[opgelost] Volgende/vorige record tonen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »
David david

david david

13/01/2009 14:03:00
Quote Anchor link
Ik wil graag een vorige en volgende knop toevoegen in mijn script,
waarbij te zien is welke pagina het is (dus: pagina 4/5). En dus niet met nummers in een rij zoals ik ze in veel voorbeelden tegenkom.
Ik laat maar record tegelijk zien op het scherm..
Mijn vraag is, moet ik toch van zo'n script/opbouw uitgaan om het zelfde resultaat te ehalen uiteindenlijk?..

Lastige is dat ik of binnen cagegorien wil bladeren (als dat aangeklikt is) of in alle records (opdrachten via ID).

MIjn code is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?
$query
= "
    SELECT
        id,
        name,
        label,
        tekst,
        category,
        klant,
        DATE_FORMAT(datum, '%d-%m-%Y') AS nl_datum
    FROM
        upload
"
;

if(isset($_GET['id']))
{

    $query .= " WHERE id = '".mysql_real_escape_string($_GET['id'])."'";

}

elseif(isset($_GET['category']))
{

    $query .= " WHERE category = '".mysql_real_escape_string($_GET['category'])."'";
}

else
{
    echo 'Geen id of categorie opgegeven';
}


    
    $result = mysql_query($query) or die('Error : ' . mysql_error());
    $myrow = mysql_fetch_assoc($result);



?>


<!-- ### WERK TONEN ######-->

<div >
    <div>
        <h3> <? echo $myrow['klant'] ?></h3>
        <p class="newsdate">Geplaatst op: <? echo $myrow['nl_datum'] ?></p>
                <p class="newsdate">Middel: <? echo $myrow['category'] ?></p>
                <p class="newsdate">Opdracht: <? echo $myrow['label'] ?></p>


        <? echo '<img class=plaatje src="image/' . $myrow['name'] . '" />' ; ?>
        <p class="newstext"> <? echo ($myrow['tekst']) ?> </p>  
    </div>
</div> ?>

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door David david
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 22:38:47
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

13/01/2009 15:03:00
Quote Anchor link
je komt nog uit op een pagina nummering david en die ombouwen tot het systeem wat jij wilt.. je kan de nummers weg laten en er een knop voor in de plaats zetten

dan krijg je (vorige 1 volgende) klik je op volgende krijg je dit

(vorige 2 volgende)
 
David david

david david

13/01/2009 16:51:00
Quote Anchor link
En als ik wil laten zien pagina: 6/12, het achterste getal met num_rows etc.. tonen?..
geen idee overigens hoe ik met die twee querys moet omgaan..
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

13/01/2009 16:54:00
Quote Anchor link
je moet gewoon het aantal aangeven wat jij wilt tonen

dus als jij op 1 pagina 10resultaten wilt laten zien word het limit 1,10

als jij meer wilt tonen maak je van 10 20 of meer..

en dit zou ik doen via een for functie
 
Jeroen

Jeroen

13/01/2009 16:55:00
Quote Anchor link
Zoek eens op 'Pagination' (google) of hier bij de tutorials, daar staat wel iets wat je zoekt.
 
David david

david david

13/01/2009 16:59:00
Quote Anchor link
ja maar niet met twee verschillende query's.. maar goed ik ga wel wat proberen..
 
David david

david david

13/01/2009 19:09:00
Quote Anchor link
Ik heb dit voorbeeld gevonden (zoals er dus velen zijn), maar ik gegrijp de get page niet in het begin..
Moet ik die in mijn geval niet vervangen door ID (of category). Want er wordt altijd al een record getoond aan de hand van category of meegekregen id.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?
if(!isset($_GET['page'])){
    $page = 1;
}
else {
    $page = $_GET['page'];
}


$max_results = 1;

$from = (($page * $max_results) - $max_results);  

// Perform MySQL query on only the current page number's results

$sql = mysql_query("SELECT * FROM pages LIMIT $from,  
$max_results"
);

while($row = mysql_fetch_array($sql)){
    // Build your formatted results here.
    echo $row['title']."<br />";
}



// Figure out the total number of results in DB:
$total_results = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*)  
as Num FROM pages"
),0);

// Figure out the total number of pages. Always round up using ceil()
$total_pages = ceil($total_results / $max_results);

// DAN de Pagina links..?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door david david
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

13/01/2009 19:13:00
Quote Anchor link
die $_GET['page'] is de url die aangevraagt is

bijv: pagina.php?page=1&tot=10

dan word je aanroep dus $_GET['page']
en die $_GET['page'] is dus het getal die mee gegeven word

dan krijg je ook bij deze url deze er bij

$_GET['tot'] en die geeft het het getal 10 aan

en dan kan je dus een pagina nummering maken


die if(!isset($_GET['page'])) { } is om te kijken of hij wel geadd is bij de url zeg maar..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 
David david

david david

13/01/2009 20:37:00
Quote Anchor link
ja maar wat als er al een id (of category) is meegegven in de url?..
(zie code..)
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

13/01/2009 21:32:00
Quote Anchor link
dat doet het stukkie boven aan je script al
die kijkt of het wel of niet gezet is
zie deze code met uitleg
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
if(!isset($_GET['page'])){ //als de pagina nummer niet is gezet
    $page = 1; //set de nummer pagina 1 omdat er niks is ingevult
} else { //in dit geval wil dit zeggen als hij wel geplaatst is
    $page = $_GET['page'];  //heej verrek hij is toch geplaatst
}

echo"{$page}"; //nu kunnen we het tonen laten zien omdat ie nu zeker gezet is
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 
David david

david david

19/01/2009 11:20:00
Quote Anchor link
Iets uitgebreider, voor de volledigheid. In een andere plek haal ik categorien en klanten binnen:

grouped by category:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?
<a href="index.php?pagina=portfolio&category=<?php echo $category;?>">[code]<? echo $category ?>
</a> ?>


grouped by klant:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?
<a  href="index.php?pagina=portfolio&id=<?php echo $id;?>">[code]<? echo $klant ?>
</a> ?>


en deze haal ik op in php bestand met deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?

$query
= "
    SELECT
        id,
        name,
        label,
        tekst,
        category,
        klant,
        DATE_FORMAT(datum, '%d-%m-%Y') AS nl_datum
    FROM
        upload
"
;

if(isset($_GET['id']))
{

    $query .= " WHERE id = '".mysql_real_escape_string($_GET['id'])."'";

}

elseif(isset($_GET['category']))
{

    $query .= " WHERE category = '".mysql_real_escape_string($_GET['category'])."'";
}

else
{
    echo 'Geen id of categorie opgegeven';
}


    
    $result = mysql_query($query) or die('Error : ' . mysql_error());
    $myrow = mysql_fetch_assoc($result);



?>


<!-- ### WERK TONEN ######-->

<div >
    <div>
        <h3> <? echo $myrow['klant'] ?></h3>
        <p class="newsdate">Geplaatst op: <? echo $myrow['nl_datum'] ?></p>
                <p class="newsdate">Middel: <? echo $myrow['category'] ?></p>
                <p class="newsdate">Opdracht: <? echo $myrow['label'] ?></p>


        <? echo '<img class=plaatje src="image/' . $myrow['name'] . '" />' ; ?>
        <p class="newstext"> <? echo ($myrow['tekst']) ?> </p>  
    </div>
</div> ?>


en nou wil ik OF binnen categorien bladeren. OF binnen alle "id's". Dit op basis van gemaakte keuze in eerdere pagina (zie eerste codes).
Maar ik snap niet hoe ik dit moet bepalen in qua pagination.. die gaat uit van 1 keuze zeg maar..
 
Crispijn -

Crispijn -

19/01/2009 11:32:00
Quote Anchor link
Je moet het idee om met id's te selecteren hier even laten varen. Je wil immers pagina 2 met 1 resultaat laten zien, of pagina 10 met 10 resultaten als je dat wilt. Dit heeft niks met id's te maken, alleen met de LIMIT die je instelt.

Wat je precies wil laten zien kan je specificeren met je query, dus in het WHERE cat = 2 gedeelte. Zorg dus dat je de twee query's (de een waar je gaat tellen en de ander waar je gaat selecteren) uiteindelijk dezelfde WHERE-clausule hebben. Dan komt alles goed.

Volgens mij moet je nu een heel stuk verder kunnen komen...
 
David david

david david

19/01/2009 12:02:00
Quote Anchor link
"detail" pagina is altijd 1 record. Maar die hebben dan toch juist niet dezelfde WHERE clausule..? ivm OF category of opdrachten (id) waarbinnen gebladert wordt.?
 
Crispijn -

Crispijn -

19/01/2009 14:17:00
Quote Anchor link
Je where clausule blijft hetzelfde, je LIMIT veranderd alleen in dit geval.
 
David david

david david

19/01/2009 23:13:00
Quote Anchor link
ben ik weer (na hulp op ander gebied).
Ik heb de vorige code omgegooid naar verschillende pagina's (houd ik enigzins nog overzicht).

maar toch blijf ik steeds met de "page" vraag in de url..
mijn code nu: voor een van de pagina's: (klanten.php)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?
if (!isset($_GET['klant'])) {
    // kijken of klant is verkregen
    echo "klant niet gedefineerd";
}
else {

    // category pakken
     $query = "
        SELECT
            id,
            name,
            label,
            tekst,
            category,
            klant,
            DATE_FORMAT(datum, '%d-%m-%Y') AS nl_datum
        FROM
            upload  
        WHERE
        klant = '"
.mysql_real_escape_string($_GET['klant'])."'
        ORDER BY datum DESC
    "
;
    $result = mysql_query($query) or die('Error : ' . mysql_error());
    
    while ($myrow = mysql_fetch_assoc($result))

{


?>

<!-- ### WERK TONEN ######-->
<div style="width:500px;background-color:#0CF; float:right">
<div >
    <div>
        <h3> <? echo $myrow['klant'] ?></h3>
        <p class="newsdate">Geplaatst op: <? echo $myrow['nl_datum'] ?></p>
                <p class="newsdate">Middel: <? echo $myrow['category'] ?></p>
                <p class="newsdate">Opdracht: <? echo $myrow['label'] ?></p>


        <? echo '<img class=plaatje src="image/' . $myrow['name'] . '" />' ; ?>
        <p class="newstext"> <? echo ($myrow['tekst']) ?> </p>  
    </div>
</div>

</div>



<?php
    } // while afsluiten.
    } // (else..) aflsuiten..
?>


En nou heb ik al diverse voorbeelden qua pagination proberen om te zetten.
maar loop vast op dit stuk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if(!isset($_GET['page'])){
    $page = 1;
} else {
    $page = $_GET['page'];
}


want ik stuur al een variabele mee (if (!isset($_GET['klant']))... )
in de pagina ervoor: begrijp niet hoe ik dit moet inpassen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="index.php?pagina=klanten&klant=<?php echo $klant;?>"><? echo $klant ?>


zie voorbeeld op: http://blikvoer.com/temp/samtest/index.php?pagina=klanten&klant=Anwb
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door david david
 
David david

david david

20/01/2009 11:19:00
Quote Anchor link
opgelost..uiteindelijk code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
<? if (isset($_GET['selectie'])) {
   $selectie = $_GET['selectie'];
}
else {
   $selectie = 1;
}


$query = "SELECT
            count(*)
        FROM
            upload  
        WHERE
                klant = '"
.mysql_real_escape_string($_GET['klant'])."'
"
;
$result = mysql_query($query) or trigger_error("SQL", E_USER_ERROR);

$query_data = mysql_fetch_row($result);
$numrows = $query_data[0];

$rows_per_page = 1;
$lastpage      = ceil($numrows/$rows_per_page);

$selectie = (int)$selectie;
if ($selectie > $lastpage) {
   $selectie = $lastpage;
}

if ($selectie < 1) {
   $selectie = 1;
}

$limit = 'LIMIT ' .($selectie - 1) * $rows_per_page .',' .$rows_per_page;



$query = "
        SELECT
            id,
            name,
            label,
            tekst,
            category,
            klant,
            DATE_FORMAT(datum, '%d-%m-%Y') AS nl_datum
        FROM
            upload  
        WHERE
               klant = '"
.mysql_real_escape_string($_GET['klant'])."'

        $limit
        "
;    
$result = mysql_query($query) or trigger_error("SQL", E_USER_ERROR);

    while ($myrow = mysql_fetch_assoc($result))

{



?>



<!-- ### WERK TONEN ######-->
<div style="width:500px;background-color:#0CF; float:right">
<div >
    <div>
        <h3> <? echo $myrow['klant'] ?></h3>
        <p class="newsdate">Geplaatst op: <? echo $myrow['nl_datum'] ?></p>
                <p class="newsdate">Middel: <? echo $myrow['category'] ?></p>
                <p class="newsdate">Opdracht: <? echo $myrow['label'] ?></p>


        <? echo '<img class=plaatje src="image/' . $myrow['name'] . '" />' ; ?>
        <p class="newstext"> <? echo ($myrow['tekst']) ?> </p>  
    </div>
</div>

</div>




<!-- ### PAGINERING: volgende/totaal/volgende ######-->
<div style="background-color:yellow">
<?

if ($selectie == 1) {

       echo "<FONT color=grey size=1>VORIGE</FONT>"; //tekst als er geen vorige of eerste is
}     else {
//    echo " <a href='index.php?pagina=klanten&klant={$_GET['klant']}&selectie=1'> <FONT size=1>EERSTE</FONT></a> "; //eerste optie
    $prevpage = $selectie-1;
    echo " <a href='index.php?pagina=klanten&klant={$_GET['klant']}&selectie=$prevpage'><FONT size=1>VORIGE</FONT></a> "; //vorige optie

}

    echo " <FONT size=1> || OPDRACHT <strong> $selectie </strong> / $lastpage || </FONT> ";


if ($selectie == $lastpage) {
       echo "<FONT color=grey size=1>VOLGENDE</FONT>";  //tekst als er geen volgende of laatste is
}     else {
    $nextpage = $selectie+1;
    echo " <a href='index.php?pagina=klanten&klant={$_GET['klant']}&selectie=$nextpage'><FONT size=1>VOLGENDE</FONT></a> ";    //volgende optie
//    echo " <a href='index.php?pagina=klanten&klant={$_GET['klant']}&selectie=$lastpage'><FONT size=1>LAATSTE</FONT></a> ";    //laatste optie

}

?>
</br>KLANTEN
</div>
<!-- ### PAGINERING EINDE ####-->



<?php
    } // (while..) aflsuiten..
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door david david
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.