pagenation LIMIT FOUT

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »
Stefan H

stefan H

02/10/2012 19:13:32
Quote Anchor link
hallow ik heb de volgende code voor pagenation maar krijg de volgende mysql error.

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '(LIMIT0,10)' at line 1

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in on line 102

ik weet alleen niet wat ik nu precies moet veranderen . ik heb het script gemaakt met behulp van een tutorial.

ik hoop dat iemand mij kan helpen

alvast bedankt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting (E_ALL);


$sql = mysql_query("SELECT id, groep, product, prijs, prijsper, bedrijfsnaam, email FROM aanbod ORDER BY id DESC");

$productid = ($sql['id']);
$nr = mysql_num_rows($sql);

if (isset($_GET['pn'])){
    $pn = preg_replace('#[^0-9]#i','', $_GET['pn']);
}

else{
    $pn = 1;
}

$itemsPerPage = 10;

$lastPage = ceil($nr /$itemsPerPage);

if($pn< 1) {
    $pn = 1;
}

 else if($pn> $lastPage){
    $pn =$lastPage;
}


$centerPages = "";
$sub1 = $pn -1;
$sub2 = $pn -2;
$add1 = $pn +1;
$add2 = $pn +2;
if($pn ==1){

    $centerPages.='&nbsp; <span class="pagNumActive">'.$pn.'</span>&nbsp;';
    $centerPages.='&nbsp; <a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?pn='.$add1.'">'.$add1.'</a>&nbsp;';
}
else if ($pn == $lastPage){

    $centerPages.='&nbsp; <a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?pn='.$sub1.'">'.$sub1.'</a>&nbsp;';
    $centerPages.='&nbsp; <span class="pagNumActive">'.$pn.'</span>$nbsp;';
}
else if($pn>2 && $pn<($lastPage -1)){
    $centerPages.='&nbsp;<a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?pn='.$sub2.'">'.$sub2.'</a>&nbsp;';
    $centerPages.='&nbsp;<a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?pn='.$sub1.'">'.$sub1.'</a>&nbsp;';
    $centerPages.='&nbsp;<span class="pagNumActive">'.$pn.'</span>&nbsp;';
    $centerPages.='&nbsp;<a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?pn='.$add1.'">'.$add1.'</a>&nbsp;';
    $centerPages.='&nbsp;<a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?pn='.$add2.'">'.$add2.'</a>&nbsp;';
}
else if($pn> 1 && $pn <$lastPage){
    $centerPages.='&nbsp; <a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?pn='.$sub1.'">'.$sub1.'</a>&nbsp;';
    $centerPages.='&nbsp; <span class="pagNumActive">'.$pn.'</span> &nbsp;';
    $centerPages.='&nbsp; <a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?pn='. $add1.'">'.$add1.'</a>&nbsp;';
}


$limit = 'LIMIT'.($pn -1)*$itemsPerPage.','.$itemsPerPage;

$sql2 = mysql_query("SELECT id, groep, product, prijs, prijsper, bedrijfsnaam, email FROM aanbod ORDER BY id DESC (".$limit.")");

$paginationDisplay = "";

if($lastPage !="1"){

$paginationDisplay.= 'Page<strong>'.$pn.'</strong> of'.$lastPage.'';

if ($pn !=1){
    $previous = $pn-1;
    $paginationDisplay.= '&nbsp; <a href="' .$SERVER['PHP_SELF'].'?pn='.$previous.'">Terug</a>';
}


$paginationDisplay.='<span class="paginationNumbers">'.$centerPages.'</span>';

if ($pn !=$lastPage){
    $nextPage = $pn +1;
    $paginationDisplay.='&nbsp; <a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?pn='.$nextPage.'"> Volgende</a>';
}
}


if($sql2=== false){

    echo mysql_error();
}


while($rij = mysql_fetch_array($sql2)) {

en dan de resultaten
?>
Gewijzigd op 02/10/2012 19:54:55 door Stefan H
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:23:52
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

02/10/2012 20:00:50
Quote Anchor link
Zet een spatie achter LIMIT op regel 53 van bovenstaande code.
Maar:
Waarom een hele query ophalen om alleen het aantal resultaten te bepalen???
Gebruik gewoon SELECT COUNT(*)
 
Stefan H

stefan H

02/10/2012 20:10:59
Quote Anchor link
inderdaad heel de query begrijp ik ook niet maar dat vertelde de tutorial.

maar de spatie werkt niet

heb je nog een tip/idee?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

02/10/2012 20:19:57
Quote Anchor link
Vervang regel 53 door dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$limit
= 'LIMIT '.($pn -1)*$itemsPerPage.','.$itemsPerPage;
?>

Moet werken (de spatie moet dus in de string zelf).
Als je dat uit een tutorial hebt is de tutorial bagger, het is je reinste onzin om alle records uit een tabel te halen om het aantal te bepalen.
Gewijzigd op 02/10/2012 20:20:15 door Ger van Steenderen
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

02/10/2012 20:21:12
Quote Anchor link
$sql2 = mysql_query("SELECT id, groep, product, prijs, prijsper, bedrijfsnaam, email FROM aanbod ORDER BY id DESC (".$limit.")");

moet zijn:

$sql2 = mysql_query("SELECT id, groep, product, prijs, prijsper, bedrijfsnaam, email FROM aanbod ORDER BY id DESC ".$limit);

geloof ik.
Gewijzigd op 02/10/2012 20:22:26 door Bo Ter Ham
 
Stefan H

stefan H

02/10/2012 20:23:19
Quote Anchor link
Bedankt Ger dit werkt inderdaad.

misschien dat het inderdaad een foutje in de tutorial is maar de rest is heel duidelijk uitgelegd waardoor ik wel veel van de tutorial geleerd heb

Toevoeging op 02/10/2012 20:23:46:

ook Bo heeft trouwens gelijk dit moest ook aangepast worden
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

02/10/2012 20:41:32
Quote Anchor link
Het is natuurlijk wel een beetje kortzichtig van mij om daar de gehele tutorial op af te kraken, maar op die manier haal je een hele hoop data waar je niets mee doet, dat is onnodig geheugen gebruik
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.