ophalen informatie uit mysql niet compleet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »
Lex moen

lex moen

30/03/2013 11:04:16
Quote Anchor link
Ik wil informatie ophalen uit de mysqldatabase. volgens mysql_num_rows($sres) zeven rijen (klopt) wanneer ik dat via onderstaand stukje php in een table laat zien, zijn er zes rijen gevuld met de info en 1 lege rij.
terwijl daar wel info in staat. Wat doe ik niet goed?

<table width=800>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
for ($ii=0;$ii<mysql_num_rows($sres);$ii++)
                                                                                                                                         {

                                                                                                                                          $row1 = mysql_fetch_array($sres);?>

<tr>

<td bgcolor=#EEE8AA width=200>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo$row1[projektnaam]; ?>

</td>
<td bgcolor=#EEE8AA width=60 align='right'>&euro;&nbsp;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo$row1[bedrag]; ?>

</td>

</tr>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                         }
?>
</table>
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 22:52:11
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/03/2013 11:18:06
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo$row1[projektnaam]; ?>


moet worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row1['projektnaam']; ?>
 
Lex moen

lex moen

30/03/2013 11:33:06
Quote Anchor link
mooi!

de lege rij is nu weg, maar ik zie nu zes rijen, terwijl in de database er zeven staan

Toevoeging op 30/03/2013 11:34:43:

de eerste rij pakt hij niet
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/03/2013 12:35:53
Quote Anchor link
pak gewoon de while():
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
while($row1 = mysql_fetch_assoc($result)) {
   echo $row1['projektnaam'];
}

?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

30/03/2013 15:52:22
Quote Anchor link
Kan het komen omdat je in de for-lus werkt met kleiner dan ipv kleiner dan/gelijk?

Sluit me wel aan bij Frank: gebruik while-lus.
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

30/03/2013 15:56:53
Quote Anchor link
Lex moen op 30/03/2013 11:33:06:
de eerste rij pakt hij niet

Zal waarschijnlijk de laatste rij zijn :)

Zie commentaar van Frank en Obelix
 
Lex moen

lex moen

30/03/2013 15:59:25
Quote Anchor link
eerste rij, want ik heb volgnummer erbij gezet (oudste rij) while geeft ook maar zes terwijl er echt zeven rijen in staan
 
Erwin H

Erwin H

30/03/2013 16:04:45
Quote Anchor link
Wat is je query dan, want dan lijkt het er eerder op dat je query niet alles teruggeeft.
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

30/03/2013 16:04:48
Quote Anchor link
Heb je deze rij dan niet uitgesloten dmv de WHERE in je SQL ?
 
Lex moen

lex moen

30/03/2013 16:11:15
Quote Anchor link
$selectrow[volgnummer] is 1 en dat heeft hij in zeven rijen.
kan het te maken hebben met $selectrow[volgnummer] geen apostrophes rond volgnummer? maar hoe zet ik die dan want als ik die apostrophes zet krijg ik een foutmelding, staan in de zin al apostrophes vanwege donorvolgnummer='$selectrow[volgnummer]'



$s= "select* from gedoneerd2 where donorvolgnummer='$selectrow[volgnummer]'";
$sres=mysql_query($s);
$srow=mysql_fetch_array($sres); ?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                         if (!$srow)
                                                                                                                                         {
?>

<table width=800>
<tr>
<td><br /><br /><center>U heeft nog niet gedoneerd.</center></td>
</tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
                                                                                                                                         }
                                                                                                                                         else
                                                                                                                                         {?>

<table width=1200>
<tr>
<td><center>projekt<br /><br /></center></td>
<td><center>door u gedoneerd<br /><br /></center></td>
<td><center>totaal gedoneerd<br /><br /></center></td>
<td><center>datum<br /><br /></center></td>
<td><center>extra info<br /><br /></center></td>
<td><center>naar projekt<br /><br /></center></td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                         while($row1 = mysql_fetch_assoc($sres)) {
                                                                                                                                         ?>
<tr>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                    echo $row1['projektnaam'];
                                                                                                                                            ?>

</td>
<td>&euro;&nbsp;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                    echo $row1['bedrag'];
                                                                                                                                            ?>

</td>
<td>&euro;&nbsp;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                    echo $row1['bedrag'];
                                                                                                                                            ?>

</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                    echo date("d/m/Y",$row1['tijd']);
                                                                                                                                            ?>

</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                    echo $row1['tijd'];
                                                                                                                                            ?>

</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                    echo $row1['tijd'];
                                                                                                                                            ?>

</td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
                                                                                                                                         }
                                                                                                                                         ?>


</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?
                                                                                                                                         }?>
 
Erwin H

Erwin H

30/03/2013 16:12:34
Quote Anchor link
Zou je de code even kunnen aanpassen dat er niet tig tabjes voor elke php regel staan? Zo is het niet te doen, voor elke regel moet ik helemaal naar rechts scrollen.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

30/03/2013 16:14:33
Quote Anchor link
echo eens het aantal rijen dat de query oplevert naar het scherm (mysql_num_rows)

Overigens ontbreekt er bij je query foutafhandeling!
 
Erwin H

Erwin H

30/03/2013 16:15:08
Quote Anchor link
Nee, hier zit het probleem:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$srow
=mysql_fetch_array($sres);
?>

Voor je je while loop ingaat doe je al een fetch. Die rij raak je dus kwijt, want eenmaal gefetched gaat de cursor door en kom je nooit meer terug bij die eerste rij. De eerste rij krijg je op deze manier dus nooit in je tabel.
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

30/03/2013 16:18:28
Quote Anchor link
Erwin H op 30/03/2013 16:15:08:
Nee, hier zit het probleem:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$srow
=mysql_fetch_array($sres);
?>

Voor je je while loop ingaat doe je al een fetch. Die rij raak je dus kwijt, want eenmaal gefetched gaat de cursor door en kom je nooit meer terug bij die eerste rij. De eerste rij krijg je op deze manier dus nooit in je tabel.


TOPPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
 
Lex moen

lex moen

30/03/2013 16:21:20
Quote Anchor link
DAT WAS HET

hardstikke bedankt, zonder jullie was ik er nooit uitgekomen
 
- SanThe -

- SanThe -

30/03/2013 16:21:23
Quote Anchor link
In veel scripts zie je dat mensen eerst al een rij ophalen en dan pas de while() doen. Laat het relevante stuk script eens zien.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.