[OPGELOST] Weergave van foto in echo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Luc Baetsle

Luc Baetsle

22/11/2012 15:18:52
Quote Anchor link
Ik heb dit in mijn php code geplaatst, maar krijg volgende error:

Syntax error, unexpected T_VARIABLE, expecting ',' or ';'
in /home/a8136067/public_html/imagetest.php on line 22


echo '<img src='$dirname/$curimg' rel="lightbox[Mijn fotos]">\n';

Kan iemand mij helpen ?

Luc
Gewijzigd op 22/11/2012 15:35:08 door Luc Baetsle
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 02:06:51
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/11/2012 15:35:18
Quote Anchor link
Jep, kijk maar naar je singlequotes, (deze: ' )

Je gebruikt deze in je echo, maar ook in je HTML, en daar stikt de PHP-parser dan in. Het beste is om consequent in HTML de double-quote (deze dus: " ) te gebruiken.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<img src="'.$dirname.'/'.$curimg.'" rel="lightbox[Mijn fotos]">\n';
?>

In mijn code:
- is de hele echo tussen single-quotes geplaatst
- zijn de variabelen buiten de single-quotes geplaatst, en verbonden met een punt, wat ik altijd kan aanraden als je strings met variabelen wilt koppelen.
Gewijzigd op 22/11/2012 15:35:44 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.