[OPGELOST] tinyMCE probleempje met het kleuren van tekst.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Anne

anne

14/08/2008 16:43:00
Quote Anchor link
Hallo phpers,

Ik heb een probleemje met tinyMCE. Hij doet het verder heel goed hoor, daar niet van. Maar mijn probleem is dat hij, als ik een bepaalde tekst een kleurtje wil geven, hij een totaal verkeerde kleur op de cms site plaatst. terwijl ze in de editor zelf, wel goed weergegeven worden!

Hier de link van mijn CMS:

www.digisucces.nl/CMS/admin/login.php
inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord: test

probeer maar eens de tekst te kleuren.

Tnx alvast..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Anne
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 02:52:22
 
Anne

anne

14/08/2008 17:15:00
Quote Anchor link
Ik zit nu zelf te denken om de back-slashes weg te halen .. > \ < voor de code. maar dat moet dan in tinyMCE uitgezet worden denk ik? weet iemand hoe dat überhaubt moet?
 
- wes  -

- wes -

14/08/2008 17:17:00
Quote Anchor link
bumpen niet toegestaan, tot over 24uur
 
Anne

anne

15/08/2008 17:42:00
Quote Anchor link
Opgelost...

Gebruik gemaakt van stripslashes(); TinyMCE voegde bij mij automatisch slashes toe maar sloot de style niet af met een > ; < waardoor hij dus niet de juiste kleur weergaf omdat er een > \ < achter zat.

..
 
PHP Newbie

PHP Newbie

15/08/2008 18:21:00
Quote Anchor link
Die slashes zet je server er neer. Zoals je ziet is dit niet gewenst. Zet dit dus uit d.m.v. htaccess.
 
Anne

anne

16/08/2008 10:38:00
Quote Anchor link
Okay ;) Tnx:)

Hoe doe je dat met httaccess ? (wat is de regel die ik in mn httaccess bestand moet zetten om de slashes weg te halen? )
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door anne
 
Michel W

Michel W

16/08/2008 12:06:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
php_flag magic_quotes_gpc off

meer info http://nl.php.net/magic_quotes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.