Ophalen gegevens gaat niet goed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Baken

Baken

27/04/2007 22:15:00
Quote Anchor link
Beste,

Mijn hosting provider heeft een nieuwe MySql versie geìstalleerd en nu werken een aantal queries niet meer.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
$sql1
= "select * from onderzoek_pagina WHERE idonderzoek = '".$f."' ORDER BY id ASC";
$sql1 = mysql_query($sql1);
while($fetch = mysql_fetch_object($sql1)){  

// Tekst

}

?>


Als foutmelding komt hier uit: Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in

Hoe kan ik dit oplossen zodat mijn query gewoon weer werkt?

Jelmer
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 04:48:17
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

27/04/2007 22:17:00
Quote Anchor link
Schrijf je query duidelijk op en ga aan fouten afhandeling doen, schilt een hoop:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
$sql1
= "    SELECT
                     *
                 FROM
                     onderzoek_pagina
                 WHERE
                     idonderzoek = '"
.$f."'
                 ORDER BY
                     id
                 ASC"
;
                
$result1 = mysql_query($sql1) or die('Foutje, er ging iets mis:<br /><br />'.mysql_errno().':'.mysql_error());  //Niet twee keer de zelfde variabele
while($fetch = mysql_fetch_object($result1))
{
  
// MYSQL fetch object is trouwens vrij langzaam, gebruik liever mysql_fetch_row() maar dat is je eigen scriptstyle

}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Citroen Anoniem Graag
 
Baken

Baken

27/04/2007 22:24:00
Quote Anchor link
Die fout afhandeling is verdomde makkelijk!

Mijn hosting provider had de tabellen "gecrasht" bij het updaten, gerepareerd en klaar. Niets mis met de query dus.

Freek bedankt!

Jelmer
 
Ponzi

Ponzi

27/04/2007 22:24:00
Quote Anchor link
Zou het al vreemd gevonden hebben als er iets met die query scheelde :-) . Gelukkig had je nog een back-up liggen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.