pad van gekozen file weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Berta Pappens

Berta Pappens

06/04/2022 15:38:45
Quote Anchor link
Hallo,

Als ik onderstaand gebruik in php en ik wil weten wat via de keuze het volledige pad is ?
Hoe moet ik dat te weten komen AUB


Quote:
<label for="avatar">Choose a profile picture:</label>

<input type="file"
id="avatar" name="avatar"
accept="image/png, image/jpeg">
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:01:26
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/04/2022 16:36:33
Quote Anchor link
$_FILES["avatar"]["tmp_name"]
 
Berta Pappens

Berta Pappens

06/04/2022 16:39:45
Quote Anchor link
hartelijk dank
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/04/2022 16:40:39
Quote Anchor link
Uiteraard is het een tijdelijke pad. Met move_uploaded_file() moet je het nog wel even een definitieve plek geven.
 
Berta Pappens

Berta Pappens

06/04/2022 16:42:56
Quote Anchor link
Als $_FILES["avatar"]["tmp_name"] een lokaal bestand is vb :c:\downloads
Is het dan mogelijk om vanop de hosting die file te wissen.

Mvg
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/04/2022 16:48:51
Quote Anchor link
Een cliënt van staat los van de hosting.
Dus Nee!

Het zou ook raar zijn als de server van de hosting opeens bestanden op mijn PC kon wissen.
Bovendien staat er in $_FILES["avatar"]["tmp_name"] geen lokaal pad van de cliënt.
Gewijzigd op 06/04/2022 16:54:08 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.