[Opgelost] PHP variabel -> flash

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis de Vries

Dennis de Vries

28/04/2009 15:57:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik vraag t maar hier omdat de flashforums niet echt activiteit tonen..

Ik heb hieronder het volgende AS dat dat vanuit flash.php een getal moet 'importeren' en dit getal moet dan worden gebruikt om bij een frame te komen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
myData.load('http://www.kaart.morellow.nl/flash.php');
myData=new LoadVars();
myData.onLoad=function(){
gebouw1=myData.cijfer;
}
menu.gotoAndStop(gebouw1);


Wat doe ik fout? PHP bestandje is goed, en als ik een getal ipv 'gebouw1' plaats werkt het wel..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis de Vries
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 00:51:07
 
Steen

steen

28/04/2009 16:41:00
Quote Anchor link
cijfer is geen variabele...
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

28/04/2009 16:47:00
Quote Anchor link
Oke weet ik dat ook weer.
Weet je hoe dit wel te realiseren is dan?
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

05/05/2009 10:03:00
Quote Anchor link
Ik heb het zelf al een paar dagen geleden opgelost en wou hier ook even de oplossing plaatsen voor anderen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
stop();
myData=new LoadVars();
myData.onLoad=function(){
beeld2.text=myData.beeld2;
if(myData.beeld2 == 1){
    gotoAndStop(2);}
else if(myData.beeld2 == 2){
        gotoAndStop(3);}
        else { gotoAndStop(4); }

}
myData.load('http://www.domein.nl/bestand.php');
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.