[opgelost] unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »
David david

david david

20/01/2009 15:51:00
Quote Anchor link
weet iemand wat dit betekend.. krijg de fout in deze regel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
  <? echo " <a href='index.php?klant=$_GET['klant']&pagina=$nextpage'>VOLGENDE</a> "; ?>


krijg het na de toevoeging: ?klant=$_GET['klant']

is onderdeel van pagination..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door David david
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 14:30:51
 
Han eev

Han eev

20/01/2009 15:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?PHP
echo " <a href='index.php?klant=$_GET['klant']&pagina=$nextpage'>VOLGENDE</a> ";
// super globals in echo op jou manier werkt niet.

// dit werkt wel

echo '<a href="index.php?klant='.$_GET['klant'].'&pagina='.$nextpage.'">Volgende</a>';

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

20/01/2009 15:54:00
Quote Anchor link
$vars buiten quotes houden en enkele quotes gebruiken voor php en dubbele voor html.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo ' <a href="index.php?klant=' . $_GET['klant'] . '&pagina=' . $nextpage . '">VOLGENDE</a> ';
?>
 
David david

david david

20/01/2009 16:08:00
Quote Anchor link
mm beide codes krijg ik nu dit:

syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in zelfde regel..
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

20/01/2009 16:09:00
Quote Anchor link
En wat is de regel ervoor?
 
- SanThe -

- SanThe -

20/01/2009 16:12:00
Quote Anchor link
En wat zit er in $_GET['klant'] en in $nextpage?
 
David david

david david

20/01/2009 16:15:00
Quote Anchor link
ok hele code dan maar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<? if (isset($_GET['pagina'])) {
   $pagina = $_GET['pagina'];
}
else {
   $pagina = 1;
}


$query = "SELECT count(*)
        FROM
            upload  
        WHERE
        klant = '"
.mysql_real_escape_string($_GET['klant'])."'
"
;
$result = mysql_query($query) or trigger_error("SQL", E_USER_ERROR);

$query_data = mysql_fetch_row($result);
$numrows = $query_data[0];

$rows_per_page = 1;
$lastpage      = ceil($numrows/$rows_per_page);

$pagina = (int)$pagina;
if ($pagina > $lastpage) {
   $pagina = $lastpage;
}

if ($pagina < 1) {
   $pagina = 1;
}





$limit = 'LIMIT ' .($pagina - 1) * $rows_per_page .',' .$rows_per_page;


$query = "
        SELECT
            id,
            name,
            label,
            tekst,
            category,
            klant,
            DATE_FORMAT(datum, '%d-%m-%Y') AS nl_datum
        FROM
            upload  
            WHERE       klant = '"
.mysql_real_escape_string($_GET['klant'])."'

    $limit"
;    
$result = mysql_query($query) or trigger_error("SQL", E_USER_ERROR);

    while ($myrow = mysql_fetch_assoc($result))

{



?>



<!-- ### WERK TONEN ######-->
<div style="width:500px;background-color:#0CF; float:right">
<div >
    <div>
        <h3> <? echo $myrow['klant'] ?></h3>
        <p class="newsdate">Geplaatst op: <? echo $myrow['nl_datum'] ?></p>
                <p class="newsdate">Middel: <? echo $myrow['category'] ?></p>
                <p class="newsdate">Opdracht: <? echo $myrow['label'] ?></p>


        <? echo '<img class=plaatje src="image/' . $myrow['name'] . '" />' ; ?>
        <p class="newstext"> <? echo ($myrow['tekst']) ?> </p>  
    </div>
</div>

</div>


<?php
    } // (else..) aflsuiten..
?>



<?

if ($pagina == 1) {
   echo " EERSTE VORIGE";
}
else {
   echo " <a href='{$_SERVER['PHP_SELF']}?pagina=1'>EERSTE</a> ";
   $prevpage = $pagina-1;
   echo " <a href='{$_SERVER['PHP_SELF']}?pagina=$prevpage'>VORIGE</a> ";
}


echo " ( pagina $pagina / $lastpage ) ";

if ($pagina == $lastpage) {
   echo " VOLGENDE LAATSTE ";
}
else {
   $nextpage = $pagina+1;
   echo " <a href='{$_SERVER['PHP_SELF']}?pagina=$nextpage'>VOLGENDE</a> ";
  
   echo'<a href="index.php?klant='.$_GET['klant'].'&pagina=$nextpage'">Volgende</a>'; // deze als test..
  
   echo "
<a href='{$_SERVER['PHP_SELF']}?pagina=$lastpage'>LAATSTE</a> ";
}


?>


wilde de url goed krijgen, omdat het met {$_SERVER['PHP_SELF'] het pad niet klopte..


update:
het werk nu enigszins met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?
 echo " <a href='index.php?pagina=klanten&klant={$_GET['klant']}?pagina=$nextpage'>VOLGENDE</a> ";   ?>


alleen is de volgende pagina leeg.. :S (vb: http://blikvoer.com/temp/samtest/index.php?pagina=klanten&klant=Anwb)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door david david
 
- SanThe -

- SanThe -

20/01/2009 16:27:00
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

20/01/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Er zit weinig logica in je code.

De ene keer dubbel een de andere keer enkele quotes.

De ene keer gebruik van { } den andere keer helemaal niks.

Misschien eerst even je code wat opschonen.
 
David david

david david

20/01/2009 16:58:00
Quote Anchor link
opgelost.. fout zat in dubbele naam: "pagina"
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door david david
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.