontwikkelen van nieuwe applicaties in Public Cloud; Optimaliseren en verbeteren van bestaande applicaties in Private Cloud; Meedenken over verbeterprojecten; Maken en uitvoeren van Stress Testing; Ontwikkelen en verbeteren van de Mobile app. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Minimaal 5 jaar relevante werkervaring; Ervaring in Java 8; Kennis van Linux, Public- en Private Cloudtechnieken; Je bent communicatief erg sterk en kan tegen de nodige stress. Bedrijfsomschrijving Deze organisatie is al ruim

Bekijk vacature »

Koen Hollander

Koen Hollander

11/04/2015 10:02:54
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Momenteel ben ik bezig met het opzetten van mijn eigen PKI, zodat ik voor interne projecten SSL certificaten uit kan schrijven, misschien wil ik het nog wel verder uitbreiden naar de wereld.

Maar nu is dus de vraag, als ik met openssl een certificaat onderteken verwacht ik dat het subjecttype een Eind entiteit is. Maar hij vermeld telkens CA als subjecttype.

Voorbeeld staat op https://luchtalarm-initiatief.eu

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

23/02/2020 12:23:25
 
Bart V B

Bart V B

11/04/2015 10:57:20
Quote Anchor link
lees even dit door: http://www.leisink.net/openssl.html
Misschien word het je dan duidelijker.
 
Koen Hollander

Koen Hollander

11/04/2015 13:56:50
Quote Anchor link
Bedankt daar staat in wat ik moet weten!
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.