[opgelost][php] DVD Beheerscript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

23/01/2007 16:37:00
Quote Anchor link
Beste phphulpers,

Ik zit hier een DVD Beheerscript aan het installeren op me site, van: http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/827/ . dan krijg ik een foutmelding:
Notice: Undefined index: localhost in /home/alex2539/domains/alexwebdesign.nl/public_html/dvd/index.php on line 16

Notice: Undefined index: alex2539_dvd in /home/alex2539/domains/alexwebdesign.nl/public_html/dvd/index.php on line 16

Notice: Undefined index: XXXXXX in /home/alex2539/domains/alexwebdesign.nl/public_html/dvd/index.php on line 16

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'alex2539'@'localhost' (using password: NO) in /home/alex2539/domains/alexwebdesign.nl/public_html/dvd/index.php on line 16
help!

en dit is me script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
require "core/lib.inc.php";
require "core/sessions.inc.php";

//we checken voor de sessie, zodat we gebruikersgegevens hebben als de surfer is ingelogd
open_session();



if ( isset($_SESSION['userid']) && $_SESSION['dvdadmin']) { // Deze zorgt dat alleen bevoegde personen schrijfrechten hebben in de database en de andere mensen alleen lees rechten
    $db = $db1;
}
else {
    $db = $db2;
}


$conn = mysql_connect($db["localhost"], $db["alex2539_dvd"], $db["XXXXXXXX"]) or die ("help!");
mysql_select_db( $db["alex2539_dvd"] );

myheader( "home" );

echo '<h1>Welkom op mijn persoonlijke dvd pagina</h1>'.PHP_EOL;
echo 'Deze site is gemaakt met als de bedoeling om kennis van php te testen en te vergroten om zo ook een groot project tot een goed einde te bekomen.'.PHP_EOL;
echo 'Het volgende heb ik hierbij geleerd:'.PHP_EOL;
echo '<ul>'.PHP_EOL;
echo '<li>Database normalisatie met dank aan 3sje</li>'.PHP_EOL;
echo '<li>Input controle</li>'.PHP_EOL;
echo '<li>Het schrijven van queries met meerdere tabellen tegelijk</li>'.PHP_EOL;
echo '<li>De MySQL datestamps</li>'.PHP_EOL;
echo '</ul>'.PHP_EOL;
echo 'Hieronder vind u wat reclame van de in mijn ogen beste browser die er op het moment bestaat.&nbsp;'.PHP_EOL;
echo 'Firefox is sneller dan Internet explorer, deze browser is gratis en werkt op bijna alle os platformen (Linux, Mac en Windows).&nbsp;'.PHP_EOL;
echo 'Deze is ook veel beter beveiligd tegen spyware, en werkt ook met handige tabbladen.&nbsp;'.PHP_EOL;
echo 'Firefox houd zich dan ook aan de webstandaarden van W3C, juist zoals de meeste andere browsers. Internet explorer is de enigste webbrowser die zich daar niet aan houd.<br />'.PHP_EOL;
echo 'Met dank aan <a href="http://koehoornit.nl/" target="_blank">Jan Koehoorn</a> voor de CSS hulp zodat deze site in IE er hetzelfde uitziet als Firefox.'.PHP_EOL;

echo '<br /><br />'.PHP_EOL;
echo '<a href="http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&amp;id=0&amp;t=213" target="_blank"><img border="0" alt="Firefox 2" title="Firefox 2" src="'.coreimg.'firefox2.png" /></a>';
echo '&nbsp;'.PHP_EOL;
echo '<a href="http://www.phphulp.nl" target="_blank"><img border="0" alt="Een php community die hulp bied aan beginners en gevorderden" title="Een php community die hulp bied aan beginners en gevorderden" src="'.coreimg.'phphulpbanner.gif"/></a>';
echo '&nbsp;'.PHP_EOL;
echo '<a href="http://www.mediadis.com/affiliate.asp?afflang=nl&amp;aid=101261" target="_blank"><img border="0" alt="DVD verkoopsite waar ik mijn afbeeldingen van haal" title="DVD verkoopsite waar ik mijn afbeeldingen van haal" src="'.coreimg.'mediadis.gif"/></a>';

myfooter();

mysql_close( $conn );

?>


Groetjes Alex
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:41:10
 
Luke Banning

Luke Banning

23/01/2007 16:43:00
Quote Anchor link
Ik zou even iets weghalen Alex, je wachtwoord staat er nu in!!
Verander:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$conn = mysql_connect($db["localhost"], $db["alex2539_dvd"], $db["XXXXXXXX"]) or die ("help!");
mysql_select_db( $db["alex2539_dvd"] );

In dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$server = "localhost";
$user = "alex2539";
$pass = "JOUWWACHTWOORD";
$db = "JOUWDATABASE";
$conn = mysql_connect($server, $user, $pass) or die ("help!");
mysql_select_db($db);


Edit:

Typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 

23/01/2007 17:01:00
Quote Anchor link
nu geeft hij dit weer aan:

Notice: Undefined variable: pass in /home/alex2539/domains/alexwebdesign.nl/public_html/dvd/index.php on line 20

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'alex2539_dvd'@'localhost' (using password: NO) in /home/alex2539/domains/alexwebdesign.nl/public_html/dvd/index.php on line 20
help!

Edit:
Opgelost, bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Luke Banning

Luke Banning

23/01/2007 17:04:00
Quote Anchor link
En nu is hij verholpen ;)
Typfoutje van me, sorry
 

23/01/2007 17:06:00
Quote Anchor link
nu geeft hij dit weer aan:

Notice: Undefined variable: pass in /home/alex2539/domains/alexwebdesign.nl/public_html/dvd/index.php on line 20

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'alex2539_dvd'@'localhost' (using password: NO) in /home/alex2539/domains/alexwebdesign.nl/public_html/dvd/index.php on line 20
help!
 

23/01/2007 17:31:00
Quote Anchor link
Gewoon Engels lezen/vertalen.

Ongedefinieerde variabele: pass in ....... op regel 20

Waarschuwing: ...... toegang geweigerd voor gebruiker 'alex2539_dvd'@'localhost' (gebruik wachtwoord: NEE) in .... op regel 20

Ik denk dat je iets doet in de gooi van $pas="JOUWWACHTWOORD" en vervolgens deze aanroept als $pass, ik denk gewoon een typefoutje.
 
Luke Banning

Luke Banning

23/01/2007 17:31:00
Quote Anchor link
Dat was ook logisch, je hebt nl. net je wachtwoord aangepast in het controle panel! ;)
Ik zie dat ie nu weer werkt, maar let er de volgende keer wat beter op!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.