OpenSSL ondertekent certificaten als CA

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als medior Java developer aan de slag in de farmac

Vacature Omschrijving Wil jij aan de slag als medior Java ontwikkelaar in een uitermate dynamische branche? Dan is deze partij in Oosterhout zeker interessant. Zij ontwikkelen en beheren zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten, openbare en ziekenhuisapotheken, medische specialisten en geïntegreerde eerstelijns zorgorganisaties. Hierbij is samenwerken hun grote kracht bij het ontwikkelen van IT-oplossingen. Met innovatieve ontwikkelingen dragen zij bij aan kwalitatief hoogwaardige, betaalbare, doelmatige en toegankelijke zorg. Betere, efficiëntere en goedkopere zorg is waar zij aan willen meehelpen. Slimme IT-oplossingen zijn onmisbaar geworden om de zorg betaalbaar te houden in deze tijd van afname van de beroepsbevolking en tegelijkertijd de toename

Bekijk vacature »

Als PHP programmeur werken aan IT oplossingen voor

Vacature Omschrijving Deze fraaie partij ondersteunt bedrijven bij hun technische vraagstukken door middel van software, trainingen, de inzet van specialisten en state of the art apparatuur. Hun missie is: “Het leveren van technische producten, diensten en systemen die van meerwaarde zijn voor de opdrachtgevers.” Zij beantwoorden dan ook de meest uiteenlopende technische vraagstukken, waarbij zij zich richten op vijf marktsegmenten: Bovengrondse Infrastructuur, Ondergrondse Infrastructuur, Bouw & Installatietechniek, Geo & Data en Industrie & Energie. Als technisch specialist ontwerpen zij niet alleen producten en oplossingen voor deze marktsegmenten, maar nemen zij ook het beheer en onderhoud op zich. Deze groeiende partij

Bekijk vacature »

Koen Hollander

Koen Hollander

11/04/2015 10:02:54
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Momenteel ben ik bezig met het opzetten van mijn eigen PKI, zodat ik voor interne projecten SSL certificaten uit kan schrijven, misschien wil ik het nog wel verder uitbreiden naar de wereld.

Maar nu is dus de vraag, als ik met openssl een certificaat onderteken verwacht ik dat het subjecttype een Eind entiteit is. Maar hij vermeld telkens CA als subjecttype.

Voorbeeld staat op https://luchtalarm-initiatief.eu

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

19/09/2019 05:29:12
 
Bart V B

Bart V B

11/04/2015 10:57:20
Quote Anchor link
lees even dit door: http://www.leisink.net/openssl.html
Misschien word het je dan duidelijker.
 
Koen Hollander

Koen Hollander

11/04/2015 13:56:50
Quote Anchor link
Bedankt daar staat in wat ik moet weten!
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.