Overschrijving

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jelte

jelte

03/11/2005 16:06:00
Quote Anchor link
hallo ik wil graag weten ik heb ooit eens een gastenboek gemaaakt om leker PHP te oefenen (oefen nogsteeds:P)
maar ik had een gastenboek gemaakt(http://testacount.lxhost.com/gboek.php ziet er wel knudde uit maar dat maakt fftjes niks uit:P) alles deed het opzich maar als ik bijv de browser afsloot en de webpagina opnieuw opzocht stond het bericht er niet meer en als ik na een bericht geschreven te hebben nog eentje poste werdt het vorige bericht vervangen..dus Overgeschreven...............

dus nu is mijn vraag: wat kan ik daar aan doen..??
Gewijzigd op 03/11/2005 16:13:00 door Jelte
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:39:12
 

03/11/2005 16:08:00
Quote Anchor link
Wel. Hoe zet je het in de database, wat is die query?

Of gebruik je txt bestandjes?
 
Jelte

jelte

03/11/2005 16:12:00
Quote Anchor link
dit is het script van het gatenboek....

<html>
<head>
<title>zelf gemaakt gastenboek</title>
</head>
<body background="gboek.gif" >
<font color="red">
<font face="impact">
<h1>Gastenboek</h1>
<form method="POST">
Naam<input type="text" name="nickname" size="25"><P>
Message<textarea name=message cols="5" rows="10">plaats hier uw bericht</textarea><P>
<input type="submit" name="submit"><P>
</form>
</font>
</font>
<hr size="5" noshade/>
</body>
</html>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_POST['submit']))
{

echo $_POST['nickname'];
echo $_POST['message'];
}

?>
 
Jelte

jelte

03/11/2005 16:15:00
Quote Anchor link
Lekker klein..:P
 

03/11/2005 16:16:00
Quote Anchor link
Is dat alles?

Berichtjes moet je ergens opslaan, hetzij in een database, hetzij in een textbestandje.

Als je de browser afsluit of naar een andere pagina gaat, dan blijven de berichtjes echt niet opgeslagen !
 
Erik Rijk

Erik Rijk

03/11/2005 16:17:00
Quote Anchor link
dit is geen gastenboek

dit is gewoon laten zien wat je ingetypt in hebt in de input velden

als je het script opnieuw opstart dan staat het er ook al niet meer
 

03/11/2005 16:19:00
Quote Anchor link
^^
|||

Mijn post in andere woorden :p
 
Jelte

jelte

03/11/2005 16:21:00
Quote Anchor link
moet zo'n tekst bestand waar je die sjit in opslaat al bestaan of kan je die zo aanmaken...(voorbeeldje a.u.b)
 
Erik Rijk

Erik Rijk

03/11/2005 16:22:00
Quote Anchor link
ik was aan het typen tijdens jou post.....ik had hem nog niet eens gezien ;)

maar ik vind het wel een mooi gastenboek

met automatische delete functie :P
 
Erik Rijk

Erik Rijk

03/11/2005 16:23:00
Quote Anchor link
die hoeft niet te bestaan

zoek op nl.php.net op fopen
dan heb je iig al een begin

EDIT:

Dat weet ik ;)
hoef ze dan toch nog niet altijd te gebruiken ;)
was in dit geval misschien wel handig geweest, maar hoeft toch niet in elke situatie :)
Gewijzigd op 03/11/2005 16:27:00 door Erik Rijk
 

03/11/2005 16:23:00
Quote Anchor link
Zoek eens links bij de scripts. Daar staan allelei voorbeeldjes van no-mysql scripts.

Maar beschik je over een mysql database? Dan kan je veel beter met mysql werken :)

Offtopic:
Er bestaat editknopjes
Gewijzigd op 03/11/2005 16:24:00 door
 
Jelte

jelte

03/11/2005 16:25:00
Quote Anchor link
Maar hoe kun je dan zorgen dat ales die tekst netjes onder elkaar komt te staan..
 

03/11/2005 16:26:00
Quote Anchor link
Bekijk de voorbeelden en leer ervan. Oefenen etc.
 
Jelte

jelte

03/11/2005 16:37:00
Quote Anchor link
Als ik de optie fopen gebruik geeft hij de de tekst weer of opent hij het hele document
 
Erik Rijk

Erik Rijk

03/11/2005 16:39:00
Quote Anchor link
dat is voor het openen en wijzigen van .txt bestanden

nl.php.net zoals ik al zei

lezen is altijd nog de beste leermethode
 

03/11/2005 16:42:00
Quote Anchor link
Ken jij al een beetje php?
Of ken jij alleen het formulier-en-dan-echoén
 
Jelte

jelte

03/11/2005 16:44:00
Quote Anchor link
tjha zolas dr onder me naam al staat ben ik een bginner ik kan al een beetje php ik probeer het hier een beetj te leren... maar nee ik ken het nog niet goed de meeste basis ken ik wel
 

03/11/2005 16:46:00
Quote Anchor link
Nouja. Je moet iig leren dan PHP geen wonder is.
Fopen geeft niet direct wat er in een bestand zit.

File_get_contents() wel.
 
Jelte

jelte

03/11/2005 16:51:00
Quote Anchor link
kun je ok zo doen File_get_contents("r")

zodat je het bestand allen mar kan lezen..
 
Jelte

jelte

03/11/2005 16:53:00
Quote Anchor link
hoe sla je eenberich dan op in een tekst bestand?
 
Hipska BE

Hipska BE

03/11/2005 17:08:00
Quote Anchor link
fputs() opzoeken be.php.net
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.