own4ge.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »
Frisbee

Frisbee

07/04/2005 12:52:00
Quote Anchor link
hij is eindelijk af :)

http://www.own4ge.nl

wat vinden jullie ervan?
Gewijzigd op 07/04/2005 12:53:00 door Frisbee
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 03:22:49
 
DaeDaluz

DaeDaluz

07/04/2005 13:20:00
Quote Anchor link
Ziet er toVV uit (Y), eigenlijk niks op aan te merken, behalve dat het veel scroll werk is naar beneden, maar dat is meer mijn smaak ;)
 
- wes  -

- wes -

07/04/2005 14:02:00
Quote Anchor link
maak ff style om je scrollbalk in je shoutbox iig en dan issie af :) (Y)
 
Frisbee

Frisbee

07/04/2005 14:08:00
Quote Anchor link
style op een scrollbar vind ik echt kut :S

dat is geen eens echte css want het werkt alleen in internet explorer.. en ik vind IE om te kotsen :S
 
- wes  -

- wes -

07/04/2005 14:38:00
Quote Anchor link
ja en ik schnappi maar ik vraag je ook nie om dat te veranderen :p
 
Frisbee

Frisbee

07/04/2005 14:40:00
Quote Anchor link
oh oke :D
 

07/04/2005 15:50:00
Quote Anchor link
website:
Notice: Undefined index: 169 in c:\phpdev\www\includes\stats.inc.php on line 160

Staat boven aan, foutje?

Kritiek:
Misschien minder afstand tussen regels, en breedere hoofdtekst, scheelt ook heel veel scrollen.
Menu zal ik zelf persoonlijk in de header zetten, meteen na het onderste streepje. Waar nu het menu zit zou ik dan inloggen terug laten komen
Minder items op een pagina.
Shoutbox kleiner of catergorien naar boven. Ook wel leuk is om de catergorieen in een select box te zetten onder je agenda. Ik moet nu namelijk scrollen voor catergorienen.

Lof:
Heldere layout
Kleurcontrast is erg goed gevonden
Leuke header

Succes,
Webmakerij
 
Frisbee

Frisbee

07/04/2005 15:55:00
Quote Anchor link
kreeg je die warning meteen op de homepage? :S
 

07/04/2005 16:17:00
Quote Anchor link
Het is een Notice, geen warning :)

Antwoord is Ja, boven de header

-----
Nog wat: Ik zou ook wel graag willen reageren als ik geen lid ben. Ik denk dat dat over het algemeen ook meer bezoekers zou trekken
Gewijzigd op 07/04/2005 16:20:00 door
 

07/04/2005 16:19:00
Quote Anchor link
Dit is geen php maar javascript en html...
 
Frisbee

Frisbee

07/04/2005 16:20:00
Quote Anchor link
en jij bent geen phper maar een n00b :S
 

07/04/2005 16:23:00
Quote Anchor link
@Jesse
Hoe weet jij dat? Ik zou graag willen zien hoe jij zo'n site maakt zonder PHP, ASP, ASP.NET, CGI, ColdFusion, Perl e.d.

Volgens mij ben jij een n00b n00b :-)

@Frisbee
Notice is nu weg
 
Alfred -

Alfred -

07/04/2005 16:29:00
Quote Anchor link
Hm :) Leuke site, duidelijke kleuren :)
En vooral een funny header :p

Quote:
@Jesse
Hoe weet jij dat? Ik zou graag willen zien hoe jij zo'n site maakt zonder PHP, ASP, ASP.NET, CGI, ColdFusion, Perl e.d.


Met HTML bvb ? ^^ Of een Flash site :x
 
DaeDaluz

DaeDaluz

07/04/2005 16:29:00
Quote Anchor link
Idd, je ziet nooit direct php code op een pagina, of er gaat wat fout ;)

met php echo je juist javascript en html en die zie je dan.

Dus Jesse lees is een tutorial over php ofsow :)

on topic:
Over die kalender hé

Ik snap het nut niet dat je verder kan gaan in maanden als je an toch nergens op kan klikken ;)

En je linked overal naar je eigen ip dus dan krijg ik in mn URL balk geen ownage.nl maar

http://24.132.24.172/pages/home/index.php

Is ook zonde van je domain ;)
 
Frisbee

Frisbee

07/04/2005 16:48:00
Quote Anchor link
in de kalender wil ik nog een soort uitgaansagenda maken maar dat duurt nog even voor die er is

maar m'n domein staat niet op dat ip.. hij wordt nu via een andere server ge-redirect.. de dns moet nog worden omgezet naar m'n eigen server
Gewijzigd op 07/04/2005 16:48:00 door Frisbee
 
DaeDaluz

DaeDaluz

07/04/2005 16:51:00
Quote Anchor link
ahh, ik snap het ;)
vond het alleen een beetje vreemd :)
 
Sytze Loor

Sytze Loor

07/04/2005 17:23:00
Quote Anchor link
erûg mooie site :)
 
Jeroen

Jeroen

07/04/2005 17:28:00
Quote Anchor link
Ziet er heel goed uit! :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.