[OPGELOST!] Items netjes onder elkaar presenteren in plain text email

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Erick Schluter

Erick Schluter

13/01/2011 22:42:55
Quote Anchor link
Ik zit weer te rotzooien maar ben er nu uit! Had ergens verkeerde combinatie van ' en " staan...nu werkt de \r\n oplossing!

De situatie:

Er worden diverse waarden opgegeven middels een formulier. De gekozen waarden wil ik vervolgens netjes onder elkaar in een bevestigingemail presenteren. Het geval is nu echter dat wanneer ik dit doe alle gekozen items als 1 lange regel tekst worden gepresenteerd...door het ontbreken van <br />'s.

Ik weet van \n of \r\n etc. maar dit werkt niet (op mijn windows PC).

Ik check welke waarden zijn aangegeven als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$gekozen_waarden = "";
if(!empty($_POST["aantal_waarden_optie01"]) || !empty($_POST["aantal_waarden_optie02"] || !empty($_POST["aantal_waarden_optie03"]));

if (!empty($_POST["aantal_waarden_optie01"])) $gekozen_waarden .= $aantal_waarden_optie01.'';

if (!empty($_POST["aantal_waarden_optie02"])) $gekozen_waarden .= $aantal_waarden_optie02.'';

if (!empty($_POST["aantal_waarden_optie03"])) $gekozen_waarden .= $aantal_waarden_optie03.'';


Vervolgens in de $message van de email:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
Wij hebben het volgende ontvangen:
". $_POST["aantal_waarden_optie01"] ."\n";
". $_POST["aantal_waarden_optie02"] ."\n";
". $_POST["aantal_waarden_optie03"] .";


Als er slechts 1 waarde is opgegeven dan wordt er ook maar 1 getoond, zijn er meerdere waarden opgegeven worden deze netjes onder elkaar gepresenteerd in 'plain text'. Dus als optie01 en optie03 zijn gekozen, worden deze netjes onder elkaar gezet.

Wat ik ook probeer...het wordt allemaal zonder <br />'s gepresenteerd. Ik heb natuurlijk naar een oplossing gezocht, maar niets lijkt te werken...

Iemand een verhelderende oplossing?
Gewijzigd op 13/01/2011 22:59:08 door Erick Schluter
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:19:57
 
The Ultimate

The Ultimate

13/01/2011 23:03:40
Quote Anchor link
Opgelost.
Gewijzigd op 13/01/2011 23:05:01 door The Ultimate
 

13/01/2011 23:10:32
Quote Anchor link
The Ultimate op 13/01/2011 23:03:40:
Opgelost.


Hoezo post jij 'Opgelost.'?
 
Erick Schluter

Erick Schluter

13/01/2011 23:51:24
Quote Anchor link
@KarlKarl - Ik 'wijzig' dan de titel/onderwerp van mijn 1e bericht.

Bedankt voor de aandacht,
Ciao!
Gewijzigd op 13/01/2011 23:52:11 door Erick Schluter
 
The Ultimate

The Ultimate

14/01/2011 08:36:58
Quote Anchor link
Karl Karl op 13/01/2011 23:10:32:
The Ultimate op 13/01/2011 23:03:40:
Opgelost.
Hoezo post jij 'Opgelost.'?
Ik had een vraag naar aanleiding van de beginpost in een poging het probleem van de TS op te lossen. Toen ik vervolgens het bericht plaatste zag ik dat het probleem reeds was opgelost. Vandaar dat mijn vraag irrelevant was en dat ik mijn post heb gewijzigd in 'opgelost'. ;-)
Gewijzigd op 14/01/2011 08:38:00 door The Ultimate
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.