[opgelost] seizoen achtergrond

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Sven video

sven video

31/10/2011 21:30:58
Quote Anchor link
hallo
ik ben voor mijn website opzoek naar een scriptje waar bij de achtergrond verandert met de seizoenen mee.
bijvoorbeeld:
het is zomer en dan zie je een zon of zo iets staan op de achtergrond.

met vriendelijke groet
svenvideo
Gewijzigd op 01/11/2011 18:59:46 door Sven video
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 19:42:10
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2011 21:34:42
Quote Anchor link
Wordt 't niet eens tijd om eens PHP te leren?

ik zou zeggen, gebruik een else-if en kijk naar de date(), naar de dagen, en de maanden.
 
Sven video

sven video

31/10/2011 21:42:28
Quote Anchor link
dit heb ik nu:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
$da
= date("d-m");
if($da <= "21-3")
{

    $te = "herfst";
}

else if($da <= "21-6")
{

    $te = "winter";
}

else if($da <= "21-9")
{

    $te = "lente";
}

else if($da <= "21-12")
{

    $te = "zomer";
}

else
{
    $te = "geen";  
}

echo " het huidige seizoen is: ".$te;
?>


en dan krijg ik steeds te zien het huidige seizoen is: geen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2011 21:50:21
Quote Anchor link
21-6. Dit is geen integer he ;-)
Je moet zowel de dagen als de maanden los behandelen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
elseif( ($dag <= "21") && ($maand <= "6") ) {
// herfst
}
Gewijzigd op 31/10/2011 21:50:33 door - Ariën -
 
Sven video

sven video

31/10/2011 21:58:39
Quote Anchor link
er staat nog steeds het zelfde
ik heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$dag
= date("d");
$maand = date("m");
if( ($dag <= "21") && ($maand <= "3") ) {
    $te = "herfst";
}

else if( ($dag <= "21") && ($maand <= "6") ) {
    $te = "winter";
}

else if( ($dag <= "21") && ($maand <= "9") ) {
    $te = "lente";
}

else if( ($dag <= "21") && ($maand <= "12") ) {
    $te = "zomer";
}

else
{
    $te = "geen";  
}

echo " het huidige seizoen is:".$te;
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2011 22:04:35
Quote Anchor link
Quote:
m Numeric representation of a month, with leading zeros 01 through 12

Dus 3,6,9 zullen niet werken.
 
Sven video

sven video

31/10/2011 22:06:59
Quote Anchor link
nog steeds geen verschil
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$dag
= date("m");
$maand = date("d");
if( ($dag <= "21") && ($maand <= "03") ) {
    $te = "herfst";
}

else if( ($dag <= "21") && ($maand <= "06") ) {
    $te = "winter";
}

else if( ($dag <= "21") && ($maand <= "09") ) {
    $te = "lente";
}

else if( ($dag <= "21") && ($maand <= "12") ) {
    $te = "zomer";
}

else
{
    $te = "geen";  
}

echo " het huidige seizoen is:".$te;
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2011 22:08:40
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$dag = date("m");
$maand = date("d");

Kijk eens goed ;-)
En ook eens naar dit.
Gewijzigd op 31/10/2011 22:09:19 door - Ariën -
 
Sven video

sven video

31/10/2011 22:21:54
Quote Anchor link
$dag = date("d");
$maand = date("m");

Toevoeging op 31/10/2011 22:22:42:

ik weet niet wat dat stomme ding heeft.
kijk maar:
http://svenvideonl.xtreemhost.com/seizoen4.php
en dit script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$dag
= date("d");
$maand = date("m");
if( ($dag <= "21") && ($maand <= "03") ) {
    $te = "herfst";
}

else if( ($dag <= "21") && ($maand <= "06") ) {
    $te = "winter";
}

else if( ($dag <= "21") && ($maand <= "09") ) {
    $te = "lente";
}

else if( ($dag <= "21") && ($maand <= "12") ) {
    $te = "zomer";
}

else
{
    $te = "geen";  
}

echo " het huidige seizoen is:".$te;
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2011 22:27:17
Quote Anchor link
else if aan elkaar?
 
Sven video

sven video

31/10/2011 22:32:18
Quote Anchor link
nee
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2011 22:58:44
Quote Anchor link
Hij kan volgens mij inderdaad nooit hoger worden dan 21, en vandaag is het de 31e.
PHP weet natuurlijk niet dat de dag 30 lager is dan 12.
De hele opbouw zou anders moeten. Na even een kleine google-tocht

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?PHP
function seizoen() {
   $limits=array('/12/21'=>'Winter','/09/21'=>'Herfst','/06/21'=>'Summer','/03/21'=>'Lente','/12/31'=>'Winter');
   foreach($limits AS $key => $value) {
       $limit=date("Y").$key;
       if(strtotime("now")>strtotime($limit)) {
           return $value;
       }
   }
}

 
echo seizoen();
 
?>

Ben zelf benieuwd hoe die if-else beter had gekund... dus koekje voor degene die dit aandurft, :-D

Nog een mooie.
Gewijzigd op 01/11/2011 10:05:18 door - Ariën -
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

31/10/2011 23:02:04
Quote Anchor link
Ik gok op een intval() om de date heen. En de else moet Winter zijn.
Gewijzigd op 31/10/2011 23:02:50 door Jacco Brandt
 
- SanThe -

- SanThe -

01/11/2011 04:34:44
Quote Anchor link
Is het niet slim om eerst eens te kijken wanneer het winter, herfst, zomer en lente is, want je zit er overal naast. En als je maanden en dagen wilt vergelijken dan doe je dat in een mmdd format en nooit in een ddmm format.
 
Sven video

sven video

01/11/2011 09:21:08
Quote Anchor link
laat maar bedankt!
volgens mij ligt het aan mijn server.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/11/2011 10:04:38
Quote Anchor link
Dan moet je wel een hele vreemde PHP-versie hebben, want bovenstaande code werkt hier wel.

Ik geloof er dus niks van dat het aan je server ligt ;-)
Gewijzigd op 01/11/2011 10:06:17 door - Ariën -
 
Sven video

sven video

01/11/2011 17:10:28
Quote Anchor link
ik heb php versie: 5.2.13
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/11/2011 17:16:03
Quote Anchor link
Bovenstaande nieuwe script zou moeten werken.
Gewijzigd op 01/11/2011 17:16:17 door - Ariën -
 
Sven video

sven video

01/11/2011 18:44:53
Quote Anchor link
ja het werkt!
dit script:!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?PHP
function seizoen() {
   $limits=array('/12/21'=>'Winter','/09/21'=>'Herfst','/06/21'=>'Summer','/03/21'=>'Lente','/12/31'=>'Winter');
   foreach($limits AS $key => $value) {
       $limit=date("Y").$key;
       if(strtotime("now")>strtotime($limit)) {
           return $value;
       }
   }
}

 
echo seizoen();
 
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

01/11/2011 18:55:37
Quote Anchor link
Waarom zomer in het engels en de rest niet?
 
Sven video

sven video

01/11/2011 18:58:22
Quote Anchor link
weet het niet zo stond het er:P

Toevoeging op 01/11/2011 18:59:15:

heb het nu verwerkt naar plaatjes kijk maar:
http://svenvideonl.xtreemhost.com

en met plaatjes is het script zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?PHP
function seizoen() {
   $limits=array('/12/21'=>'<img src="inc/plaatje/winter.jpg"  border="0" class="bg" />','/09/21'=>'<img src="inc/plaatje/herfst.jpg"  border="0" class="bg" />','/06/21'=>'<img src="inc/plaatje/zoemr.jpg"  border="0" class="bg" />','/03/21'=>'<img src="inc/plaatje/lente.jpg"  border="0" class="bg" />','/12/31'=>'Winter');
   foreach($limits AS $key => $value) {
       $limit=date("Y").$key;
       if(strtotime("now")>strtotime($limit)) {
           return $value;
       }
   }
}

 
echo seizoen();
 
?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.