[opgelost]unexpected end of file

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Koen Hollander

Koen Hollander

24/10/2012 11:44:53
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben sinds kort weer wat aan het php'en, ik heb dit script gemaakt, maar zie deze foutcode:
Parse error: syntax error, unexpected end of file in D:\xampp\htdocs\Project\onword\index.php on line 38

Script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>OnWord | Pro</title>
</head>
<body>
<form method='POST'>
<label for='Bestandnaam'>Bestandsnaam</label>
<input type='text' name='name' value='Bestandsnaam'><br>
<textarea name='content' rows="54" cols="165">
Vul hier iets in...
</textarea><br>
<input type='submit' name='delete' value='Verwerpen'><input type='submit' name='print' value='Printen'>
</form>
</body>
</html>
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' AND isset($_POST['print']))
{

?>

<html>
<form method='POST' action='print.php'>
<input type='hidden' name='name' value='<?php echo $_POST['name'] ?>'><br>
<input type='hidden' name='content' value='<?php echo $_POST['conent'] ?>'><br>
<input type='submit' name='sure_print' value='Afdruk weergave'>
</form>
</html>
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' AND isset($_POST['delete']))
{

?>

<html>
<body>
<p>Weet je het zeker? klik dan <a href="#" onClick="window.close();">hier.</a></p>
</body>
</html>
<?php
}
?>


Ik vind dit zelf een mooi script waar ik mijn stinkende best op heb gedaan. Wie kan zeggen of er een foutje in zit?
Gewijzigd op 24/10/2012 11:51:54 door Koen Hollander
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:45:00
 
- Marco -

- Marco -

24/10/2012 11:48:00
Quote Anchor link
Waarom open je 3x en sluit je 3x de html af als ik vragen mag en niet gewoon 1x?
 
Rick van Riel

Rick van Riel

24/10/2012 11:48:07
Quote Anchor link
Je bent vergeten je eerste if af te sluiten.
 
Koen Hollander

Koen Hollander

24/10/2012 11:49:31
Quote Anchor link
Rick van Riel op 24/10/2012 11:48:07:
Je bent vergeten je eerste if af te sluiten.

Die heb ik even over het hoofd gezien. Dankjewel

EDIT: Ja nu werkt hij wel.
Gewijzigd op 24/10/2012 11:51:35 door Koen Hollander
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.