[opgelost] seizoen achtergrond

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Sven video

sven video

31/10/2011 21:30:58
Quote Anchor link
hallo
ik ben voor mijn website opzoek naar een scriptje waar bij de achtergrond verandert met de seizoenen mee.
bijvoorbeeld:
het is zomer en dan zie je een zon of zo iets staan op de achtergrond.

met vriendelijke groet
svenvideo
Gewijzigd op 01/11/2011 18:59:46 door Sven video
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 12:45:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2011 21:34:42
Quote Anchor link
Wordt 't niet eens tijd om eens PHP te leren?

ik zou zeggen, gebruik een else-if en kijk naar de date(), naar de dagen, en de maanden.
 
Sven video

sven video

31/10/2011 21:42:28
Quote Anchor link
dit heb ik nu:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
$da
= date("d-m");
if($da <= "21-3")
{

    $te = "herfst";
}

else if($da <= "21-6")
{

    $te = "winter";
}

else if($da <= "21-9")
{

    $te = "lente";
}

else if($da <= "21-12")
{

    $te = "zomer";
}

else
{
    $te = "geen";  
}

echo " het huidige seizoen is: ".$te;
?>


en dan krijg ik steeds te zien het huidige seizoen is: geen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2011 21:50:21
Quote Anchor link
21-6. Dit is geen integer he ;-)
Je moet zowel de dagen als de maanden los behandelen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
elseif( ($dag <= "21") && ($maand <= "6") ) {
// herfst
}
Gewijzigd op 31/10/2011 21:50:33 door - Ariën -
 
Sven video

sven video

31/10/2011 21:58:39
Quote Anchor link
er staat nog steeds het zelfde
ik heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$dag
= date("d");
$maand = date("m");
if( ($dag <= "21") && ($maand <= "3") ) {
    $te = "herfst";
}

else if( ($dag <= "21") && ($maand <= "6") ) {
    $te = "winter";
}

else if( ($dag <= "21") && ($maand <= "9") ) {
    $te = "lente";
}

else if( ($dag <= "21") && ($maand <= "12") ) {
    $te = "zomer";
}

else
{
    $te = "geen";  
}

echo " het huidige seizoen is:".$te;
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2011 22:04:35
Quote Anchor link
Quote:
m Numeric representation of a month, with leading zeros 01 through 12

Dus 3,6,9 zullen niet werken.
 
Sven video

sven video

31/10/2011 22:06:59
Quote Anchor link
nog steeds geen verschil
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$dag
= date("m");
$maand = date("d");
if( ($dag <= "21") && ($maand <= "03") ) {
    $te = "herfst";
}

else if( ($dag <= "21") && ($maand <= "06") ) {
    $te = "winter";
}

else if( ($dag <= "21") && ($maand <= "09") ) {
    $te = "lente";
}

else if( ($dag <= "21") && ($maand <= "12") ) {
    $te = "zomer";
}

else
{
    $te = "geen";  
}

echo " het huidige seizoen is:".$te;
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2011 22:08:40
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$dag = date("m");
$maand = date("d");

Kijk eens goed ;-)
En ook eens naar dit.
Gewijzigd op 31/10/2011 22:09:19 door - Ariën -
 
Sven video

sven video

31/10/2011 22:21:54
Quote Anchor link
$dag = date("d");
$maand = date("m");

Toevoeging op 31/10/2011 22:22:42:

ik weet niet wat dat stomme ding heeft.
kijk maar:
http://svenvideonl.xtreemhost.com/seizoen4.php
en dit script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$dag
= date("d");
$maand = date("m");
if( ($dag <= "21") && ($maand <= "03") ) {
    $te = "herfst";
}

else if( ($dag <= "21") && ($maand <= "06") ) {
    $te = "winter";
}

else if( ($dag <= "21") && ($maand <= "09") ) {
    $te = "lente";
}

else if( ($dag <= "21") && ($maand <= "12") ) {
    $te = "zomer";
}

else
{
    $te = "geen";  
}

echo " het huidige seizoen is:".$te;
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2011 22:27:17
Quote Anchor link
else if aan elkaar?
 
Sven video

sven video

31/10/2011 22:32:18
Quote Anchor link
nee
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2011 22:58:44
Quote Anchor link
Hij kan volgens mij inderdaad nooit hoger worden dan 21, en vandaag is het de 31e.
PHP weet natuurlijk niet dat de dag 30 lager is dan 12.
De hele opbouw zou anders moeten. Na even een kleine google-tocht

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?PHP
function seizoen() {
   $limits=array('/12/21'=>'Winter','/09/21'=>'Herfst','/06/21'=>'Summer','/03/21'=>'Lente','/12/31'=>'Winter');
   foreach($limits AS $key => $value) {
       $limit=date("Y").$key;
       if(strtotime("now")>strtotime($limit)) {
           return $value;
       }
   }
}

 
echo seizoen();
 
?>

Ben zelf benieuwd hoe die if-else beter had gekund... dus koekje voor degene die dit aandurft, :-D

Nog een mooie.
Gewijzigd op 01/11/2011 10:05:18 door - Ariën -
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

31/10/2011 23:02:04
Quote Anchor link
Ik gok op een intval() om de date heen. En de else moet Winter zijn.
Gewijzigd op 31/10/2011 23:02:50 door Jacco Brandt
 
- SanThe -

- SanThe -

01/11/2011 04:34:44
Quote Anchor link
Is het niet slim om eerst eens te kijken wanneer het winter, herfst, zomer en lente is, want je zit er overal naast. En als je maanden en dagen wilt vergelijken dan doe je dat in een mmdd format en nooit in een ddmm format.
 
Sven video

sven video

01/11/2011 09:21:08
Quote Anchor link
laat maar bedankt!
volgens mij ligt het aan mijn server.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/11/2011 10:04:38
Quote Anchor link
Dan moet je wel een hele vreemde PHP-versie hebben, want bovenstaande code werkt hier wel.

Ik geloof er dus niks van dat het aan je server ligt ;-)
Gewijzigd op 01/11/2011 10:06:17 door - Ariën -
 
Sven video

sven video

01/11/2011 17:10:28
Quote Anchor link
ik heb php versie: 5.2.13
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/11/2011 17:16:03
Quote Anchor link
Bovenstaande nieuwe script zou moeten werken.
Gewijzigd op 01/11/2011 17:16:17 door - Ariën -
 
Sven video

sven video

01/11/2011 18:44:53
Quote Anchor link
ja het werkt!
dit script:!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?PHP
function seizoen() {
   $limits=array('/12/21'=>'Winter','/09/21'=>'Herfst','/06/21'=>'Summer','/03/21'=>'Lente','/12/31'=>'Winter');
   foreach($limits AS $key => $value) {
       $limit=date("Y").$key;
       if(strtotime("now")>strtotime($limit)) {
           return $value;
       }
   }
}

 
echo seizoen();
 
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

01/11/2011 18:55:37
Quote Anchor link
Waarom zomer in het engels en de rest niet?
 
Sven video

sven video

01/11/2011 18:58:22
Quote Anchor link
weet het niet zo stond het er:P

Toevoeging op 01/11/2011 18:59:15:

heb het nu verwerkt naar plaatjes kijk maar:
http://svenvideonl.xtreemhost.com

en met plaatjes is het script zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?PHP
function seizoen() {
   $limits=array('/12/21'=>'<img src="inc/plaatje/winter.jpg"  border="0" class="bg" />','/09/21'=>'<img src="inc/plaatje/herfst.jpg"  border="0" class="bg" />','/06/21'=>'<img src="inc/plaatje/zoemr.jpg"  border="0" class="bg" />','/03/21'=>'<img src="inc/plaatje/lente.jpg"  border="0" class="bg" />','/12/31'=>'Winter');
   foreach($limits AS $key => $value) {
       $limit=date("Y").$key;
       if(strtotime("now")>strtotime($limit)) {
           return $value;
       }
   }
}

 
echo seizoen();
 
?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.