Order by DESC

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »
Tom Wellink

Tom Wellink

25/06/2010 17:27:04
Quote Anchor link
Ik wil graag de output van mijn database zo uitlezen dat de laatst toegevoegde bovenaan komt te staan, dus gebruik ORDER BY id DESC maar krijg nu een error welke ik niet snap, wie ow wie weet raad?

De code:
Afbeelding

Hierop krijg ik onderstaande error:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/admin/domains/domein.nl/public_html/wallpaper.php on line 143

Regel 143 uit mijn code is uit bovenstaande stukje code regel:

Quote:
while($row = mysql_fetch_array($cat)) {
Gewijzigd op 25/06/2010 17:29:52 door Tom Wellink
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 03:14:44
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/06/2010 17:33:24
Quote Anchor link
GVD, waarom post je nu niet gewoon hier je code!!

op deze manier is het niet te lezen en gaat de link eenmaal verloren dan is dit een niet terzake doend topic

en dan toch nog maar een keer zeiken over _fetch_array, deze is alleen optimaal indien je de 2de param ook mee geeft. aangezien je dan altijd uitkomt op ASSOC kan je net zo goed fetchen met _fetch_assoc

voor de rest:
pas op alles correcte foutafhandeling toe


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ig (!link == mysql_connect())
  eco mysql_error();
?>
Gewijzigd op 25/06/2010 17:37:31 door Noppes Homeland
 
Tom Wellink

Tom Wellink

25/06/2010 17:34:51
Quote Anchor link
Mijn domein blijft up ;) no worry's. En waarom ik het zo gedaan heb omdat hij er een beetje een rommeltje van maakte als ik hem in code deed, hakte het in delen. Als je op het plaatje klikt zie je de code duidelijk.

Misschien iets vriendelijker reageren is ook netjes ;)
Gewijzigd op 25/06/2010 17:35:33 door Tom Wellink
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/06/2010 17:37:09
Quote Anchor link
Lubert, post de code gewoon hier op de site, dat is veel duidelijker en vriendelijker dan dat je er naar op zoek moet!

http://wiki.phpfreakz.nl/MySQL_Foutafhandeling_In_PHP
Gewijzigd op 25/06/2010 17:37:53 door Noppes Homeland
 
Tom Wellink

Tom Wellink

25/06/2010 17:38:45
Quote Anchor link
De code:
Zo doet hij het wel, hier dan de code, hoop dat je kan helpen :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
                   <?php
if(isset($_GET['code'])){
"$code=$_GET['code']";
$cat = mysql_query('SELECT * FROM foto where code='.$code.'ORDER BY id DESC');

    while($row = mysql_fetch_array($cat)) {
?>

</h1>
               <div class="wallpaper-preview"><a href="achtergrond.php?view=<?php echo $row['id']; ?>"><img class="wallpaper" src="./thumb/<?php echo $row['thumb']; ?>" alt="<?php echo $row['naam']; ?>" /> </a>
                 <h4><?php echo $row['naam']; ?></h4>
               <a class="view-link" href="achtergrond.php?view=<?php echo $row['id']; ?>"><?php echo $row['naam']; ?></a></div>
<?php
}
}

?>
Gewijzigd op 25/06/2010 17:39:14 door Tom Wellink
 
- Mark -

- Mark -

25/06/2010 17:44:24
Quote Anchor link
:p dat ligt meer aan je code dan aan de code parser die ze hier gebruiken. Waarom switch je zo vaak van html naar php? is toch helemaal niet nodig voor zulke kleine stukjes.

denk ook even aan sql injection want dat is hier mogelijk, variabelen copieren is ook nogal nutteloos. " $code = $_GET['code']; " Je krijgt de error waarschijnlijk omdat je geen spatie hebt tussen de $code.'ORDER BY' want dat staat er nu letterlijk.

PS waarom staan er nu opeens "" om je $code = $_GET['code']; ?
 
Arjan -

Arjan -

25/06/2010 17:45:25
Quote Anchor link
Plaats een spatie tussen code='.$code.' en ORDER BY.

Edit: Te laat
Gewijzigd op 25/06/2010 17:46:06 door Arjan -
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/06/2010 17:45:46
Quote Anchor link
je doet er verstandiger aan om ook je queries overzichtelijk in een php varaibele te plaatsen, dat maakt het debuggen op sql fouten ook een stuk makkenlijker

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
// en zorg dat je altijd in error_porting / display_erros hebt
ini_set('display_error',1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

// $code bestaat niet!! volgens mij bedoel je $_GET['code']

$sql = "SELECT    *
        FROM    foto
        WHERE    code='"
.mysql_real_escape_string($_GET['code'])."'
        ORDER BY
                id DESC"
;

                
if (!$result = mysql_query($sql)) {
   echo mysql_error().'<br />'.$sql;
}

else {
}

?>


Let op SQLInjectie!!!! En de controle op de $_GET moet aangescherpt worden
Gewijzigd op 25/06/2010 17:48:59 door Noppes Homeland
 
Tom Wellink

Tom Wellink

25/06/2010 17:56:30
Quote Anchor link
Bedankt voor de hulp, het werkt :)

Ik zal mijn manier van scripten nog eens onder de loep nemen, ben nog niet al te lang bezig en ben nu bezig een script aan te passen wat ik aangekocht had via sitedeals tijd geleden

Nogmaals bedankt :)
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/06/2010 18:03:08
Quote Anchor link
Dat is nu echt weggegooid geld, dat soort scripts zitten voor 90% vol met fouten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.