[opgelost] niet weergeven in de lijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Chris dodenwaard

chris dodenwaard

20/10/2012 17:05:02
Quote Anchor link
goedenmiddag allemaal,

ik ben bezig met een hotel overzicht pagina maar ik wil ook dat als je ze niet weer kan geven in de lijst als de weergeven op 0 staat moet hij hem niet weergeven en op 1 wel, maar ik heb geen idee hoe ik dat ooit kan doen.

dit is wat ik nu heb :

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
 
mysql_connect('localhost','****','****');
mysql_select_db('****') or die (mysql_error());
 

$query = "SELECT * FROM `hotel` ORDER BY `land` DESC, `hotelnaam` ASC";
$resultaat = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$aantal    = mysql_num_rows($resultaat);
    
if($aantal >= 1)
{

while($rij = mysql_fetch_array($resultaat))
{

$hotelnaam= $rij['hotelnaam'];
$land= $rij['land'];
$foto= $rij['foto'];
$weergeven= $rij['weergeven'];
 
echo '
 
 
<blockquote>
<a href="/index.php?p=hotel&naam='
.$hotelnaam.'"  > <img class = "floatLeft" src="'.$foto.'" alt="Smiley face" ><h2><center>'.$hotelnaam.'<center></h2><br></a><br><br>
  </blockquote>

 

 

</p>'
;
 
}
}

?>
Gewijzigd op 20/10/2012 18:31:16 door Chris dodenwaard
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:58:56
 
Bart V B

Bart V B

20/10/2012 17:13:03
Quote Anchor link
Dat kan je gewoon in je query aangeven?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$query
= "SELECT * FROM hotel WHERE weergeven = '1' ORDER BY land DESC, hotelnaam ASC";
?>
Gewijzigd op 20/10/2012 17:15:01 door Bart V B
 
- SanThe -

- SanThe -

20/10/2012 17:13:35
Quote Anchor link
Voeg WHERE het_bewuste_veld = 1 toe aan de query.
 
Chris dodenwaard

chris dodenwaard

20/10/2012 18:00:44
Quote Anchor link
Bart V B op 20/10/2012 17:13:03:
Dat kan je gewoon in je query aangeven?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$query
= "SELECT * FROM hotel WHERE weergeven = '1' ORDER BY land DESC, hotelnaam ASC";
?>



Bedankt het is gelukt !!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.