Optellen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »
Ruben D

Ruben D

29/04/2009 15:21:00
Quote Anchor link
Hallo, Dit scripts zou dus 3 prijzen moetten optellen en toevoegen aan gebruikers maar nu heb ik het probleem dat het niet alleen prijs per gebruiker optelt maar gewoon alles van elke gebruiker optelt en dan tot_prijs overal hetzelfde is.
Weet iemand hoe ik dit kan oplossen


include 'mysql.php';
$query = "SELECT SUM(cms_users.d_prijs) as d_prijs, SUM(cms_users.s_prijs) as s_prijs, SUM(cms_users.v_prijs) as v_prijs, SUM(cms_users.tot_prijs) as tot_prijs FROM cms_users";
$result = mysql_query($query);
$row = mysql_fetch_assoc($result);

$totaal = $row['d_prijs'] + $row['s_prijs'] + $row['v_prijs'];
$totaal2= $totaal + $totaal2;
$query="UPDATE `cms_users` SET `tot_prijs`='$totaal2'";
mysql_query($query);
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 17:10:33
 
Mr.Moe

Mr.Moe

29/04/2009 15:32:00
Quote Anchor link
Volgens mij heb jij SUM niet echt nodig.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$query
= "SELECT d_prijs, s_prijs, v_prijs, tot_prijs FROM cms_users";

$result = mysql_query($query);
while($row = mysql_fetch_assoc($result)){
     $totaal = $row['d_prijs'] + $row['s_prijs'] + $row['v_prijs'];
     echo $totaal."<br />";
}

?>


dit zou normaal totaal van elke rij moeten geven
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Moe
 
Roel H

Roel H

29/04/2009 15:37:00
Quote Anchor link
Je zult ook een gebruiker moeten selecteren lijkt me.
Want zoals Mr.Moe het nu heeft, pakt hij nog elke gebruiker
 
Midas

Midas

29/04/2009 16:19:00
Quote Anchor link
Gebruik dus WHERE.
 
Roel H

Roel H

29/04/2009 16:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$query
= "SELECT d_prijs, s_prijs, v_prijs, tot_prijs FROM cms_users where id = '".$_GET['id']."'";

$result = mysql_query($query);
while($row = mysql_fetch_assoc($result)){
     $totaal = $row['d_prijs'] + $row['s_prijs'] + $row['v_prijs'];
     echo $totaal."<br />";
}

?>
 
Midas

Midas

29/04/2009 16:59:00
Quote Anchor link
@Roel,
Dat is heel erg onveilig, $_GET zomaar in een query stoppen.

@Ruben, gebruik dus op zijn minst mysql_real_escape_string() of alleen [ph]ctype_digit[/php](). Een integer kan namelijk nooit kwaad.
 
Midas

Midas

29/04/2009 16:59:00
Quote Anchor link
@Roel,
Dat is heel erg onveilig, $_GET zomaar in een query stoppen.

@Ruben, gebruik dus op zijn minst mysql_real_escape_string() of alleen ctype_digit(). Een integer kan namelijk nooit kwaad.
 
Ruben D

Ruben D

29/04/2009 17:11:00
Quote Anchor link
Het probleem is dat dit script wordt uitgevoerd door apache via een cronjob dus en het toegepast moet worden op alle gebruikers dus ik kan het niet zomaar aan een gebruiker toewijzen.
 

29/04/2009 17:20:00
Quote Anchor link
Ruben schreef op 29.04.2009 17:11:
Het probleem is dat dit script wordt uitgevoerd door apache via een cronjob dus en het toegepast moet worden op alle gebruikers dus ik kan het niet zomaar aan een gebruiker toewijzen.

Ga dat eerst maar eens afleren.
Cronjobs heb je echt heel weinig nodig.
Gewoon als de pagina aangeroepen wordt het uitvoeren.
 
Roel -

Roel -

29/04/2009 17:26:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 29.04.2009 17:20:
Ruben schreef op 29.04.2009 17:11:
Het probleem is dat dit script wordt uitgevoerd door apache via een cronjob dus en het toegepast moet worden op alle gebruikers dus ik kan het niet zomaar aan een gebruiker toewijzen.

Ga dat eerst maar eens afleren.
Cronjobs heb je echt heel weinig nodig.
Gewoon als de pagina aangeroepen wordt het uitvoeren.


Ik weet niet wanneer jij denkt geen cronjobs te gebruiken, maar ik gebruik ze dagelijks...
 
Ruben D

Ruben D

29/04/2009 17:26:00
Quote Anchor link
Ik weet goed dat ik cronjobs heel weinig nodig heb maar in mijn geval is het nodig om elke maand dat de service verlengt wordt het maandelijks bedrag erbij op te tellen.

PS: ik vergat te zeggen zonder SUM werkt er dus niks van.
 
Ruben D

Ruben D

30/04/2009 17:36:00
Quote Anchor link
sorry voor de dubbelpost ja ik weet het, Een vriend van mij had het over iets: foreach geen idee wat het is het betekent voor elk das wel wat ik nodig heb hij moet het per gebruiker uittellen en niet globaal.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

30/04/2009 17:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
SELECT
  SUM(cms_users.d_prijs) as tot_d_prijs,
  SUM(cms_users.s_prijs) as tot_s_prijs,
  SUM(cms_users.v_prijs) as tot_v_prijs,
  SUM(cms_users.tot_prijs) as tot_tot_prijs
FROM cms_users
GROUP BY cms_users.gebruiker_id


Zo beter?
 
Ruben D

Ruben D

30/04/2009 17:59:00
Quote Anchor link
als ik group toevoeg gaat hij het voor elk doen??
 
Roel H

Roel H

30/04/2009 17:59:00
Quote Anchor link
Midas schreef op 29.04.2009 16:59:
@Roel,
Dat is heel erg onveilig, $_GET zomaar in een query stoppen.

@Ruben, gebruik dus op zijn minst mysql_real_escape_string() of alleen ctype_digit(). Een integer kan namelijk nooit kwaad.


Weet het, maar hij kan het zelf toch beter maken?
Tis alleen een voorbeeld ;)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

30/04/2009 18:32:00
Quote Anchor link
Bij elk gebruiker_id telt hij alle d_prijs, s_prijs, v_prijs en tot_prijs op en geeft hij het totaal per *_prijs. Savvy?
 
Ruben D

Ruben D

17/05/2009 12:46:00
Quote Anchor link
bestaat er niet een functie als do foreach ofzo?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

17/05/2009 12:50:00
Quote Anchor link
Nee.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.