Optellen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »
Ruben D

Ruben D

29/04/2009 15:21:00
Quote Anchor link
Hallo, Dit scripts zou dus 3 prijzen moetten optellen en toevoegen aan gebruikers maar nu heb ik het probleem dat het niet alleen prijs per gebruiker optelt maar gewoon alles van elke gebruiker optelt en dan tot_prijs overal hetzelfde is.
Weet iemand hoe ik dit kan oplossen


include 'mysql.php';
$query = "SELECT SUM(cms_users.d_prijs) as d_prijs, SUM(cms_users.s_prijs) as s_prijs, SUM(cms_users.v_prijs) as v_prijs, SUM(cms_users.tot_prijs) as tot_prijs FROM cms_users";
$result = mysql_query($query);
$row = mysql_fetch_assoc($result);

$totaal = $row['d_prijs'] + $row['s_prijs'] + $row['v_prijs'];
$totaal2= $totaal + $totaal2;
$query="UPDATE `cms_users` SET `tot_prijs`='$totaal2'";
mysql_query($query);
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 08:15:43
 
Mr.Moe

Mr.Moe

29/04/2009 15:32:00
Quote Anchor link
Volgens mij heb jij SUM niet echt nodig.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$query
= "SELECT d_prijs, s_prijs, v_prijs, tot_prijs FROM cms_users";

$result = mysql_query($query);
while($row = mysql_fetch_assoc($result)){
     $totaal = $row['d_prijs'] + $row['s_prijs'] + $row['v_prijs'];
     echo $totaal."<br />";
}

?>


dit zou normaal totaal van elke rij moeten geven
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Moe
 
Roel H

Roel H

29/04/2009 15:37:00
Quote Anchor link
Je zult ook een gebruiker moeten selecteren lijkt me.
Want zoals Mr.Moe het nu heeft, pakt hij nog elke gebruiker
 
Midas

Midas

29/04/2009 16:19:00
Quote Anchor link
Gebruik dus WHERE.
 
Roel H

Roel H

29/04/2009 16:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$query
= "SELECT d_prijs, s_prijs, v_prijs, tot_prijs FROM cms_users where id = '".$_GET['id']."'";

$result = mysql_query($query);
while($row = mysql_fetch_assoc($result)){
     $totaal = $row['d_prijs'] + $row['s_prijs'] + $row['v_prijs'];
     echo $totaal."<br />";
}

?>
 
Midas

Midas

29/04/2009 16:59:00
Quote Anchor link
@Roel,
Dat is heel erg onveilig, $_GET zomaar in een query stoppen.

@Ruben, gebruik dus op zijn minst mysql_real_escape_string() of alleen [ph]ctype_digit[/php](). Een integer kan namelijk nooit kwaad.
 
Midas

Midas

29/04/2009 16:59:00
Quote Anchor link
@Roel,
Dat is heel erg onveilig, $_GET zomaar in een query stoppen.

@Ruben, gebruik dus op zijn minst mysql_real_escape_string() of alleen ctype_digit(). Een integer kan namelijk nooit kwaad.
 
Ruben D

Ruben D

29/04/2009 17:11:00
Quote Anchor link
Het probleem is dat dit script wordt uitgevoerd door apache via een cronjob dus en het toegepast moet worden op alle gebruikers dus ik kan het niet zomaar aan een gebruiker toewijzen.
 

29/04/2009 17:20:00
Quote Anchor link
Ruben schreef op 29.04.2009 17:11:
Het probleem is dat dit script wordt uitgevoerd door apache via een cronjob dus en het toegepast moet worden op alle gebruikers dus ik kan het niet zomaar aan een gebruiker toewijzen.

Ga dat eerst maar eens afleren.
Cronjobs heb je echt heel weinig nodig.
Gewoon als de pagina aangeroepen wordt het uitvoeren.
 
Roel -

Roel -

29/04/2009 17:26:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 29.04.2009 17:20:
Ruben schreef op 29.04.2009 17:11:
Het probleem is dat dit script wordt uitgevoerd door apache via een cronjob dus en het toegepast moet worden op alle gebruikers dus ik kan het niet zomaar aan een gebruiker toewijzen.

Ga dat eerst maar eens afleren.
Cronjobs heb je echt heel weinig nodig.
Gewoon als de pagina aangeroepen wordt het uitvoeren.


Ik weet niet wanneer jij denkt geen cronjobs te gebruiken, maar ik gebruik ze dagelijks...
 
Ruben D

Ruben D

29/04/2009 17:26:00
Quote Anchor link
Ik weet goed dat ik cronjobs heel weinig nodig heb maar in mijn geval is het nodig om elke maand dat de service verlengt wordt het maandelijks bedrag erbij op te tellen.

PS: ik vergat te zeggen zonder SUM werkt er dus niks van.
 
Ruben D

Ruben D

30/04/2009 17:36:00
Quote Anchor link
sorry voor de dubbelpost ja ik weet het, Een vriend van mij had het over iets: foreach geen idee wat het is het betekent voor elk das wel wat ik nodig heb hij moet het per gebruiker uittellen en niet globaal.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

30/04/2009 17:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
SELECT
  SUM(cms_users.d_prijs) as tot_d_prijs,
  SUM(cms_users.s_prijs) as tot_s_prijs,
  SUM(cms_users.v_prijs) as tot_v_prijs,
  SUM(cms_users.tot_prijs) as tot_tot_prijs
FROM cms_users
GROUP BY cms_users.gebruiker_id


Zo beter?
 
Ruben D

Ruben D

30/04/2009 17:59:00
Quote Anchor link
als ik group toevoeg gaat hij het voor elk doen??
 
Roel H

Roel H

30/04/2009 17:59:00
Quote Anchor link
Midas schreef op 29.04.2009 16:59:
@Roel,
Dat is heel erg onveilig, $_GET zomaar in een query stoppen.

@Ruben, gebruik dus op zijn minst mysql_real_escape_string() of alleen ctype_digit(). Een integer kan namelijk nooit kwaad.


Weet het, maar hij kan het zelf toch beter maken?
Tis alleen een voorbeeld ;)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

30/04/2009 18:32:00
Quote Anchor link
Bij elk gebruiker_id telt hij alle d_prijs, s_prijs, v_prijs en tot_prijs op en geeft hij het totaal per *_prijs. Savvy?
 
Ruben D

Ruben D

17/05/2009 12:46:00
Quote Anchor link
bestaat er niet een functie als do foreach ofzo?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

17/05/2009 12:50:00
Quote Anchor link
Nee.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.