ophalen van ID

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

George mendel

george mendel

29/03/2012 16:35:00
Quote Anchor link
Ik heb een link gezet in de resultaat.
de bedoeling is dat het vanuit de link de gegevens ophaalt en dan gelijk kan bewerken.

alleen nu krijg ik niet niet juiste gegevens per id per link.

als ik:
echo "<td><a href=\"editWish.php?wishID=1&editWish=\">". htmlentities($row['voornaam']) . "</a></td>";

dan krijg ik de gegevens te zien van id 1.
Hoe kan het automatisch de gegevens ophalen vanuit de geselecteerde record. dat het automatisch de ID pakt?
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 02:39:40
 
 - Diov  -

- Diov -

29/03/2012 16:36:44
Quote Anchor link
Met GET?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

29/03/2012 16:45:39
Quote Anchor link
George mendel op 29/03/2012 16:35:00:
als ik:
echo "<td><a href=\"editWish.php?wishID=1&editWish=\">". htmlentities($row['voornaam']) . "</a></td>";

dan krijg ik de gegevens te zien van id 1.


dat klopt toch? in de link staat toch id=1?

wil je links dynamisch generen? wees toch eens wat duidelijker, de glazen bol is op vakantie
 
George mendel

george mendel

29/03/2012 16:49:42
Quote Anchor link
op editWishList.php staat de overzicht. en als ik op een van de records click moet hij
de juiste gegevens van de record ophalen zodat ik het kan bewerken in editWish.php

bij editwish.php gebruik ik Post om de gegevens op te vragen.
<form name="editWish" action="editWish.php" method="POST">
<input type="hidden" name="wishID" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $wish['id']; ?>
" />

etc.
 
 - Diov  -

- Diov -

29/03/2012 16:51:21
Quote Anchor link
Kan je anders eens de werking van het script geven,
Alles laten tonen? Heel het script?

Waar loop je op vast?
Wil je als je scripts heeft, tussen CODE tags zetten?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.