Opsomming in PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jan DS

Jan DS

26/05/2010 16:45:32
Quote Anchor link
Ik heb volgende opsomming
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<? $result = mysql_query("SELECT naam,lastactive FROM gebruikers ORDER BY lastactive DESC LIMIT 1,1");
while($row = mysql_fetch_array($result)) {
    echo $row['naam'] . " (" .  $row['lastactive'] . ")"; }?>

Hoe kan ik nu na elk item een komma plaatsen maar dan achter de laatste niet?


OOPs: Al opgelost!
Gewijzigd op 26/05/2010 16:46:50 door Jan DS
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 15:38:29
 
Chris -

Chris -

26/05/2010 16:47:50
Quote Anchor link
Jan:
Ik heb volgende opsomming
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<? $result = mysql_query("SELECT naam,lastactive FROM gebruikers ORDER BY lastactive DESC LIMIT 1,1");
while($row = mysql_fetch_array($result)) {
    echo $row['naam'] . " (" .  $row['lastactive'] . ")"; }?>

Hoe kan ik nu na elk item een komma plaatsen maar dan achter de laatste niet?

Met de huidige query heb je maar 1 resultaat, dat weet je he?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$result
= mysql_query("SELECT naam,lastactive FROM gebruikers ORDER BY lastactive DESC LIMIT 1,1"); // Meer resultaten moet je de limit dus aanpassen..
while($row = mysql_fetch_array($result)) {
    $results[] = $row['naam'] . " (" .  $row['lastactive'] . ")";
}

echo implode(', ', $results);
?>


Ah, zie dat je het al hebt opgelost. Hoe heb je het opgelost?
Gewijzigd op 26/05/2010 16:48:23 door Chris -
 
Jan DS

Jan DS

26/05/2010 16:52:39
Quote Anchor link
Op jouw manier. :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.